- Konu Sahibi Mutsuzum41
Çok geçmiş olsun,beslenmenize dikkat edin bir de at kestanesinden bir ilaç yapılıyor diyorlar iyi geliyormuş ama nasıl yapıldığını net olarak bilmiyorum.Senelerdir Basur olduğu için kontrol ederim öyle farkediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun,beslenmenize dikkat edin bir de at kestanesinden bir ilaç yapılıyor diyorlar iyi geliyormuş ama nasıl yapıldığını net olarak bilmiyorum.Senelerdir Basur olduğu için kontrol ederim öyle farkediyorum
Lazerdekiler sizi işiniz bittiğinde hatırlamayacaklar bile. Onlar kim bilir neler neler görüyordur. Pis bir genital bölge mi yoksa temiz ama renk değişikliği olan bir genital bölge mi deseler, temiz olanı secerler emin olun.Lazere gitmek istiyorum oradakilerden cekiniyorum bu yüzden yani. Doktora da görünmem gereken basur problemim var ayy bu ne iğrenç diceklergibi geliyor![]()
Merhaba ama mecbur kalacağımız durumlar da olucak ileride. Doktora da açıyoruz ablam hamileliğinde tüylerini alamayınca ben almıştım napıcaz...Lazere bence gitmeyin derim, karışmak ta istemem ama . Dini boyutu konuşmak burda yasak yine de belki bilmiyorsunuzdur diye yazmak istiyorum bi kadına o bölgemizi açmak haram, eğer zorunlu değilse. Lazerle gitse de hamilelik olduğunda geri geliyor zaten tüyler.
Teşekkür ederim araştırıcam bakalım neymksÇok geçmiş olsun,beslenmenize dikkat edin bir de at kestanesinden bir ilaç yapılıyor diyorlar iyi geliyormuş ama nasıl yapıldığını net olarak bilmiyorum.
O meme bende hep vardı zaten insanlar sasiriyo neden baktım diye ama mecbur başucu kontrol etmek şart.Basur için bi İbrahim saraçoğlu nun önerdiği kürü deneseniz? Bitkinin adı çoban çantasıydı. Ben basurdan çooooook çektim sancıdan 1 gram uyuyamadığım gece oldu ilaçlar da kullandım bende işe yaramadı tek işe yarayan ısırgan lapasını oraya tampon yapmak olmuştu, orda yara oluyor onu iyileştiriyor sanırım ve acısını tek alan o olmuştu,şu an ağrı yok ama af edersiniz çok açık belki iğrenç ama o meme geçmedi, bebeğimi emzirmem bitince sülük tedavisi yaptırmayı düşünüyorum.size en önemli tavsiyem asla kabız olmayın çok su için, katı beslenmeyin kabızlık ve ıkınma basurun düşmanı. genital bölgeye gelince, dert edilecek bir şey değil erkekler hiç önemsemiyor merak etmeyin bakmıyor bile bu kadar evli insan var hiç duymadım sorun olduğunu
Ahaahhaah saka gibiii. Bu gidişle muhtemel sonum dermişimBir video vardı, doktor kadına vajina beyazlatma işlemi yapıyor, kadın o anda video çekiyor ve doktora el sallattırıyordu
Dr da kadının bacaklarının arasından kafasını çıkarıp takipçilere merhaba diyordu
Hayatımda bundan daha garip çok az şey gördüm![]()
Fissür oluşuyor ıkınmadan dolayı, su için, salatalık yiyin, kuru kayısı yiyin kabız olmayın o zaman çok kötü oluyor. Eğer orda yanma varsa ısırgan lapasını öneririm aktardan 4 5 liralık bile alsanız baya var içinde fazlasıyla yeterO meme bende hep vardı zaten insanlar sasiriyo neden baktım diye ama mecbur başucu kontrol etmek şart.önceden acı yoktu rahattım şimdi tam basur çekiyorum yani ama galiba o meme gitmiyor araştırdım baya
Ay orasıni düşünemiyorumKoltuk altını unutmuşum. :)
Aynen öyle arkadaşın temiz olsun, allah korusun hastalığım olmasin da gerisi mühim değil.aman üç günlük dünya. temiz kukum varsa gerisi önemli değil![]()
Peki çok sağolun babamla annemde de aynı sorun var hep kayısı yerlerdi sıra bende teşekkürler tekrardan:)Fissür oluşuyor ıkınmadan dolayı, su için, salatalık yiyin, kuru kayısı yiyin kabız olmayın o zaman çok kötü oluyor. Eğer orda yanma varsa ısırgan lapasını öneririm aktardan 4 5 liralık bile alsanız baya var içinde fazlasıyla yeter
Bende hep hastalık kapmamak için özen gösteririm yani öyle hiç açıp bakmamak kendi halinde takılsın olmuyor sonuçta temizliğini kendimiz yapıyoruz açtıkça da görüyorum benim içim bi kötü oluyor irrite oluyorum yaniAynen öyle arkadaşın temiz olsun, allah korusun hastalığım olmasin da gerisi mühim değil.
En basit mantar enfeksiyonu dahi insani yaka silktiriyor.
Canım ben buğday tenliyim benim de esmer orası ama eşim asla sorun yapmadı inan bana bizi irrite eden hiçbirşeyi erkekler takmıyor bile pis olmaması ve basarili bir cinsel hayat tek önemli olan. Benim sana senden yaşca büyüğüm; tavsiyem kafana takmamayı kendini sevmeyi öğrenmen olur. Inan bana kimse kusursuz değil. Ama dersen ki şekil bozukluğu sağlık sorunlarını tetikliyor , ya da ben icimde yok edemiyorum bu psikolojik tramva oluyor bende; ozaman bi hal çaresine baktır derim ne diyim..Bende hep hastalık kapmamak için özen gösteririm yani öyle hiç açıp bakmamak kendi halinde takılsın olmuyor sonuçta temizliğini kendimiz yapıyoruz açtıkça da görüyorum benim içim bi kötü oluyor irrite oluyorum yani![]()
Kıllarınızı da almıyosunuz o zaman siz29 yıldır benimle hiç açıp incelemedim![]()
Kıllarınızı da almıyosunuz o zaman siz