• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makatta kasinti - hangi doktor bakar

Ben şöyle düşündüm. Dahiliye muayene eder ameliyatlik bir durum olursa yonlendirir vs diye düşündüm. Kendi yasadiklarimla boyle baglanti kurdum ama demek ki baska seyler de oluyormus.
Dahiliyenin olayı çok farklı. Şeker hastalığına bakar mesela. Yani dahiliye teşhis koyar genel cerrah da ameliyat eder gibi bir durum yok.

Kızlar ameliyatlık bi durumum yok, akinti da yok. GeNel cerrah makat ameliyatı yapıyor biliyorum. Ama totomu genel cerraha göstermeye utanıyorum, jinekolog olsa zaten işi toto vs görmek 5 dakika önce de görmüş, ondan daha az utanırım. Jinekolog anlar mi bu isten

Kızlar 4 aydır makatta kaşıntı problemim var, utandığım için doktora gidemiyorum, ama artık dayanılmaz hal aldı, pişik kremi sürüyorum günlük, o anlık kurtarıyor. Yarın doktora gidicem, jinekologa mi gitmeliyim, başka branşa mi, bu neden olur
Bir de o bölgem eskiden bembeyazdı, şuan koyu renkte 2 yıldır, bu neden olur, normal tenim de beyaz, vajina bölümü de beyaz ama arka taraf boylu boyunca koyu renk,
Lazer yaptırdım, jilet kullanıyorum
Kararma Jiletten kaynaklı olmuştur.Benim bildiğim genel cerrahi bakar. Duruma göre sizi başka hekime yönlendirir

Back
X