Değil mi patron ne derse o olur

Canım ben inan çok istedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi patron ne derse o olur
Ooo piti piti yap ver nevrosumKazen sizi unuttuBelki bildirim gelmez
Ben de ilk defa oy veremedim
![]()
Biraz daha kalsın bildirimler gelince arada kaynarımOoo piti piti yap ver nevrosum![]()
anladim ablaa saglik olsun :* ♡_♡Değil mi patron ne derse o olur
Canım ben inan çok istedimHafta içi fırsatım olmadı hafta sonu bir türlü denk getiremedim
Bir de diyetteyim
İşime gelmedi
![]()
Önümüzdeki kategori uygun olursa katılırım inşaallahanladim ablaa saglik olsun :* ♡_♡
insaAllah insaAllah ben artik katilirmiyim bilmiyomÖnümüzdeki kategori uygun olursa katılırım inşaallah![]()
Neden canım bence katılırsıninsaAllah insaAllah ben artik katilirmiyim bilmiyom![]()
Olur mu canım bence gayet başarılısınrezil olmassam belki![]()
![]()
![]()
Bağımlılık yapıyo kiiinsaAllah insaAllah ben artik katilirmiyim bilmiyom![]()
Bağımlılık yapıyor valla canım benden söylemesi :) hem çok başarılısın bence katılmalısıninsaAllah insaAllah ben artik katilirmiyim bilmiyom![]()
Kaçışı yokBağımlılık yapıyo kii![]()
cok saol canim ama ben basatili oldugumu hissetmiyom iyide cekememisimBağımlılık yapıyor valla canım benden söylemesi :) hem çok başarılısın bence katılmalısın![]()
O zamanla çok gelişiyorcok saol canim ama ben basatili oldugumu hissetmiyom iyide cekememisimacemiligm oldu
hippom masaAllah sana kiz hep katildin mi senBağımlılık yapıyo kii![]()
Yok kız hep değil.. 6 mı 7 mi ne :)) keşfettiğimden beri üst üste katılıyorum..hippom masaAllah sana kiz hep katildin mi sen![]()
insaAllah abla ♡♡O zamanla çok gelişiyor![]()
tü tü tüü masaAllahYok kız hep değil.. 6 mı 7 mi ne :)) keşfettiğimden beri üst üste katılıyorum..
Zamanla ustalaşıyorsun canım o konuda da ilk çok heyecanlı oluyor :)cok saol canim ama ben basatili oldugumu hissetmiyom iyide cekememisimacemiligm oldu
aynen oyle aslinda bu bnm 2. bide et yemeklerine katilayim dedim tarifimi hazirladim cektim yolladim bi baktim yarismanin gunu dolmus 1. bile secilmistiZamanla ustalaşıyorsun canım o konuda da ilk çok heyecanlı oluyor :)