Değil mi patron ne derse o olurgelmesse de ypcak bisey yok @Kazen o karsi gelinmez ..
abla sen niye katilmadin ki :/
Canım ben inan çok istedimHafta içi fırsatım olmadı hafta sonu bir türlü denk getiremedimBir de diyetteyim İşime gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi patron ne derse o olurgelmesse de ypcak bisey yok @Kazen o karsi gelinmez ..
abla sen niye katilmadin ki :/
Ooo piti piti yap ver nevrosumKazen sizi unuttuBelki bildirim gelmezBen de ilk defa oy veremedim
Biraz daha kalsın bildirimler gelince arada kaynarımOoo piti piti yap ver nevrosum
anladim ablaa saglik olsun :* ♡_♡Değil mi patron ne derse o olur
Canım ben inan çok istedimHafta içi fırsatım olmadı hafta sonu bir türlü denk getiremedimBir de diyetteyim İşime gelmedi
Önümüzdeki kategori uygun olursa katılırım inşaallahanladim ablaa saglik olsun :* ♡_♡
insaAllah insaAllah ben artik katilirmiyim bilmiyomÖnümüzdeki kategori uygun olursa katılırım inşaallah
Neden canım bence katılırsıninsaAllah insaAllah ben artik katilirmiyim bilmiyom
rezil olmassam belkiNeden canım bence katılırsın
Olur mu canım bence gayet başarılısınrezil olmassam belki
Bağımlılık yapıyo kiiinsaAllah insaAllah ben artik katilirmiyim bilmiyom
Bağımlılık yapıyor valla canım benden söylemesi :) hem çok başarılısın bence katılmalısıninsaAllah insaAllah ben artik katilirmiyim bilmiyom
Kaçışı yokBağımlılık yapıyo kii
cok saol canim ama ben basatili oldugumu hissetmiyom iyide cekememisim acemiligm olduBağımlılık yapıyor valla canım benden söylemesi :) hem çok başarılısın bence katılmalısın
O zamanla çok gelişiyorcok saol canim ama ben basatili oldugumu hissetmiyom iyide cekememisim acemiligm oldu
hippom masaAllah sana kiz hep katildin mi senBağımlılık yapıyo kii
Yok kız hep değil.. 6 mı 7 mi ne :)) keşfettiğimden beri üst üste katılıyorum..hippom masaAllah sana kiz hep katildin mi sen
insaAllah abla ♡♡O zamanla çok gelişiyor
tü tü tüü masaAllah ♡♡Yok kız hep değil.. 6 mı 7 mi ne :)) keşfettiğimden beri üst üste katılıyorum..
Zamanla ustalaşıyorsun canım o konuda da ilk çok heyecanlı oluyor :)cok saol canim ama ben basatili oldugumu hissetmiyom iyide cekememisim acemiligm oldu
aynen oyle aslinda bu bnm 2. bide et yemeklerine katilayim dedim tarifimi hazirladim cektim yolladim bi baktim yarismanin gunu dolmus 1. bile secilmistiZamanla ustalaşıyorsun canım o konuda da ilk çok heyecanlı oluyor :)