- 14 Ekim 2015
- 3.788
- 14.543
- 208
Su çok güzel gelseneAyyyy =))) korkuyorum bennn =))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su çok güzel gelseneAyyyy =))) korkuyorum bennn =))
Haaaaa
Tarifler güzelHaaaaaama espri iğrenç değil ki,gayet hoş yarışmaya göre
![]()
Benim aklımda 2 tarif vardı biri yapıldı,inşallah diğeri de yapılır
Olsun,arkasından açıklamanı yapmışsın
Aslında daha bir sürü tarif var.Bana tek şaşırtıcı mantı makarnayı yorum yazanların ilk kez görmesiBenim aklımda 2 tarif vardı biri yapıldı,inşallah diğeri de yapılır
Ben de 11. kim diye merak etmiştim(bu smileyi de kullanmayalı çok oldu,burada bari kullanayım
)
Resimlerini çok beğendim çok doğal görünüyor.Telefon ile mi çektin
Evet ,fazla bilinmiyormuş.Aslında daha bir sürü tarif var.Bana tek şaşırtıcı mantı makarnayı yorum yazanların ilk kez görmesi
Bakalım ondan önce yapan olmazsa![]()
İnşaallah gelir yoksa biz el atacağızEvet ,fazla bilinmiyormuş.
Geçen sene de makarna kategorisine talep çok olmuştu,bakalım değişik ,bilmediğimiz tarifler de gelecek mi?![]()
Ben el atmamİnşaallah gelir yoksa biz el atacağız![]()
Ona ben de şaşırdımAslında daha bir sürü tarif var.Bana tek şaşırtıcı mantı makarnayı yorum yazanların ilk kez görmesi
Bakalım ondan önce yapan olmazsa![]()
Bu kez profesyonel fotoğraf makinesi kullanıp birazda ışık ve kontrastla oynadımResimlerini çok beğendim çok doğal görünüyor.Telefon ile mi çektin![]()
Özgün çalıştığımı düşünüyordumİnşaallah gelir yoksa biz el atacağız![]()
Neyse daha vakit var...Kimse yapmazsa aklımdakini yapabilirimBen el atmam.Yoksa mideye gider bayağı,canım istiyor karbonhidrat zaten
Sen zaten yemiyorsun,baklava da açsan sorun olmaz![]()
Çok güzel olmuş canım her zaman böyle bekliyoruzOna ben de şaşırdım
Bu kez profesyonel fotoğraf makinesi kullanıp birazda ışık ve kontrastla oynadım
Özgün çalıştığımı düşünüyordum![]()
Yapılan tarif ne olaki?Benim aklımda 2 tarif vardı biri yapıldı,inşallah diğeri de yapılır
Ben de 11. kim diye merak etmiştim(bu smileyi de kullanmayalı çok oldu,burada bari kullanayım
)
Mantı makarnaymışYapılan tarif ne olaki?![]()
Sen iste reyiz!Çok güzel olmuş canım her zaman böyle bekliyoruz![]()
Sahi mi?Mantı makarnaymış![]()