Tarayıcıyı değiştir canım veya Whatsaap ,face gibi farklı bir sosyal ağa ekleyip tekrar kopyalayıp buraya ekleekledim :)) ama her zamanki gibi boyut hatası alıyorum
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarayıcıyı değiştir canım veya Whatsaap ,face gibi farklı bir sosyal ağa ekleyip tekrar kopyalayıp buraya ekleekledim :)) ama her zamanki gibi boyut hatası alıyorum
zaten tarifi yapmaktan çok buraya konu açması zorTarayıcıyı değiştir canım veya Whatsaap ,face gibi farklı bir sosyal ağa ekleyip tekrar kopyalayıp buraya ekle![]()
Kolay gelsin canım bekliyoruzzaten tarifi yapmaktan çok buraya konu açması zordeniycem canım sağol
Aynı şeyleri düşünüyoruzzaten tarifi yapmaktan çok buraya konu açması zordeniycem canım sağol
yarım saattir fotoğraf ekleme faslındayım soğuttum yiyeceğimiAynı şeyleri düşünüyoruz![]()
Ben yedikten sonra yüklüyorumyarım saattir fotoğraf ekleme faslındayım soğuttum yiyeceğimi![]()
film izliycem diye yükliyim demiştim bir an önce ondan :)Ben yedikten sonra yüklüyorum![]()
Yükleyebildin mi?film izliycem diye yükliyim demiştim bir an önce ondan :)
Ben eşime attım ordan kendime attım hep .film izliycem diye yükliyim demiştim bir an önce ondan :)
yükledim de kazen onay vermesi lazımmışYükleyebildin mi?
düzenle kısmında fotoğrafın boyutu değişiyormuş hallettim umarım unutmam bunu :)) kolaj yapınca da düşüyor kalite ama tekli daha iyi duruyor sanki :)Ben eşime attım ordan kendime attım hep .
sen ne yaptın bide aynı şeyi yapar mışız :)) açılınca görürüz artıkYükledim açılmasını bekliyorum:))
Ayysen ne yaptın bide aynı şeyi yapar mışız :)) açılınca görürüz artık
Hayır canım gelmediNevreste sen gördün mü tarihleri.. senin onayına geldi mi?? Aynı değildir inş..
kısmet artık yükledim sonuçta sende öyle yapacak bir şey yok aynıysa bile :)) geçmiş olsunAyy..
Ben kremalı tavuklu makarna yapacaktım malzemeleri de ayarlamıştım.. ama hasta olunca yapamadım.. o sırada başka bi arkadaş yapmış.. ona saygısızlık olsun istemem.. kaç gündür düşünüyorum ne yapsam diye buldum şükür.. artık ikimizinki aynıysa kısmet :)) aynı anda açılır heralde..
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler marifetli bayanlar![]()
Oğluşun biraz ateşi var ondan pek katılamıyorum aranıza ama takipteyim
Sağol canım şu an o smile modundayız.Çok geçmiş olsun canım![]()
Tahmin ediyorumSağol canım şu an o smile modundayız.![]()