- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Ne zaman yayınlanır konum bilmiyorum ama heyecanla bekliyorumHadi bakalım bekliyorum![]()
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yayınlanır konum bilmiyorum ama heyecanla bekliyorumHadi bakalım bekliyorum![]()
Geldi geldiNe zaman yayınlanır konum bilmiyorum ama heyecanla bekliyorum![]()
Yaptığım yemeği (makarna bile olsaGeldi geldi![]()
Eğlenceli bulmana memnun oldum canımYaptığım yemeği (makarna bile olsa) paylaşmak çok eğlenceliymiş gerçekten
![]()
Diyet bozduruyor amaEğlenceli bulmana memnun oldum canımBen de senin gibiyim her zaman heyecanlanıyorum
![]()
Ben de ondan korkuyorum yoksa ben de yapacağımDiyet bozduruyor amadün koca bi tabak makarnayı hüplettim
Yap yap, yersen de ben söylemem kimseyeBen de ondan korkuyorum yoksa ben de yapacağım![]()
Katilacan mi nevosumBen de ondan korkuyorum yoksa ben de yapacağım![]()
Amanın ispiyoncu var
Belli değil canımKatilacan mi nevosum![]()
Amanın ispiyoncu var![]()
Senin katılmadığım yarışma hatırlamıyorumBelli değil canımÖyle bir eserse katılabilirim
![]()
Aman çağırma Miu'yutibi cinimm bir miuuu dimimi bikirrr
Senin katılmadığım yarışma hatırlamıyorumbende enerjik hissederssem inşallah katilacam
![]()
Ben de aynı soruyu sormaya geldimDün saat 18.00 de yayinladim tarifi ama hala denetimden gecmedi mi acaba![]()
Kazen henz siteye girmemiştir,benim madalya da kaç gün sonra geldiDün saat 18.00 de yayinladim tarifi ama hala denetimden gecmedi mi acaba![]()