- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Himm anladım cnm. Madalya pek yakismis:)Kazen henz siteye girmemiştir,benim madalya da kaç gün sonra geldiBizim gibi devamlı sitede değil Kazen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm anladım cnm. Madalya pek yakismis:)Kazen henz siteye girmemiştir,benim madalya da kaç gün sonra geldiBizim gibi devamlı sitede değil Kazen
![]()
Sen ne yaptin rakipBen de aynı soruyu sormaya geldim![]()
Söyleyemem gipgizli ve çok sırlıSen ne yaptin rakip![]()
Neyden korkuyosun balım aaaa ne var korkacak yap bi guzel yemek katil,bak gör muptelasi olacaksin bebegimAyyyy =))) korkuyorum bennn =))
InsaAllah canimm son katilim 22 ekimdi demiNeyden korkuyosun balım aaaa ne var korkacak yap bi guzel yemek katil,bak gör muptelasi olacaksin bebegimguzel tariflerini bekliyoruz. Dimi
Nevreste nevrosumm
![]()
Galiba bilmiyorum ki ilk sayfada yaziyordur canimInsaAllah canimm son katilim 22 ekimdi demi
Korkma korkma gel, benim başlamama da ablam @EmiraSalih sebep olduAyyyy =))) korkuyorum bennn =))
InsaAllah katilcam canim suan biraz rahatsızim.haftasonuna kadar iyi olurum insaAllahKorkma korkma gel, benim başlamama da ablam @EmiraSalih sebep oldubak bu benim üçüncü katılışım ve gerçekten bağımlılık yapıyormuş
![]()
![]()
Neden korkuyorsun canım gel ben sana yardımcı olurumAyyyy =))) korkuyorum bennn =))
Geçmiş olsun canım, iyileşince bekliyoruz tarifiniInsaAllah katilcam canim suan biraz rahatsızim.haftasonuna kadar iyi olurum insaAllah
Yok ne özleyeceğim
:*** canimm nevoomm insaAllah cok sagol ♡♡♡Neden korkuyorsun canım gel ben sana yardımcı olurum![]()
İnşaAllah canim ♡Geçmiş olsun canım, iyileşince bekliyoruz tarifini![]()
İnşaallah canım:*** canimm nevoomm insaAllah cok sagol ♡♡♡
InsaAllah katilcam canim suan biraz rahatsızim.haftasonuna kadar iyi olurum insaAllah
Allah razı olsun kuzummGeçmiş olsun canım![]()