Yenilmelere doymadımYakında diyelim
Hemen olmuyor biraz sabırYenilmelere doymadım
Öğreniyorum nevoş ablaHemen olmuyor biraz sabır
İnşaallah başarılı olabileceğim bir kategoridir. İpucu isterüükYeni kategoriyi çok seveceksiniz
Kesin başarılı olursunİnşaallah başarılı olabileceğim bir kategoridir. İpucu isterüük
Ayy tatlı filan mı yoksaYeni kategoriyi çok seveceksiniz
Çikolatalı tatlı diye kategori olsa keşkeSürpriz
Acaba tatlı mı tuzlu muÇikolatalı tatlı diye kategori olsa keşkeoff şöyle gelsin akışkan sufleler gitsin browniler, çikolatalı pastalar, profiteroller
Çikolatalı tatlı diye kategori olsa keşkeoff şöyle gelsin akışkan sufleler gitsin browniler, çikolatalı pastalar, profiteroller
Nasıl güzel olur değil mi ?Ama bakalım belki alakasız birşey çıkarVardı öyle bir kategori :) benim de aklıma ilk tatlı geldi
Valla gönül ister şöyle bolll çikolatalı bir tatlı ama elimize geçen üç fındık, iki kuru kayısıAcaba tatlı mı tuzlu mu
Ay hadi inşallah. Bir süredir tuzludan gidiyor galiba tarifler?Vardı öyle bir kategori :) benim de aklıma ilk tatlı geldi
Demek kaçamak yapacaksınValla gönül ister şöyle bolll çikolatalı bir tatlı ama elimize geçen üç fındık, iki kuru kayısıYarışma bahanesiyle felekten bir kaçamak yaparız 
Ay hadi inşallah. Bir süredir tuzludan gidiyor galiba tarifler?
Sorma Nevreste abla, her fırsatta kaçamk yapıyorumDemek kaçamak yapacaksınBenim kaptan beni çivili sopa ile kovalar
Aynen öyle canım sağolsunlarSorma Nevreste abla, her fırsatta kaçamk yapıyorum
Sizin kaptanın maşallahı var ve takım arkadaşlığınız da harika, hemen müdahale ediyorsunuz birbirinize
Pardon konu disi ama guru uye ne demek bikac kisi dahaa gordum boyle " guru" dieAynen öyle canım sağolsunlarKorkudan yemek yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?