• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Bu arada eşime sondan üçüncü olmuşum dedim keşke birinci olduğunda zirvede biraksaydin diyor :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Neyse bir daha katıldığında ilk sıralarda olursun o zaman görsün:KK12:

Ben normalde ilk defa katıldım ama tarif pek ilgi çekici gelmedi sanırım :KK43:
Beğenen oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
Canım sayende degisik bir tarif öğrendiler. Yine katılırsın sıkma canını :KK36: hem katılmak bile heyecanlı oluyor. Birinci olmasakta olur

Ben normalde ilk defa katıldım ama tarif pek ilgi çekici gelmedi sanırım :KK43:
Beğenen oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
Canım sayende degisik bir tarif öğrendiler. Yine katılırsın sıkma canını :KK36: hem katılmak bile heyecanlı oluyor. Birinci olmasakta olur
Sana katılıyorum canım sayeniz de farklı tarifler öğrendik;)Özellikle dolmayı hiç duymamıştım.İnşaallah deneyeceğim...:KK45:

Sana katılıyorum canım sayeniz de farklı tarifler öğrendik:KK66:Özellikle dolmayı hiç duymamıştım.İnşaallah deneyeceğim...:KK45:
Aynen banada en değişik o geldi. Ama ben oyumu el emeği çok olan birine vermeyi tercih ettim. Kimse yanlış anlamasin. Çokta lezzetlidir tüm tarifler eminim herkes cok emek vermis. Ama kendi makarnasini kendi yapanla, hazir makarna yapip üstüne sos döken bir tutulamaz :KK36:
(mantı makarnalar haric)

Tabi ki o başka bir şey ama yarışmada yazıyordu yenilikçi tarifler diye onu uyguladım aslında.
İnsallah kategori beceri alanıma girerse yine katılırım.

Sana katılıyorum canım sayeniz de farklı tarifler öğrendik:KK66:Özellikle dolmayı hiç duymamıştım.İnşaallah deneyeceğim...:KK45:

Aslında bakılırsa daha gelenekçi tarifler begenilmiş.
Çok ilginç gelen farklı gelen tarifler de var ama onlarda fazla oy olmamış.
Bu sebepten söylemiştim önemli olan kazanmak değil.
Sunum olarak da isteddiğim gibi olmadı o ayrı mesele :)
Daha fazla katılarak öğrenecegiz.

Aynen banada en değişik o geldi. Ama ben oyumu el emeği çok olan birine vermeyi tercih ettim. Kimse yanlış anlamasin. Çokta lezzetlidir tüm tarifler eminim herkes cok emek vermis. Ama kendi makarnasini kendi yapanla, hazir makarna yapip üstüne sos döken bir tutulamaz :KK36:
(mantı makarnalar haric)
Çok teşekkür ediyorum cnm oyun için.. aramızda kalsın bende senin gibi düşünüyorum ;)

Rica ederim canim. 3 tarif arasında kaldım bende :KK48: en son şuan olsa hangisini yerdim dedim sana oy verdim :KK36:
Ya inanki işin en kötü kısmı o zati.. keşke bi sofra kurulsa da herkes hepsinden yiyebilse..

elde açma kısmı biraz zor çünkü çok sert bi hamur.. dene bigün mutlaka.. bende ilk defa bu yarışma için elde açarak makarna yaptım.. baya lezzetliydi ve normal makarna dan çok güzel :KK66:

Ya inanki işin en kötü kısmı o zati.. keşke bi sofra kurulsa da herkes hepsinden yiyebilse..

elde açma kısmı biraz zor çünkü çok sert bi hamur çünkü.. dene bigün mutlaka.. bende ilk defa bu yarışma için elde açarak makarna yaptım.. baya lezzetliydi ve normal makarna dan çok güzel :KK66:
Denicem canım mutlaka. Mantı hamuru gibi herhalde oda çok sert oluyor. Benim makarnam yumuşacıktı hemencecik oldu :D
Aslında programlardaki gibi olsa ne güzel ve eğlenceli olur. Hani bi saat verilse o saat içinde herkes yemeğini bitirmek zorunda olsa :KK36: dedigin gibi hepberaber tadilsa falan :KK48:

Back