bu hatun gene döktürmiş yaww,anamm belli senin kilolardan yakınışın şekercim yap yap ye ohhh hani bana hıhhh senağlama
benim oğlum cips hastası.normalde özellikle eve almıyoruz.ama dışarı çıktığımızda bakkalın,marketin önünde görüyor.mecbur alıyoruz.sağlık açısından bunu yapmak daha iyi olur.peki bu makarna cips çıtır çıtır oluyor mu?sanki yumuşak görünüyor fotoda.
Afiyet olsun maşallah hızınaa.s. Mutlaka yağ çekmesi için altına bir peçete sermeliyiz..yaptım makarna cips.
kelebek bakarna aldım.
oğlum çok beğendi.
bende beğendim.
foto çekemedim çünkü bitti:))))
tekrar yapacağım ,kavonoza koyacağım.
ama yağ çok çabuk yanıyor mısır unu olduğu için.
Yağ çekiyorlar evet,iyice kızartmamız gerekiyor o yüzden..Yumuşak kalmamalı,kurumalı birazhem lastik gibi olmaz hem de içersindeki yağ rahatsız etmez.yaaa bu tarifi bende biryerde okuyup denemiştim. ama benimkileer çooook yağ çekmişti yiyememiştik bir türlü. yalnız benimki normal undu galiba.
Teşekkürler meldam..çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Şenizçok güzel olmuş ellerine saglık ben yokken döktürmüş bu hatun yinekaydirigubbakcemile
neyse ben 58 oldum diyeti bıraktım:icecream:
birazcık yiyim bişey olmaz herhaldeklava:
makarnayaı mısır unu yerine una yada galeta ununa bulasak daha iyi olmazmı benneyaptımki
:roflol: Maşallah bıdığa,mini cin demek..yerimsenibena.s.Libyana cnm nede ilginç şeyler cık ,cık iyi hoş güzel de benim küçük cin gibi kandırık cipis bunnar der cnm yakaydirigubbakcemile3
Tadısının nasıl olduğunu yiyenler bi şöyle anlatıvermemiş neye beziyo felan
Yaparsam bakkaldan aldığım cipis paketine koyarım belkim inanır:roflol:Ellerine sağlık
iyi fikirmiş hemde kolay paylaşım için tşk
Kim ben mi ..Üstüme iyilik sağlık.Gayet hit ve de fitimdir:1closedeyes:
:roflol: