Makarnacı CHP yağcı MHP

Kakao,bu erzaklar neden banada gelmiyor,cidden merak ettiğim için soruyorum..

kesinlikle katılıyorum.
haber yanlı olmuş biraz. bana kalırsa da haklı yanı var o kadar eleştirilecek bir şey yokmuş değil mi? demek lazım zamanında eleştirenleri.

bari parti çalışmaları halkın işine yarasın. rahatsız edici parti bayraklarını asmak yerine keşke hep böyle dağıtımlar yapılsa. çok daha hayırlı olur.

hadi bakalım bu defa da kapıma boş gelsinler,hepsinden hesap soracağım.şu ana kadar broşür dışında bir şey görmedim.

oo gözlükleri bile takmışsın abla pembiş pembiş

Hayata pembe gözlükle bakmayı öğrendim burada

hadi bakalım bu defa da kapıma boş gelsinler,hepsinden hesap soracağım.şu ana kadar broşür dışında bir şey görmedim.

Egemcim bana broşür bile gelmiyor,gene sen iyisin arkadaşım erzağı geçtim yani

iki gün önce de bizim kapıya geldiler iki kadın ellerinde broşür

muhabbet aynen şu;

-merhabaa canım sayın başbakanımızın selamını getirdik

-yok ben almayayım o selamı

-ama canım bir dinleseniz

-yok kalsın böyle iyiyim

-peki canııım iyi günler

ellerinde ne makarna ne fasülye ne bir şey

Birde canım mı diyorlar
Bize niye gelmiyorlar yaaa

dağıtsınlar bence göz boyamak değil bu hayatımm.. kapını çalıyor ve hediye getiriyor sana çiçek getirecek halleri yokyaa..hangi belediye olursa olsun dağıtmaları çok hoş ve güzel bir davranış..makarna olur, kahve olur, salça olur, yağ olur..ben akp ye oyumu kullanıyorum chp li birileri kapımı çalsa ve bana kahve verse aa bak bu benim gözümü boyamaya çalışıyor demem aksine ne güzel getirdikleri o kahveyi pişirip evime davet ederim. sohbetler yaparım ayol yanınada tatlı ohh miss..

,benim kapıma gelenler hep tanıdık.malum küçük yerde yaşıyorum.ben sarılıp hal hatır sorup,hayırlısı deyip uğurluyorum.

Kakao,bu erzaklar neden banada gelmiyor,cidden merak ettiğim için soruyorum..
bilmiyorumki canım belki oturduğun semte göre değişiyor benim kaynatamın daha emeklisi yoktu yaşlı karı kocalar belediye nasıl hallediyorsa artık daha sonra emekli oldu adamcağız ondan sonra vermedilerr. daha doğrusu kaynatam ben emekli oldum artık ihtiyacı olanlara verin dedi.. geçen bizim orada evlatları terketmiş bir yaşlı adamcağız vardı . belediye ona küçük bir maaş bağladı ve huzur evine yerleştirdi canım . bizim mahallede oldu . o kadar sevindikki..

Bizim burası chp'li çünkü buradan oy çıkmaz onlara..
Belediyeler takip ediyor olabilir yani,muhtarlıklar aracılığı ile yapılıyor herhalde bu yardımlar..

sanada baya kimse gelmiyorrr..

Bayağı değil hiç gelmiyorlar bana..
Yok gelmesinlerde zaten istemem ..

Bir seçimde CHP Beypazarı kurusu getirmişti tadı çok güzeldi ama yemek için epey bir mücadele vermiştim

Asmuuu çok tatlısın yaaa

valla siz söyleyene kadar resme bakmamıştım bile, sadece manşet okuma alışkanlığımız işte

bu bulgurla kuru fasülyeymiş ya, biliyosunuz bakliyata zam gelcek, onun haberinide ben paylaşmıştım o yüzden fasülyeyi alın bence, şeker fasülyeyse kilosu 14 lira valla az buz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…