• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnacı CHP yağcı MHP

Bizim burası chp'li çünkü buradan oy çıkmaz onlara..
Belediyeler takip ediyor olabilir yani,muhtarlıklar aracılığı ile yapılıyor herhalde bu yardımlar..

Bayağı değil hiç gelmiyorlar bana..
Yok gelmesinlerde zaten istemem ..
chp li filan farketmiyor canım.. bakırköy chp nin ve oradakilerede bakırköy belediye başkanı erzak gönderiyo..ki bunların içinde chpli ailelerde var akp li ailelerde var..yani yardım yaparken gözetmiyorlar o bu şu diye.. yapsınlarr güzel bir davranış olarak görüyorum ben.

AKP ye de pirinç makarna dağıttı dedilerdi benim oy verdiğim zamanlar ama bana öyle birşey gelmedi nedense çok kırıldım. Şimdi bütün partiler erzak dağıtmaya başlamış ama Kardelen senin sayende Erdoğan'dan nefret edicem ve boş oy kullanıcam o zaman yine alamıcam makarna falan filan.
Yahu ben mecburiyetten AKP ye oy vereyim diyorum ama böyle taraftarları görünce tiksiniyorum fanatik CHP ve MHP lileri görükçe olduğu gibi içimde bi tiksinti oluşuyor.
Allah aşkına fanatiklik yapmayın futbol takımı tutar gibi tutmayın şu siyasi partileri. Hele liderleri Atatürk mü sanki bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum.

Son düzenleme:
AKP ye de pirinç makarna dağıttı dedilerdi benim oy verdiğim zamanlar ama bana öyle birşey gelmedi nedense çok kırıldım. Şimdi bütün partiler erzak dağıtmaya başlamış ama Kardelen senin sayende Erdoğdan'dan nefret edicem ve boş oy kullanıcam o zaman yine alamıcam makarna falan filan.
Yahu ben mecburiyetten AKP ye oy vereyim diyorum ama böyle taraftarları görünce tiksiniyorum fanatik CHP ve MHP lileri görükçe olduğu gibi içimde bi tiksinti oluşuyor.
Allah aşkına fanatiklik yapmayın futbol takımı tutar gibi tutmayın şu siyasi partileri. Hele liderleri Atatürk mü sanki bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:aynen canım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: adamlar tespitin dibine vurmuş.. sanki akp ile alay ediyormuşcasına yapılan bir yardım gibi geldi bana... yağcılar ve makarnacılar... sorun makarnaysa çözeriz gardaş demişlerdir.:KK53::KK53::KK53: ee yağsız makarna olmazki yağ da gerekli.. akp de oylar azalırsa bilinki makarnacılar yön değiştirmişlerdir..

fravuna karşı olmak yetmez.fravuna karşı ''MUSANIN'' yanında olup safını belli edip, fravuna karşı savaşmak lazım!!!..
Eğer israili almanyası fransası tüm küfür birleşip Ak partiye ve Erdoğana cephe almışsa, benimde Erdoğan ve Ak partinin yanında durmam boynumun borcudur.
Resulullah o kadar dayatmalara ve hakaretlere rağmen ''TEBLİĞDEN'' vazgeçti mi ki, ben ''HAK'' gördüğüm ''DAVAMDAN'' geri adım atayım ve vazgeçeyim!!....

Eee kakao , dünde kardeleni alkisliyirdun, fikirlerine destek çıkıyordun. .
Ne güzel işte. Arkadaş tarafsız bir şekilde okuyup yorumlayıp analiz edip destek veriyor:KK9:
Bak dünden beridir on defa yüz defa açıklama yapmama rağmen hala 100 kitap aldım açıklamasını sorgulayanlar var çünkü onlar yazılanları tarafsız ve eleştirel yöntemle okudukları için gerçekleri göremiyorlar. Benim bir ''TL'' yazmayı unutmamı göremeyenler ve daha sonra açıklamama rağmen hala kör ve sagırları oynayan arkadaşlar var :KK14: Kıyma açıklamasını bonfile pirzola diye okuyanlar var mesala :-):KK70:

onla bunu bir mi tutuyorsun yaw, neyse senin bileceğin bişey tabii
Farkı nedir????
Bu ülkede Türkçe ezanlar okutulmadı mı? Kuran Kurslarına engellemeler getirilmedi mi?İslamın ''ÖRTÜN'' emrine itaat edenlere baskı uygulanmadı mı? Yani İslamın Hakkıyla yaşanmasına mani olunmadı mı? Şuanda benim özgürce Allahın Emrini yerine getirmeme kim destek veriyor ise,benim için ''HAK'' ve ''DOĞRU DAVA'' O dur!!

Eee kakao , dünde kardeleni alkisliyirdun, fikirlerine destek çıkıyordun. .
canım ben sizin gibi tek gözlükten bakmıyorumkii.. şu anda konu neee...
Makarnacı CHP yağcı MHP işte ben burada bunlar değilde makarnacı akp yazsaydı gene sinir olur tepkimi söylerdim.. ve zaten yorumlardada belirttimm.. ne zaman bırakacaksınız tek gözlükle bakmayıı..dünkü konusu neydi kardelenin dolabına aldığı et ve dolabının boş kalmadığıydı..yani sizce şumudur ben akp ye oy veriyorum ama senin burada yorumladığın güzel olan bir konuyu sen yorumladığın için beğenmememmi lazım..eğer öyleyse bana uymaz ..

Ne güzel işte. Arkadaş tarafsız bir şekilde okuyup yorumlayıp analiz edip destek veriyor:KK9:
Bak dünden beridir on defa yüz defa açıklama yapmama rağmen hala 100 kitap aldım açıklamasını sorgulayanlar var çünkü onlar yazılanları tarafsız ve eleştirel yöntemle okudukları için gerçekleri göremiyorlar. Benim bir ''TL'' yazmayı unutmamı göremeyenler ve daha sonra açıklamama rağmen hala kör ve sagırları oynayan arkadaşlar var :KK14: Kıyma açıklamasını bonfile pirzola diye okuyanlar var mesala :-):KK70:
şimdi senide alkışlıcam aaa diyecekler kardelenn.. hangi gözlükle bakıyorlar bilmemmm..teee şu yazın için alkışladımm..:KK9::KK9::KK9::KK9:

şimdi senide alkışlıcam aaa diyecekler kardelenn.. hangi gözlükle bakıyorlar bilmemmm..teee şu yazın için alkışladımm..:KK9::KK9::KK9::KK9:
Boş ver, takma kimseyi içinden geldiği gibi oku ve yorumla :KK39:
Keşke herkes karşısındakinin fikrine saygı gösterse ve ukalaca aşagılıyıcı ve dalga geçer şekilde yorum yazmasa..
chp si mhp si bir çok tanıdıgım var hiç bir zaman fikirlerinden dolayı hor görmedim ama onlar her daim Ak partiye hakaret ve küfür ediyorlar ama ''Her şişe içindekini Sızdırırmış'' Biz, bize yakışanı yapıyoruz ve Edebimizden taviz vermiyoruz :KK39:

Back