• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnacı CHP yağcı MHP

Boş ver, takma kimseyi içinden geldiği gibi oku ve yorumla :KK39:
Keşke herkes karşısındakinin fikrine saygı gösterse ve ukalaca aşagılıyıcı ve dalga geçer şekilde yorum yazmasa..
chp si mhp si bir çok tanıdıgım var hiç bir zaman fikirlerinden dolayı hor görmedim ama onlar her daim Ak partiye hakaret ve küfür ediyorlar ama ''Her şişe içindekini Sızdırırmış'' Biz, bize yakışanı yapıyoruz ve Edebimizden taviz vermiyoruz :KK39:
hayır tahmin ediyorumki bunlar şöyle sanıyor akp ye oy veriyorsun senin mhpden arkadaşın yok,, chpden arkadaşın yok,, hdpden arkadaşın yok .ayol bizim işyerinde sevdiğim insanlıkta bir numara olan arkadaşım var bu seçimlerde hdp ye verdi oyunu.. bunlar kendi özel hayatlarında böylelermi bilmiyorumkii..o_Oo_Oo_Oo_O

fravuna karşı olmak yetmez.fravuna karşı ''MUSANIN'' yanında olup safını belli edip, fravuna karşı savaşmak lazım!!!..
Eğer israili almanyası fransası tüm küfür birleşip Ak partiye ve Erdoğana cephe almışsa, benimde Erdoğan ve Ak partinin yanında durmam boynumun borcudur.
Resulullah o kadar dayatmalara ve hakaretlere rağmen ''TEBLİĞDEN'' vazgeçti mi ki, ben ''HAK'' gördüğüm ''DAVAMDAN'' geri adım atayım ve vazgeçeyim!!....

buradan yazdıklarında tek bir şey anladım.
İnsana duyduğun inanç islama duyduğun inancın önüne geçmiş.
Bir partiyi bir şahsı Peygamber seviyesinde görmen zaten inançta sarsılma belirtisidir.
Beğenmeyip laf söylediğin israille can ciğer ticaret yapanda Erdoğanın kendi oğludur.
Lütfen insanların temiz inançlarını siyaseti alet edip inancımızı kirletmeyin.

Son düzenleme:
şu fanatik chp ve mhp lileri göstersene biraz.ben hiç akepe fanatikliği kadar fanatiklik görmedim,merak ettim o fanatikleri.
Lafı balla böleyim, karışmak gibi olmasın ama bence genel olarak bahsediyor fanatiklerden bahsederken, siteden birilerini baz alarak konuşmuyor gibime geldi.

hayır tahmin ediyorumki bunlar şöyle sanıyor akp ye oy veriyorsun senin mhpden arkadaşın yok,, chpden arkadaşın yok,, hdpden arkadaşın yok .ayol bizim işyerinde sevdiğim insanlıkta bir numara olan arkadaşım var bu seçimlerde hdp ye verdi oyunu.. bunlar kendi özel hayatlarında böylelermi bilmiyorumkii..o_Oo_Oo_Oo_O
Okulda en samimi olduğum arkadaşım chp'li ama ben hiç bir zaman ona siyasi görüşüne göre değerlendirip itelemedim.Beni onun siyasi görüşü değil insanlığı alakadar eder ama maalesef bize fanatiklikle itham edenler, asıl kendileri fanatik derecesinde bir AK parti ve yandaşlarına düşmanlık besleyip o şekilde yaklaşıyorlar farkında değiller:KK39:

Lafı balla böleyim, karışmak gibi olmasın ama bence genel olarak bahsediyor fanatiklerden bahsederken, siteden birilerini baz alarak konuşmuyor gibime geldi.
hımmm teşekkür ederim,bazen sanalla gerçek karışıyor işte:KK48:

buradan yazdıklarında tek bir şey anladım.
İnsana duyduğun inanaç islama duyduğun inanacın önüne geçmiş.
Bir partiyi bir şahsı Peygamber seviyesinde görmen zaten inançta sarsılma belirtisidir.
Beğenmeyip laf söylediğin israille can ciğer ticaret yapanda Erdoğanın kendi oğludur.
Lütfen insanların temiz inançlarını siyaseti alet edip inancımızı kirletmeyin.
İşte siz benim demek istediğimi asla anlamadınız ve bu eleştirel okuma yöntemini terk etmedikcede anlayamazsınız!...
Hiç bir kimse benim nezdim de ''RESULULLAHIN SEVGİSİNİN'' önüne geçemez! Ama kim ki, benim Resulullahın sancagını taşımama yardım ediyorsa,O kişiyi canla başla desteklemekte benim için Şereftir!..
Peki sen evinde acaba kaç tane yerli malı var? Eminim evinde düzinelerce israil malı vardır ve kullanıyorsunuz ama çıkmış burada birilerini eleştiriyorsunuz. Siz önce kendinizi bir düzeltin sonra başkası gelir.
İsraille iş yapmasının sebebi,direk filistinle ticaret yapamayacağı için, önce israil sahillerine yanaşması gerekiyor

Eşimin iş yerinden koyu mhp olan arkadaşı, devamlı eşime Ak partiye hakaret ediyormuş. israil uşagı abd uşagı falan diye geçenlerde arabasına lastik almış ve eşimde, neden yerli malı almadın dediğin de, yerli malı 60 tl daha pahalıydı demiş ve işte o an eşim ona ''Oğlum işte siz böyle milliyetcisiniz!.yeri geldiğinde atıp tutarsınız sonrada 60 tl daha az vermek için ithal ürün alırsınız. Senin gözünde bu ülkenin değeri 60 tl miydi'' Demiş :-):KK48:
İşte bu Ak parti dış devletlerle iş yapıyor diye atıp tutanlar eminim şuanda evlerinde belkide hiç yerli malı bir ürün yoktur. Ama iş lafa gelince hepside milliyetçidir:KK53:

İşte siz benim demek istediğimi asla anlamadınız ve bu eleştirel okuma yöntemini terk etmedikcede anlayamazsınız!...
Hiç bir kimse benim nezdim de ''RESULULLAHIN SEVGİSİNİN'' önüne geçemez! Ama kim ki, benim Resulullahın sancagını taşımama yardım ediyorsa,O kişiyi canla başla desteklemekte benim için Şereftir!..
Peki sen evinde acaba kaç tane yerli malı var? Eminim evinde düzinelerce israil malı vardır ve kullanıyorsunuz ama çıkmış burada birilerini eleştiriyorsunuz. Siz önce kendinizi bir düzeltin sonra başkası gelir.
İsraille iş yapmasının sebebi,direk filistinle ticaret yapamayacağı için, önce israil sahillerine yanaşması gerekiyor

kullandığın bilgisayar ,yüklediğin windows,elindeki telefon,evine aldığın ekmek (yasal olarak yerli tohum yasak israil malı tohum yasa gereği zorunlu) hepsi İsrail malıyken sen bana mı laf söylüyorsun ? Filistine yardım için ticaret yaptığına da inanmıyorum.Filistinliye vize var , isarilliye yok . Yardım bir tek böyle mi yapılır.Gizli ve israil üzerinden.
Önce senin partin yerli tohum kullanana cezayı kaldırsın,isaril tohumu kullanma zorunluluğunu yasadan çıkarsın.
Resullah sevgisi bir şahıs üzerinden geçmez.1400 yıldır islamiyet var.Şimdi mi herkes müslüman oldu.Demekki diğer ülkelerdeki müslümanlarda boşu boşuna yaşıyor.

Okulda en samimi olduğum arkadaşım chp'li ama ben hiç bir zaman ona siyasi görüşüne göre değerlendirip itelemedim.Beni onun siyasi görüşü değil insanlığı alakadar eder ama maalesef bize fanatiklikle itham edenler, asıl kendileri fanatik derecesinde bir AK parti ve yandaşlarına düşmanlık besleyip o şekilde yaklaşıyorlar farkında değiller:KK39:

aynen kardelen hanım. hanım keleş ben iyi de olsa kötü de olsa asla chp den vazgeçmem hep oyum ona dedi . ona tık yok. biz deyince yok fanatikiz yok koyunuz neler neler. aman tınlama . yazar yazar dururlar

Eşimin iş yerinden koyu mhp olan arkadaşı, devamlı eşime Ak partiye hakaret ediyormuş. israil uşagı abd uşagı falan diye geçenlerde arabasına lastik almış ve eşimde, neden yerli malı almadın dediğin de, yerli malı 60 tl daha pahalıydı demiş ve işte o an eşim ona ''Oğlum işte siz böyle milliyetcisiniz!.yeri geldiğinde atıp tutarsınız sonrada 60 tl daha az vermek için ithal ürün alırsınız. Senin gözünde bu ülkenin değeri 60 tl miydi'' Demiş :-):KK48:
İşte bu Ak parti dış devletlerle iş yapıyor diye atıp tutanlar eminim şuanda evlerinde belkide hiç yerli malı bir ürün yoktur. Ama iş lafa gelince hepside milliyetçidir:KK53:

Ben hep yerli üretim kullanırım.Yurtdışınada giderim ama hiç oralarda dükkan dükkan dolaşıp "çanta" almam.Okula da Türkiyede giderim .italyada yada amerikada değil.İşimde Türkiyede.Milliyetçi sayılırmıyım ?

aynen kardelen hanım. hanım keleş ben iyi de olsa kötü de olsa asla chp den vazgeçmem hep oyum ona dedi . ona tık yok. biz deyince yok fanatikiz yok koyunuz neler neler. aman tınlama . yazar yazar dururlar

ben şahsım adına akpliyim diyene değil , akpli olduğu için kendini müslüman görene chpye oy verenin müslüman olmadığına inana laf söylerim.Hep acındırma var laflarda.Dinini yaşayamadığı gibi.Chpli namaz kılmaz mı.İbadet göze mi sokulmalı.Dinimiz islamiyet değil mi?Bunun yanına parti ismi şart mı ?

Bazıları sırf eleştirebilmek için okuyup yazıyor farkındaysanız. O kadar mantıksız cevap yazanlar var ki

Son düzenleme:
sitemizde dolu her konuda görebilirsiniz
çevremde de çok fazla anasından babasından miras fanatiklik kalan
hımmm Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. buradaymış bu fanatikler.

ne olur akepeliler gibi, bir chp yada mhp'li fanatik göstersene,sadece 1 tane arattırma bana boşu boşuna,zaten başka işler için yeterince araştırma yapıyorum.:KK51:

ben şahsım adına akpliyim diyene değil , akpli olduğu için kendini müslüman görene chpye oy verenin müslüman olmadığına inana laf söylerim.Hep acındırma var laflarda.Dinini yaşayamadığı gibi.Chpli namaz kılmaz mı.İbadet göze mi sokulmalı.Dinimiz islamiyet değil mi?Bunun yanına parti ismi şart mı ?
kameralarla gezmemiz lazım galiba,dinimizi nasıl yaşadığımızı göstermek için,o zaman inandırıcı oluyor.

Peki Dini yasaklayan birisine oy vermek ne demek oluyor acaba?
Bu ülkede Ezanı yasaklayan ve Kuran eğitimini yasaklayan zihniyet hangi zihniyet acaba? Eğer ikdidar olursak Diyaneti kapatacagız diye söz veren hangi zihniyet acaba?
Kusura bakmada bu bana göre, şahsi fikrim '' Kendisine tecavüz edene aşık olan kızın'' Durumundan farkı yok:KK57:

kameralarla gezmemiz lazım galiba,dinimizi nasıl yaşadığımızı göstermek için,o zaman inandırıcı oluyor.
Ne alaka acaba? Ata sözünde olduğu gibi '' Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim'' chp oy veren kişi onun fikirlerini benimsemiş ve desteklemiş oluyor:KK20:

Back