Makarnacı CHP yağcı MHP

pek bi severim:)
chp böyle pişmişini verirse oyum ona:)
Yemek zevkimiz birebir Okym. Yanina tabiki beyaz sarap diyorum bende.
Konuyu dagitmisim özür dilerim.
Ama dogrusunu söyliyeyim, Kardelen partine olan sevgini gercekten saygi ile karsiliyorum. Sadece keske senin o sevgine layik olsa. Bu temiz kalplerinizi kullanmazlar veya kullanmadilar Insallah.

dreamy07 , ya öyle deme, sanki bizde hava atmis gibi hissettim simdi, bira kiz bildigin bira.

oky nin öyle bir inanci olmadıgı icin sorun değil.

Bi kere o resimdekiler makarna değil,bulgurla fasulyeEn azından milleti sizin gibi kuru kuru makarnaya talim ettirmemişler

aaaaaaa niye makarnaaaa...ne oldu baaaa.. özendinizmi bize.. ah ah sizin içinizi bilmesem oy verecemdeee ..

makarna yerine omega 3 dağıtmak lazım dedim diye mapus damına düşmüştüm o geldi aklıma
halbuki çok sağlıklı bir öneriydi, neden böyle oldu anlamadıydım

beni kibleyene selamlar
ne varki cicim bu lafında bak bencede chp seçmenlerine omega 3 dağıtmaları lazımm.. ne demişler...?? ee gerisinide sen tamamlaa..

şaka yapıyorum kızlar dağıtsınlar tabii.. ben hiç bir zaman sizler gibi düşünmedim bu erzak dağıtma işlerini ayy şimdi hatırladım bir zamanlar ramazanda erzak dağımışlardı bahçelievler belediyesi kayınvalidem ne sevinmişti içinde yok, yoktu.. kadıncağızın ne hoşuna gitmişti.. dağıtılmaya devam edilsinnn.. bence çok güzel bir harekett..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…