- Konu Sahibi kardelen2780
deniz mahsullu spagetti. karides ,kalamar midye ahtapot pavurya vs vs:)Kız bunun içinde yok yok da o şeyler ne acaba....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniz mahsullu spagetti. karides ,kalamar midye ahtapot pavurya vs vs:)Kız bunun içinde yok yok da o şeyler ne acaba....
Konudan çıkayım canım istiyo ya :/
Dur ben de var bi tane oğlum 3 yaşındayken kreste okumuştu.
@ chess hatırlar bunu belki :))))))
Atatürk yoktu
düşman çoktu
Atatürk geldi
düşmanı yendi
bu yurdu bizlere verdi
ve bu basit şiirden anlayacağınız üzere hiç bir zaman ne ADAM ne de ATAM diye hitap ettiğimiz insan başkası olmayacak.
Kaldın cehapenin makarnası ben sade isterimdeniz mahsullu spagetti. karides ,kalamar midye ahtapot pavurya vs vs:)
omega 3 gibi anla beni :))))aynen o zaman çok güldüydüm
çok lezzetliler. cumartesi aynısını yedim. yine olsada yesem :)Kaldın cehapenin makarnası ben sade isterim
Kalamar midye ahtapot pavurya kız benim mide bunları duymak bile istemez
çok lezzetliler. cumartesi aynısını yedim. yine olsada yesem :)
Reis CANDIROff yaa bana makarna da yağ da gelmedi!! Bu ihmalkarlığı affedemem! Bu nedenle oyum reise
Afiyet olsun da yine yede nasıl yiyorsun ya...çok lezzetliler. cumartesi aynısını yedim. yine olsada yesem :)
Gerisi heyecandırReis CANDIR
Hani kız kardelen yok gitti sabah gelir ama sabahda ben evde olmam üzüldüm şimdikardelen yakıp yıkıyorsun yine
Hani kız kardelen yok gitti sabah gelir ama sabahda ben evde olmam üzüldüm şimdi
Bilemem artık ne olacak ne olacaksa olsun artık yani...sabah gelir yine olmayacak bir şey der asenacım..diğer topiği biliyorun aynen herşeyi yakar yıkar
bir gün altında kalıcak korkum var...bu kadar büyük konuşmalrın sonu ne olucak bilemiyorum
canimsin nasilda bilirmis corona cerveza`yicorona cerveza da olabilir
canimsin nasilda bilirmis corona cerveza`yi