- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi kardelen2780
Siyasette ban gitmiş ya la. Ben de noldu buraya mune nerde diyorum. Haydi bana müsade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye okuyunca anlayacak mıkardelen bu mesajımı da okumanı isterdim
Ve zamanında dini yorum yaptığınız zamanlar defalarca yasak, yasak, yasak diye topikte uyarı yapmama rağmen ayet ve dini yorumlar yazmakta ısrar edip polemiğe girdiğiniz için banlanıyordunuz.Dini yorumlar yasak hanımlar, burada siyasilere hakaret küfür dışındaki şeyler serbest dediysek dini konu ve yorumlar yazabilirsiniz demedik, aksine din hala yasak.
şu msj ne kadar alim bir msj !Ben de Kuran`ın illa arapça okunmak istenmesini saçma buluyorum.Kadınlar ramazanda bir ay okuyor ama hiçbirşey anlamıyor.Açıp Türkçesini de okumuyor.Ne anlamı var okuduğunu anlamadan okumanın.Arapçasını da okuduktan sonra Türkçesini de okusa onun için daha faydalı olur.Bir de daha ne yazdığını bilmeden tecvitli öğrenmeye kalkışıyorlar.Önce aslını öğren tecviti sonra öğrenirsin.Cahil cühelaya da laf anlatamıyorsun böyle söyleyince.Tabuları yıkmak zor.
Sen türkçesi ile ibadet yap yeterki yap..Sen anlayarak yap yeterki yap..hem yapmassiniz hemde yok türkçe olsun der..durursunuz türkçe olsa ne olacak uygulamadiktan sonra..boş lakirdilarBen de Kuran`ın illa arapça okunmak istenmesini saçma buluyorum.Kadınlar ramazanda bir ay okuyor ama hiçbirşey anlamıyor.Açıp Türkçesini de okumuyor.Ne anlamı var okuduğunu anlamadan okumanın.Arapçasını da okuduktan sonra Türkçesini de okusa onun için daha faydalı olur.Bir de daha ne yazdığını bilmeden tecvitli öğrenmeye kalkışıyorlar.Önce aslını öğren tecviti sonra öğrenirsin.Cahil cühelaya da laf anlatamıyorsun böyle söyleyince.Tabuları yıkmak zor.
Oky her zamanki hali..Ben msg38 müslüman değilsin demedim!... İnsanların dış görünüşüne göre karar verilmez demek istedim ama yine her zaman oldugu gibi sözlerimi kendinizce yorumlamışsınız
Hakaret var bu kelimelerinde ve hoş değilNiye okuyunca anlayacak mı
Mune bu konuyu kapat bence artik.Konu amacindan saptirildi cunku. Haber ne yirumlar ne? bize bu kaa ozgurluk yaramiyor mudurum.Ve zamanında dini yorum yaptığınız zamanlar defalarca yasak, yasak, yasak diye topikte uyarı yapmama rağmen ayet ve dini yorumlar yazmakta ısrar edip polemiğe girdiğiniz için banlanıyordunuz.
Siyasette her istediğimizi yaparız tavrına girmeyin, tekrarlıyorum, dini konu ve yorumlar yasak.
Umarım devam etmezsiniz de bende ceza vermek zorunda kalmam.
Doğru diyorsun pelin'im.Mune bu konuyu kapat bence artik.Konu amacindan saptirildi cunku. Haber ne yirumlar ne? bize bu kaa ozgurluk yaramiyor mudurum.