- 7 Mayıs 2012
- 7.202
- 8.220
- 398
- Konu Sahibi kardelen2780
Kafam iyi olamaz çünkü hamileyken alkol almıyorum ha heyecan tamam okKafaniz mi iyi neden kızım :) heyecan bildiren bir cumleydi benim için ve ünlem koydum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafam iyi olamaz çünkü hamileyken alkol almıyorum ha heyecan tamam okKafaniz mi iyi neden kızım :) heyecan bildiren bir cumleydi benim için ve ünlem koydum :)
haa. o zaman biraz daha dayanayım:)Cıkma konudan cıkma..kardelen gelip reisin karizmatik bi fotosunu paylasır..kacar istahın falan.
İnşallah sagsalim kucağına alırsınKafam iyi olamaz çünkü hamileyken alkol almıyorum ha heyecan tamam ok
Çok kötüsün çeshhhhhh....ne diyeti yaw, bi kere güzel bi kıymalı makarna ya da lazanya yapamayan kadının yuvası dağılmaya mahkumdur
Eki Görüntüle 1649566
Hangisinden istiyon bacım yağmı makarnamı kahve mi kömür mü ama siz antalyada fazla köümer yakmazsınız sana gelirse kömürü bana gönder diğerleini ben sana gönderirimHiç bize niye vermiyorlar ki ..
Sagolasınİnşallah sagsalim kucağına alırsın
Aaa med sende mi makarna yemeye geldin diyette falan değilsen buyur bacım çeshhh güzel makarna yaparmış aramızda kalsınCıkma konudan cıkma..kardelen gelip reisin karizmatik bi fotosunu paylasır..kacar istahın falan.
Bence şiir okurdokunaklı duygusal yüreklere işleyenCıkma konudan cıkma..kardelen gelip reisin karizmatik bi fotosunu paylasır..kacar istahın falan.
Bilmiyon isini okihaa. o zaman biraz daha dayanayım:)
o da olabilir..canım ya..vatan sevgisi, reis sevgisl boyle olmalı isteBence şiir okurdokunaklı duygusal yüreklere işleyen
ne yapsın seviyor
beyaz şarap:)yanında ne içiyoruz ona göre
Aaa med sende mi makarna yemeye geldin diyette falan değilsen buyur bacım çeshhh güzel makarna yaparmış aramızda kalsın
Kız bunun içinde yok yok da o şeyler ne acaba....
Sen mi diyon bunu iyi o halde banada afiyet olsun demek düşerREisimin dagıttıgı makarna zehir de olsa bal der yerim
Dur ben de var bi tane oğlum 3 yaşındayken kreste okumuştu.Bence şiir okurdokunaklı duygusal yüreklere işleyen
ne yapsın seviyor