- 28 Haziran 2011
- 63.235
- 158.710
- 898
Nazik falan değil işte koca yaprak nevosOnu çok nazikken bahçeden toplayacaksın yoksa olmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazik falan değil işte koca yaprak nevosOnu çok nazikken bahçeden toplayacaksın yoksa olmaz![]()
Asla kabul etmiyorumNazik falan değil işte koca yaprak nevos![]()
Stokcu geldi haggniiimm
Şimdi tam zamanı bizim bu taraflarda. Yapraklar inceden başladı.Onu çok nazikken bahçeden toplayacaksın yoksa olmaz![]()
Bende asla edemiyorumAsla kabul etmiyorum![]()
Köye gitmem lazım bizim oldular mı bilmiyorumŞimdi tam zamanı bizim bu taraflarda. Yapraklar inceden başladı.![]()
Market yaprağı mı, iyi çıkıyor mu bari?Nazik falan değil işte koca yaprak nevos![]()
Her yerin kültürü başka canımBende asla edemiyorum![]()
Merhaba canımMerhabalarrr Hanımlarrrr
Yemedim ki yasom ben bilmiyorumMarket yaprağı mı, iyi çıkıyor mu bari?
Bunların stoğu yok bacım, tamamen bilgilendirme amaçlı ve başka da kısırlığım bulunmamakta.Stokcu geldi haggniiimm![]()
Senin için farklı bir deneyim olmuşAcı ama gerçek, bizzat yaşandı, ben buna maruz kaldım![]()
Bunların evde bir şey yok galiba elticimBunların stoğu yok bacım, tamamen bilgilendirme amaçlı ve başka da kısırlığım bulunmamakta.![]()
Kiraz yaprağı boyutuna yaklaştılar elticim, hava koşullarına bağlı sizin o taraflarda değişebilir.Köye gitmem lazım bizim oldular mı bilmiyorum![]()
Açılmamış paketler en azından napalım yasomBunların stoğu yok bacım, tamamen bilgilendirme amaçlı ve başka da kısırlığım bulunmamakta.![]()
O yüzden zayıf işte, eve alırsa yiyecek, aç geziyor.Bunların evde bir şey yok galiba elticim![]()