- 28 Ekim 2022
- 8.125
- 21.972
- 278
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yakında yapmayı düşünmüyorum SedoşMakarnan da
Yakında mı ?
![]()
Daha kurtarmış sayılmazBuradan size doğru yol alacak demekki. Allahtan meyveler kendini kurtardı.![]()
Tamam inşallah canımNevoş sonradan aklıma geldi benim. Tokat yöresinde de var bu bulgurdan. Önceden annem çok kullanırdı, memleketten sipariş verirdi. Adına da düğü derdik. Aynen bulgurdan ince, ince bulgurdan kalın olurduAnnem de alıştı ince bulgurla herhalde eskisi gibi O da kullanmıyorSorayım anneme neden eskisi kadar kullanmadığını, bakalım ne diyecek
Bundan sonraki ilk kısırımı bu bulgurdan alıp yapayım.
![]()
Bizde her zaman o mod açıkiyiiym bende ablam bir sorayım dedim napiyorsunuz :) kaynatma moduna girmişsinizzz maşallah:)
Evet elticim bizim burada çeşit çok ve biz marketten paketli almayız. Doğal değirmen bulguru kullanırızBizim bu taraflarda bundan incesi yok elticim. Köfteliğin ortalama boyutu bu.
Sizin o taraflar bunların membası olduğu için çeşit fazlalığının olması doğal.![]()
Kaç taneTarif varmış![]()
![]()
Tarif varmış![]()
![]()
Burada da öyle kalın hırka ile dolanıyorum evdeHava buz![]()
Perşembe günü de kar yağışı görünüyorBurada da öyle kalın hırka ile dolanıyorum evde
Yelek giydim ben deBurada da öyle kalın hırka ile dolanıyorum evde
Bizde Cuma günü sanırım.Perşembe günü de kar yağışı görünüyor
PekiYok yakında yapmayı düşünmüyorum Sedoş![]()
#Geleneklerimize sahip çıkalımAcaba kim yaptı tarifini, dondurma da yalamadı ama![]()
Hava soğuk,belki salep içmiştirAcaba kim yaptı tarifini, dondurma da yalamadı ama![]()
18Kaç tane![]()