- 28 Haziran 2011
- 63.236
- 158.710
- 898
Yok yok batirik değil işte nanem bildiğin anam babam usulü kısırSen batırıkdan bahsediyorsun adana da yaşarken yapıyor du komşularımız onu da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok batirik değil işte nanem bildiğin anam babam usulü kısırSen batırıkdan bahsediyorsun adana da yaşarken yapıyor du komşularımız onu da
Ooo çok fark var nevos, benim dediğimi usttekiyle yapıyorlar kısır adı altındaBakın şöyle göstereyim.
Üstteki pilavlık, alttaki dediğim orta bulgur, birde sizin bildiğiniz köftelik var.
Orta ile yapıyoruz biz.
Eki Görüntüle 3573550
Ne yapıyorsunuz yine elticim?Bakın şöyle göstereyim.
Üstteki pilavlık, alttaki dediğim orta bulgur, birde sizin bildiğiniz köftelik var.
Orta ile yapıyoruz biz.
Eki Görüntüle 3573550
Antep'te onunla yapanı gördümOoo çok fark var nevos, benim dediğimi usttekiyle yapıyorlar kısır adı altında![]()
Elticim yöresel tanıtım yapıyorumNe yapıyorsunuz yine elticim?![]()
Kısır mı?Ooo çok fark var nevos, benim dediğimi usttekiyle yapıyorlar kısır adı altında![]()
Kısıra haksızlık resmen,asla kabul edemiyorum nevosAntep'te onunla yapanı gördüm
Sen bu dediğim Bulguru bul yap farkı gör![]()
Ben de diyorum orta ile yapın görünKısır mı?
Kısır orta bulgur ve köftelik bulgurla olmaz mı ya?
Ama başbaşı bulgurla kısır değil de salata yapıyorum arada, o da lezzetli oluyor ama kısır değil o yav.![]()
Dur elticim, bende o orta bulgurdan vardı, paketi atayım da marketlerde bulabilsin.Antep'te onunla yapanı gördüm
Sen bu dediğim bulguru bul yap farkı gör![]()
Bakın şöyle göstereyim.
Orta ile yapıyoruz biz.
Eki Görüntüle 3573550
Kısır deyip üzüm yaprağıyla yiyorlar, bsk gene içim bi fena olduKısır mı?
Kısır orta bulgur ve köftelik bulgurla olmaz mı ya?
Ama başbaşı bulgurla kısır değil de salata yapıyorum arada, o da lezzetli oluyor ama kısır değil o yav.![]()
At elticimDur elticim, bende o orta bulgurdan vardı, paketi atayım da marketlerde bulabilsin.![]()
Kısıra haksızlık resmen,asla kabul edemiyorum nevos![]()
Onu çok nazikken bahçeden toplayacaksın yoksa olmazKısır deyip üzüm yaprağıyla yiyorlar, bsk gene içim bi fena oldu![]()
Benim tepkim nasıl tuhaf geldiyse o da bana öyle tuhaf geldi işte, yok yok olamaz yani yoklukta mıyız da onu yemek zorundayız
Anladım.öyle öyle![]()
![]()
Kısır deyip üzüm yaprağıyla yiyorlar, bsk gene içim bi fena oldu![]()
BiyruğnnnAt elticim![]()
![]()