Olabilir. Bazıları da makarna sız yapamıyor. Benim görümcemin eşine makarna veya pirinç pilavı ver, daha yemek aramaz. Benim kız çok yemek seçtiği için mecburen yapıyorum arada, yoğurtlu makarna seviyor daha çok. Ispanak, pırasa, beyaz lahana vs yediremiyorum, sevmiyor, inat ediyor yemiyor. Mecbur o yemekler pişince yanına makarna da yapıyorum yesin diye.
Olabilir. Bazıları da makarna sız yapamıyor. Benim görümcemin eşine makarna veya pirinç pilavı ver, daha yemek aramaz. Benim kız çok yemek seçtiği için mecburen yapıyorum arada, yoğurtlu makarna seviyor daha çok. Ispanak, pırasa, beyaz lahana vs yediremiyorum, sevmiyor, inat ediyor yemiyor. Mecbur o yemekler pişince yanına makarna da yapıyorum yesin diye.
Deynep’im benim olayım farklı. Bir şeyi yıllarca seversin ve yersin, ne zaman ki iyisini yersin, bir daha yıllarca severek yediğinde o tadı bulamadığın için yemezsin.
Benim olayım tam da bu.
Sadece salçalı makarna ve kremalı domatesli makarna için hazır paket makarna alıyorum.
Ev yapımı makarna salçalı ya da domatesli güzel olmuyor çünkü.
Bir de şu var, makarna suyu kaynayana kadar hamur işimi hallediyorum. Bana daha pratik geliyor.