Popüler Konu Makarna Tarifleri

Evime makarna almıyorum desem?😂😂
Olabilir. Bazıları da makarna sız yapamıyor. Benim görümcemin eşine makarna veya pirinç pilavı ver, daha yemek aramaz. 🤦Benim kız çok yemek seçtiği için mecburen yapıyorum arada, yoğurtlu makarna seviyor daha çok. Ispanak, pırasa, beyaz lahana vs yediremiyorum, sevmiyor, inat ediyor yemiyor. Mecbur o yemekler pişince yanına makarna da yapıyorum yesin diye.

Olabilir. Bazıları da makarna sız yapamıyor. Benim görümcemin eşine makarna veya pirinç pilavı ver, daha yemek aramaz. 🤦Benim kız çok yemek seçtiği için mecburen yapıyorum arada, yoğurtlu makarna seviyor daha çok. Ispanak, pırasa, beyaz lahana vs yediremiyorum, sevmiyor, inat ediyor yemiyor. Mecbur o yemekler pişince yanına makarna da yapıyorum yesin diye.
Deynep’im benim olayım farklı. Bir şeyi yıllarca seversin ve yersin, ne zaman ki iyisini yersin, bir daha yıllarca severek yediğinde o tadı bulamadığın için yemezsin.😌

Benim olayım tam da bu.

Sadece salçalı makarna ve kremalı domatesli makarna için hazır paket makarna alıyorum.

Ev yapımı makarna salçalı ya da domatesli güzel olmuyor çünkü.😂😂

Bir de şu var, makarna suyu kaynayana kadar hamur işimi hallediyorum. Bana daha pratik geliyor.🫣

Back
X