- 28 Haziran 2011
- 63.080
- 158.299
- 898
Püüü yazıklar olsun herkeşlere hemsosuuOy alamamıştır,cunku kıymet bilmezler coook![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Püüü yazıklar olsun herkeşlere hemsosuuOy alamamıştır,cunku kıymet bilmezler coook![]()
Sodayı unutmaİlham geldi benim neyim eksik yoğurt dökcem makarnama![]()
Püüü yazıklar olsun herkeşlere hemsosuu![]()
İnşallah çok teşekkür ederimAcil şifalar canım benim, ins eskisinden daha güzel geçer bundan sonrasısağlığına kavuşup yarışmaya girdiğin gunleride görürüz inş
![]()
Benim kaynımın da kolunda var halam ise tansiyon düşmesi sonucu 9 uncü kattan düşmüştü yüz ,kalça, ve ayaklarında var platin protez onun kiBenim dizden başlayıp alt bacağa doğru uzanan farklı bir protez. Tümör protezi olarak geçiyor. Diz kapağın üstünden ayak bileğine kadar dikiş var. Uzun bir protez
Çok geçmiş olsunBenim kaynımın da kolunda var halam ise tansiyon düşmesi sonucu 9 uncü kattan düşmüştü yüz ,kalça, ve ayaklarında var platin protez onun ki
biraz kışın üşüme yapıyor onun dışında sorunu yok sana da çok geçmiş olsun
O zaman sizin durumunuz farklı, onu bilemiyorum, kvninki sadece diz protezi idi.Benim dizden başlayıp alt bacağa doğru uzanan farklı bir protez. Tümör protezi olarak geçiyor. Diz kapağın üstünden ayak bileğine kadar dikiş var. Uzun bir protez
Benim kısaaa kurtuldum sjksjksjkBen burdayım deyip saçımızı eline dolamasin da,benim saçlar da uzun![]()
Çırpmadan dök ama, işin sırrı orada.İlham geldi benim neyim eksik yoğurt dökcem makarnama![]()
Evet evet zaten aynı cümleyi birebir doktor da kurdu. Egzersiz serbest dediği zaman da artık çığlık bile atsam yapacağım bacak hareketlerimi geri kazanmam için. Çok teşekkür ederimcesareti toplayıp kalkarsan ağrılarının da azaldığını göreceksin.
Rica ederim, tekrar gelmiş geçmiş olsun inşallah.Evet evet zaten aynı cümleyi birebir doktor da kurdu. Egzersiz serbest dediği zaman da artık çığlık bile atsam yapacağım bacak hareketlerimi geri kazanmam için. Çok teşekkür ederim![]()
Yoğurt hamur ve sen ayrılmaz 3 lüİlham geldi benim neyim eksik yoğurt dökcem makarnama![]()
Çok ses getirdiOnu ben bile öğrendim![]()
Gelip burda laf söylese hakkıdır
Merak edenlere link atsam mı diyorum, sonra ilk banımınÇok ses getirdi![]()
İnş yakında aramızda olursun canımİnşallah çok teşekkür ederimyemek yapmak çok hoşuma gidiyor daha önce arkadaşımın yemek kursuna ziyaretçi olarak gitmiştim kat kat baklava açmıştık
ama yapmaya yapmaya hamur yoğurmayı bile unuttum toparlanayım başlarım kursa
Bir de sizde de bu var mı bilmiyorum ama yeni tarifleri keşfetmek çok hoşuma gidiyor. Yani en basitinden makarnayı salçalı yapıyorum ama başkasının tarifi daha güzel, o yemeği neden o tarifi öğrenerek yapıp daha fazla lezzet almıyorum ki düşüncem bu şekilde![]()
Jennam akşam çok kalabalıktı ev. Çay servisine denk geldi unuttum burayı, geç saatte aklıma geldi. Daha önce yazdığım gibi makarna imiş kategori doğru tahmin etmişim. Nasip böyleymiş, şuanlık tarif almadım
Aman yasom dur yapmaMerak edenlere link atsam mı diyorum, sonra ilk banımınyoluna geleceğini düşünüp vazgeçiyorum.
![]()
Yok amanMerak edenlere link atsam mı diyorum, sonra ilk banımınyoluna geleceğini düşünüp vazgeçiyorum.
![]()