Popüler Konu Makarna Tarifleri

Acil şifalar canım benim, ins eskisinden daha güzel geçer bundan sonrası 🤲 sağlığına kavuşup yarışmaya girdiğin gunleride görürüz inş 🤲🥰🍒🫶
İnşallah çok teşekkür ederim 🩷 yemek yapmak çok hoşuma gidiyor daha önce arkadaşımın yemek kursuna ziyaretçi olarak gitmiştim kat kat baklava açmıştık 😆 ama yapmaya yapmaya hamur yoğurmayı bile unuttum toparlanayım başlarım kursa

Bir de sizde de bu var mı bilmiyorum ama yeni tarifleri keşfetmek çok hoşuma gidiyor. Yani en basitinden makarnayı salçalı yapıyorum ama başkasının tarifi daha güzel, o yemeği neden o tarifi öğrenerek yapıp daha fazla lezzet almıyorum ki düşüncem bu şekilde 😆

Benim dizden başlayıp alt bacağa doğru uzanan farklı bir protez. Tümör protezi olarak geçiyor. Diz kapağın üstünden ayak bileğine kadar dikiş var. Uzun bir protez
Benim kaynımın da kolunda var halam ise tansiyon düşmesi sonucu 9 uncü kattan düşmüştü yüz ,kalça, ve ayaklarında var platin protez onun ki
biraz kışın üşüme yapıyor onun dışında sorunu yok sana da çok geçmiş olsun

Benim kaynımın da kolunda var halam ise tansiyon düşmesi sonucu 9 uncü kattan düşmüştü yüz ,kalça, ve ayaklarında var platin protez onun ki
biraz kışın üşüme yapıyor onun dışında sorunu yok sana da çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun 🙁 teşekkür ederim bakalım protezin uzun vadeli sonuçlarını inşallah gözlemleme fırsatım olur. Ameliyat masasından sağ kalktığıma şükrettim gerisini de toparlarım inşallah

Benim dizden başlayıp alt bacağa doğru uzanan farklı bir protez. Tümör protezi olarak geçiyor. Diz kapağın üstünden ayak bileğine kadar dikiş var. Uzun bir protez
O zaman sizin durumunuz farklı, onu bilemiyorum, kvninki sadece diz protezi idi.

Önemli olan ne biliyor musun, ayağa kalkmaktan korkmayacaksın, cesareti toplayıp kalkarsan ağrılarının da azaldığını göreceksin.

cesareti toplayıp kalkarsan ağrılarının da azaldığını göreceksin.
Evet evet zaten aynı cümleyi birebir doktor da kurdu. Egzersiz serbest dediği zaman da artık çığlık bile atsam yapacağım bacak hareketlerimi geri kazanmam için. Çok teşekkür ederim 🩷🩷

İnşallah çok teşekkür ederim 🩷 yemek yapmak çok hoşuma gidiyor daha önce arkadaşımın yemek kursuna ziyaretçi olarak gitmiştim kat kat baklava açmıştık 😆 ama yapmaya yapmaya hamur yoğurmayı bile unuttum toparlanayım başlarım kursa

Bir de sizde de bu var mı bilmiyorum ama yeni tarifleri keşfetmek çok hoşuma gidiyor. Yani en basitinden makarnayı salçalı yapıyorum ama başkasının tarifi daha güzel, o yemeği neden o tarifi öğrenerek yapıp daha fazla lezzet almıyorum ki düşüncem bu şekilde 😆
İnş yakında aramızda olursun canım 🤲🍒🫶 evet bende var o farklı tarif sevdasi 😝 seni el açması yapanlar arasina alalım o zaman 🫣🙈

Back
X