- 24 Eylül 2018
- 100.139
- 298.134
- 898
Kızın kiymeti bilinmemis, hazmedemeyenlere soda bile koymuş sunumaNeyse ki öyle seven çok yoktur canom
Canom Sen hatcemeyi hatırlıyorsun dimi sodalı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızın kiymeti bilinmemis, hazmedemeyenlere soda bile koymuş sunumaNeyse ki öyle seven çok yoktur canom
Tapelerimlen geldim, vurdum masaya diyorsun.Bizde dalavere olmaz![]()
Yine öyle bir sunum gelebilir. Hala şanslısınO zaman ki yarışmaya katılanları düşünemiyorum![]()
Yoğurt(sos)lu makarnaO zaman ki yarışmaya katılanları düşünemiyorum![]()
Yani YasomTapelerimlen geldim, vurdum masaya diyorsun.![]()
Ne kadar oy almıştı acabaKızın kiymeti bilinmemis, hazmedemeyenlere soda bile koymuş sunuma![]()
Evet sadece ayağa kalkacağım zaman takmam gerekiyor bunsuz yürüme diz bükme sınırını ayarlıyor dediler.Atmış olduğun aparatı sadece ayağa kalkacağı zaman taktırıyorlardı bana.
Dikişlerin çelik zımbadan mı?
Tövbeee tövbeeee illa sarı saç olacak yani evliysenAbla beni nişanlıyken saçım siyah diye bekar sanmışlardı. Kaynanama bir düğündeyken aracı kadın yollamışlardı bu kız kim, bekar mı, bizim de bekar oğlumuz var diye. O kadar önemli yani. Saç sarıysa başı bağlıdır skskdkdk.
Neymiş bu yağlı markarna öyleKıvanç Tatlıtuğ bile yağlı makarna seviyormuş![]()
Siz gülün gülün
Oraları artik geçmişizdir canomYine öyle bir sunum gelebilir. Hala şanslısın![]()
yaaa bak ben bunları hiç hatırlamıyorum yasomYoğurt(sos)lu makarna![]()
Oy alamamıştır,cunku kıymet bilmezler coookNe kadar oy almıştı acabamakarnanın yanında ağırlık yapmasın diye soda vermiş, daha napsin
![]()
Fizik tedavide bir şey yoktu Stemina. Buz kompresi, dizin üstüne ağırlık ve en önemlisi dizin acıyıp çığlık atacağın raddeye kadar dizi bükme.Evet sadece ayağa kalkacağım zaman takmam gerekiyor bunsuz yürüme diz bükme sınırını ayarlıyor dediler.
Evet çelik ama zımba dikiş değil yani nasıl anlatayım dümdüz görünüyor zımba görüntüsü yok. Doktor estetik dikiş yaptık dedi doğru mu anlamam. İki hafta sonra dikiş alınacak. Kabul ederseniz bana fizik tedavi vermezlerse size hareketler için mesaj atarım teyzenize danışırsınız
O kadar eminim kiiiiYine öyle bir sunum gelebilir. Hala şanslısın![]()
Çok geçmiş olsun İnşallah önemli bir şey değildirAblam ben 2007’de zaruriyetten meme küçültme ameliyatı oldum.
Geçen Cuma çekilen mammografi raporum temiz çıktı, ama görüntülemede bir şey var.
Eniştem dr, bayramda kendisine gösterdim sonuçlarımı. Eski ameliyatımdan kalma bir durum da olabilir, kitle de olabilir bu neden rapora yazılmamış dedi.
Ve önümüzdeki hafta biyopsi işlemlerimle beraber onu da incelemeye alayım dedi.
Görüntüyü atıyorum.Eki Görüntüle 3569947
Onu ben bile öğrendimNeyse ki öyle seven çok yoktur canom
Sağolasın Nane, inşallah.Çok geçmiş olsun İnşallah önemli bir şey değildir![]()
Benim dizden başlayıp alt bacağa doğru uzanan farklı bir protez. Tümör protezi olarak geçiyor. Diz kapağın üstünden ayak bileğine kadar dikiş var. Uzun bir protezFizik tedavide bir şey yoktu Stemina. Buz kompresi, dizin üstüne ağırlık ve en önemlisi dizin acıyıp çığlık atacağın raddeye kadar dizi bükme.
Diz bükme işlemini siz yapamazsınız, birinin yaptırması lazım.
Ama şöyle bir durum var, hastaneden çıktığı gibi bu işlemleri başlattılar.
Sizin proteziniz diz mi?
Ne kadar övülmeye değermişOnu ben bile öğrendim![]()
Tüm esmerler bekar o zaman oradaAbla beni nişanlıyken saçım siyah diye bekar sanmışlardı. Kaynanama bir düğündeyken aracı kadın yollamışlardı bu kız kim, bekar mı, bizim de bekar oğlumuz var diye. O kadar önemli yani. Saç sarıysa başı bağlıdır skskdkdk.
İlham geldi benim neyim eksik yoğurt dökcem makarnamaNe kadar övülmeye değermiştanisamadik