Popüler Konu Makarna Tarifleri

Atmış olduğun aparatı sadece ayağa kalkacağı zaman taktırıyorlardı bana.
Dikişlerin çelik zımbadan mı?
Evet sadece ayağa kalkacağım zaman takmam gerekiyor bunsuz yürüme diz bükme sınırını ayarlıyor dediler.
Evet çelik ama zımba dikiş değil yani nasıl anlatayım dümdüz görünüyor zımba görüntüsü yok. Doktor estetik dikiş yaptık dedi doğru mu anlamam. İki hafta sonra dikiş alınacak. Kabul ederseniz bana fizik tedavi vermezlerse size hareketler için mesaj atarım teyzenize danışırsınız

Abla beni nişanlıyken saçım siyah diye bekar sanmışlardı. Kaynanama bir düğündeyken aracı kadın yollamışlardı bu kız kim, bekar mı, bizim de bekar oğlumuz var diye. O kadar önemli yani. Saç sarıysa başı bağlıdır skskdkdk.
Tövbeee tövbeeee illa sarı saç olacak yani evliysen :KK53:
Kıvanç Tatlıtuğ bile yağlı makarna seviyormuş :KK8: :cool: Siz gülün gülün
Neymiş bu yağlı markarna öyle :KK53:

Evet sadece ayağa kalkacağım zaman takmam gerekiyor bunsuz yürüme diz bükme sınırını ayarlıyor dediler.
Evet çelik ama zımba dikiş değil yani nasıl anlatayım dümdüz görünüyor zımba görüntüsü yok. Doktor estetik dikiş yaptık dedi doğru mu anlamam. İki hafta sonra dikiş alınacak. Kabul ederseniz bana fizik tedavi vermezlerse size hareketler için mesaj atarım teyzenize danışırsınız
Fizik tedavide bir şey yoktu Stemina. Buz kompresi, dizin üstüne ağırlık ve en önemlisi dizin acıyıp çığlık atacağın raddeye kadar dizi bükme.
Diz bükme işlemini siz yapamazsınız, birinin yaptırması lazım.

Ama şöyle bir durum var, hastaneden çıktığı gibi bu işlemleri başlattılar.

Sizin proteziniz diz mi?

Ablam ben 2007’de zaruriyetten meme küçültme ameliyatı oldum.
Geçen Cuma çekilen mammografi raporum temiz çıktı, ama görüntülemede bir şey var.
Eniştem dr, bayramda kendisine gösterdim sonuçlarımı. Eski ameliyatımdan kalma bir durum da olabilir, kitle de olabilir bu neden rapora yazılmamış dedi.
Ve önümüzdeki hafta biyopsi işlemlerimle beraber onu da incelemeye alayım dedi.
Görüntüyü atıyorum.Eki Görüntüle 3569947
Çok geçmiş olsun İnşallah önemli bir şey değildir 🤲

Fizik tedavide bir şey yoktu Stemina. Buz kompresi, dizin üstüne ağırlık ve en önemlisi dizin acıyıp çığlık atacağın raddeye kadar dizi bükme.
Diz bükme işlemini siz yapamazsınız, birinin yaptırması lazım.

Ama şöyle bir durum var, hastaneden çıktığı gibi bu işlemleri başlattılar.

Sizin proteziniz diz mi?
Benim dizden başlayıp alt bacağa doğru uzanan farklı bir protez. Tümör protezi olarak geçiyor. Diz kapağın üstünden ayak bileğine kadar dikiş var. Uzun bir protez

Abla beni nişanlıyken saçım siyah diye bekar sanmışlardı. Kaynanama bir düğündeyken aracı kadın yollamışlardı bu kız kim, bekar mı, bizim de bekar oğlumuz var diye. O kadar önemli yani. Saç sarıysa başı bağlıdır skskdkdk.
Tüm esmerler bekar o zaman orada 🤣🤣

Back
X