İlave yapacam sadece ciğer pilav yapacam,z.yağlı dolmada var karnıyarıkta var yesin artur bunları sjksjksjksjkBen etli pazı sardım ablam, çenesine düşmemek için tüm tuşlara bastım.
Sende Artur’a öyle yap.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlave yapacam sadece ciğer pilav yapacam,z.yağlı dolmada var karnıyarıkta var yesin artur bunları sjksjksjksjkBen etli pazı sardım ablam, çenesine düşmemek için tüm tuşlara bastım.
Sende Artur’a öyle yap.![]()
O diskalifiye olduNe kadar oy almıştı acabamakarnanın yanında ağırlık yapmasın diye soda vermiş, daha napsin
![]()
Olmaz bana öyle bir detay vermedinİlham geldi benim neyim eksik yoğurt dökcem makarnama![]()
Sen toparlan bize gel boşver kursuİnşallah çok teşekkür ederimyemek yapmak çok hoşuma gidiyor daha önce arkadaşımın yemek kursuna ziyaretçi olarak gitmiştim kat kat baklava açmıştık
ama yapmaya yapmaya hamur yoğurmayı bile unuttum toparlanayım başlarım kursa
Bir de sizde de bu var mı bilmiyorum ama yeni tarifleri keşfetmek çok hoşuma gidiyor. Yani en basitinden makarnayı salçalı yapıyorum ama başkasının tarifi daha güzel, o yemeği neden o tarifi öğrenerek yapıp daha fazla lezzet almıyorum ki düşüncem bu şekilde![]()
Evet tereyağ tabikiAma tereyağı diyor, o detay çok önemliBen de öyle seviyorum, yapayım görün
![]()
VazgeçemiyorOlmaz bana öyle bir detay vermedin![]()
Alan olmadı en güzel tarif boştaEvet tereyağ tabikibunu senle konuşmuştuk
Onu bilmiyordum yemekten dolayı mı olduO diskalifiye oldu![]()
Evet dalga geçer gibi bir tarif olduğu içinOnu bilmiyordum yemekten dolayı mı oldu
PekiOlmaz bana öyle bir detay vermedin![]()
TamamVazgeçemiyor![]()
Evet dalga geçer gibi bir tarif olduğu için![]()
Ben bakamiyom yapma etmeHerkesi kaşındırıcammm
Banlanmis 2018 de gelmez herhalde artık
Aaaaa cidden miii nevosssO diskalifiye oldu![]()
Yorumlardan belli zaten nevos,en son gidip bende yorum yapmışımEvet dalga geçer gibi bir tarif olduğu için![]()
Başka boyutta gelmiş olabilirBanlanmis 2018 de gelmez herhalde artık![]()