• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Majör depresyon yüzünden cehennemdeyim

Benim bi yakınım aynen majör depresyon tanısı koyuldu ilaç tedavisi işe yaramayınca gaziantepte çok ünlü bi doktor şok tedavisine başladı ve şuan ilaç bile kullanmıyor aylardır durumu çok iyi allaha şükür

Morluk giderici kremler sürün... makyajla kapatmak içinse altına kırmızı tonda allık far gibi bişi uygulayıp fondöten sürün... bi daha da olmaz inşallah Allah şifa versin

Polisi arayıp darp meselesinden şikayetçi olun. Sonra ifadenizde bunları da anlatın. Abd' de çevresine ve kendine zararlı davranışları olmuş birinin keyfine bakmazlar, alıp götürürler. Bu tür hastalar gerekirse zorla akıl hastanelerine yatırılır. Madem kontrolden çıkmış. Arayın, şikayetinizi edin. Bir de doktoruna sorun zorla alıp götüremiyorlar mı diye.

Ya bacım bazem drlar da önüne gelene majör depresyon tanısı koyuyorlar. Belki de depresyonda falan değil hanzonun teki. Belki hiç düzelmicek. Bu yönden baktın mı işin gücün ailen var mı. Kurtar kendini bu adamdan. Bizde depresypna girenler gördük -bizzat ben de girdim- tamam bazı insanlarda sinir yapabiliyor ama tekme tokat dövmek nedir ya. Bunun bahanesi olamaz. Acıma adama hasta falan diye. Ben depresyonda olduğuna da pek inanmadım açıkçası kişilik bozukluğu gibi duruyor. Ya ben anlayamıyorum bu erkeklerin psikopatlığı evlenmeden hiç mi farkedilmiyor bir sürü hanım aynı dertte

konu sahibi bir daha yazmamış ne oldu acaba
okuyorsan bence evde bebeklerinle yanlız kalma, ya onun ya senin ailenden birileri gelip sizinle kalsın

Ailesine haber verin, ailenize haber verin.
Size de çocuklarınıza da zarar verebilir.
Yada intiharı başarabilir.
İntihar girisiminden sonra neden zorunlu yatış olmadı onu da anlamadım.

Tek önerim baş başa kalma, bir aile büyüğü ile yaşayın bir süre.
Eşine tek başına yardımcı olabileceğin bir konu değil.
Acil şifa diliyorum.

majör depresyon çok kötü bir şey Allah kimseye vermesin. çok çabuk sinirleniyorlar, intihar eğilimlidirler. Eşinizin ailesinden yardım alın ve en yakın zamanda hastaneye yatırılmasını sağlayın

Majör depresyondan bahsediyoruz !
Hiç mi fark etmediniz .
Bebekler ne kadarlık ?
Evlenirken veya çocuk yaparken bu adamın ruh sağlığı nasıldı ?
Kapatıcı istemek çözüm mü yahu ?
Geçenlerde Fas ta bununla ilgi bir program yapılmış ve çok tepki almıştı
Bu günlere de mi kaldık :(

Bu arada doktorundan rapor alıp polis eşliğinde kliniğe yatırabilirsiniz .
Zaten geneli klinikte tedavi görür , bu tanıyı koyduktan sonra ilaç vermesi şaşırtıcı :(

Back