- 5 Aralık 2016
- 1
- 0
- 1
- 31
Merhaba benim eşime bir ay önce majör depresyon tanısı konuldu ve ilaç tedavisine başladı ... ve ... kullanmaya başladı ama daha kötü oldu beni bu süreçte iki kez darp etti ve nedeni hiç olamayacak kadar saçmadı ilaçları kullanmaya başladıktan 3gün sonra 5 tane içerek intahar etmek istedi doktoruna ulaştım bunların üzerinde ilaç veremeyeceğini ve kendisini bir an önce yatırmamız gerektiğini söyledi eşimi ikna etmek için - dün ilaç içtiğinde senin için çok endişelendim ve doktorunla konuştum ilacını değiştirmek istiyormuş yarın gidip görüşelim dedim hastaneye yatman gerekmiş diyemedim hiç ciddiye almadı şimdi ise ilaçlarını kullanmıyor ve bizim iki bebeğimiz var onun için çabalarken kendimi kaybediyorum sinirlerim çok bozuk durmadan aşağılayarak hakaretler ediyor hiç iyibir anı Yok artık çok kötü hissediyorum kendimi dayanamıyorum destek olmalıyım ama ben kendi sağlığımı kaybetmekten korkuyorum onun için ne yapmam gerek bilmiyorum hastaneye zorlamı yatırmalıyım yada yüzümdeki morlukları kapatmak için hangi kapatıcıyı önerirsiniz bu şiddet çocuklarım için bir tehdit mi ne yapmalıyım
Son düzenleyen: Moderatör: