- 20 Mart 2015
- 101
- 61
- 98
Dr izzet güllüyu izleyin youtube da :)Arkadaşlar çok kötüyüm depresyon atağı geçiriyorum kendimi yok etmek istiyorum ilaca başladım düzelecek herşey geçecek değil mi? Dr a da gittim ilaçları da alıyorum ama uyku yemek düzeni yok ve hiç bir iş yapamıyorum çalışamıyorum nefes bile alamıyorum
Aman bana ondan bahsetmeyin... Kendisi bir psikolog ama Ona göre zaten depresyon hastalık falan değil..Dr izzet güllüyu izleyin youtube da :)
Olur bi yazın zahmet olmazsa. Belki doktor değiştirmeye karar verirsem aklımda bulunsun.Hay Allah ya, bayağı uzun sürdü atağınız,arkadaşım 3 doktor değiştirdi, 3. Doktoru iyi geldi. Özel bir tıp merkezine gidiyor ama sgk anlaşmalı, isterseniz özelden yazarım
Boyle dusunmeyin yaramadi yaradi gibi 4 sene antideprrsan kullandim anksiyete depresyon gibi sebeplerden dolayi ve surekli ilac degistirdilet muadil diye diye sebep ne yok. Sonuc olarak ne oluyo mutlu olmam gereken seylere bile mutlu olamiyodum hislerimi yasayamiyofum. Izzet gullu hicbir zmana ilav icmegin veya ilaci birakjn demiyo zatej hic bir ilac bir anda birakilmaz. Psikolojiyle ilgilidir depresyon. 2 videoyla kimse duzelmez evet uzun vadede vudeolari dinleyip mantik suzgecinden gecurdiginuzde mantik yonunden hakli oldugu anlasiliyo ve bu sekilde dunyaya o beyin baktigi gozden bakmaya basladim. Ilacin bile icer icmez etkisi olmuyoken bir videoyla her sey duzelmez. Mevzu zaten dyzeltmekte degil yaAman bana ondan bahsetmeyin... Kendisi bir psikolog ama Ona göre zaten depresyon hastalık falan değil..zaten ne geldiyse başıma bu tür şeylere inanıp dru dinlemeyip ilaçlarımı azaltıp kes diye ısrar ettim diye geldi... Bu üçüncü atağım dr uzun kullacaksın demesine rağmen iyiiyim iyiyim diye ısrar ettim ve ilaçları azaltıp kesmesine neden oldum. Şimdi doz artmasına rağmen ilaçta fayda etmemeye başladı.
Dr. un bilgilendirmesine göre üç fazı var
Hafif
Orta
Ağır
Bir ihtimal hafif düzey depresyonda işe yarar bu tür şeyler ki zaten hafif düzey kendi kendine de düzelebilirmiş. Orta ve ağır düzey için maalesef tıbbı destek şart( yoksa keşke iki video izleyip hoop ayağa kalkacak kadar kolay olsaydı bu hastalık inanın ne çok isterdim (
Kesinlikle ilac bırakmanın dogru olduğuna bende inanmıyorum İzzet güllünün söyledikleri de hic tatmin etmiypr beni bu tarz sorunların algı sorunu olduğuna asla inanmıyorum bilinçaltı kaynaklı sıkıntılar hepsi ve beyin kimyasını etkiliyor. aniden ilac bırakınca daha beter tekrarlıyor bende ilac bırakınca hastalığım daha berbat bir sekilde geri döndü bana sabır ettim 1 ay gecti yok 2 ay gecti yok 3. Aydan itibaren düzelmeye basladım kesinlikle sabır ve kendinizi zorlayın birşeyler yapmaya biliyorum cok zor ama ilacı desteklemeniz lazım sizindeAman bana ondan bahsetmeyin... Kendisi bir psikolog ama Ona göre zaten depresyon hastalık falan değil..zaten ne geldiyse başıma bu tür şeylere inanıp dru dinlemeyip ilaçlarımı azaltıp kes diye ısrar ettim diye geldi... Bu üçüncü atağım dr uzun kullacaksın demesine rağmen iyiiyim iyiyim diye ısrar ettim ve ilaçları azaltıp kesmesine neden oldum. Şimdi doz artmasına rağmen ilaçta fayda etmemeye başladı.
Dr. un bilgilendirmesine göre üç fazı var
Hafif
Orta
Ağır
Bir ihtimal hafif düzey depresyonda işe yarar bu tür şeyler ki zaten hafif düzey kendi kendine de düzelebilirmiş. Orta ve ağır düzey için maalesef tıbbı destek şart( yoksa keşke iki video izleyip hoop ayağa kalkacak kadar kolay olsaydı bu hastalık inanın ne çok isterdim (
Benimki galiba biraz ağır yani sadece can sıkıntısı çökkünlük gibi değil. Günlük hayata devam edemiyor hiç bir işimi yapamıyor ve yaşamayı istemiyorum. İnancım ve çocugum olmazsa canıma bile kıyabilirim.Boyle dusunmeyin yaramadi yaradi gibi 4 sene antideprrsan kullandim anksiyete depresyon gibi sebeplerden dolayi ve surekli ilac degistirdilet muadil diye diye sebep ne yok. Sonuc olarak ne oluyo mutlu olmam gereken seylere bile mutlu olamiyodum hislerimi yasayamiyofum. Izzet gullu hicbir zmana ilav icmegin veya ilaci birakjn demiyo zatej hic bir ilac bir anda birakilmaz. Psikolojiyle ilgilidir depresyon. 2 videoyla kimse duzelmez evet uzun vadede vudeolari dinleyip mantik suzgecinden gecurdiginuzde mantik yonunden hakli oldugu anlasiliyo ve bu sekilde dunyaya o beyin baktigi gozden bakmaya basladim. Ilacin bile icer icmez etkisi olmuyoken bir videoyla her sey duzelmez. Mevzu zaten dyzeltmekte degil yapsikoloji bu sknucta. Ilaca karsi degilim cunku bende kullandim ve gerekirse yine kullanirim beynimle vuxudumda ihtiyaclarimla savasmiyorum. Ama bir sizofreni yada baska bir psikolojik rahatsizlikla depresyon ve panik atak gibi seykerin esdeger olmadigini duusunugorum dedigim gibi 4 sene ilac ve terapi ve somuc olarak ortada ilaclari birkatigimda ayni dongulerin tekrarlanmasi. Umut taciri degul en azindan bu videolar umut calmiyo. Hayatin dogal akisina uyum saglatmaya calisiyo.
Her basumuza gelen bir imtihan ilac ve terapiyle desteklensin ozman mesela benim ivin cunku basima gelen her dert panik atak ve deoresyonu tetjkliyo ozmaan ömür boyu deprestonda kalicagim dedigim gibi bana iyi geliyo bende ayni surecten senelerce gectim ve hala daha geciyorum ama buna nirmal gozuyle bakiyirum bunu taniyarak ve kaldigi yerden devam ederek.
Bende size katılıyorum beni de hiç tatmin etmiyor majör depresyon bakış açısı, algı vs. durumu değil beyin kimyasalları ile ilgili ama tabii depresyonda çeşit çeşit belki öylesi de vardır.Kesinlikle ilac bırakmanın dogru olduğuna bende inanmıyorum İzzet güllünün söyledikleri de hic tatmin etmiypr beni bu tarz sorunların algı sorunu olduğuna asla inanmıyorum bilinçaltı kaynaklı sıkıntılar hepsi ve beyin kimyasını etkiliyor. aniden ilac bırakınca daha beter tekrarlıyor bende ilac bırakınca hastalığım daha berbat bir sekilde geri döndü bana sabır ettim 1 ay gecti yok 2 ay gecti yok 3. Aydan itibaren düzelmeye basladım kesinlikle sabır ve kendinizi zorlayın birşeyler yapmaya biliyorum cok zor ama ilacı desteklemeniz lazım sizinde
Her zaman şuna inanmak lazım hicbir acı sonsuz değil. Ben sizin inancınıza satılacağınızı biliyorm ve gececek ayrıca farklı doktora gidip ilac değiştirmekte başa sardırmaz sizi süreci bile hızlandırabilir bence şifa arayın Allah’tan Ümit asla kesilmez daha iyi bi doktor eminim vardır.Bende size katılıyorum beni de hiç tatmin etmiyor majör depresyon bakış açısı, algı vs. durumu değil beyin kimyasalları ile ilgili ama tabii depresyonda çeşit çeşit belki öylesi de vardır.
Ben de hiç bir zaman aniden ilaç bırakmadım hep dr. kontrolündeyim bu üçüncü oldu. dr ilacı kestikten yaklaşık 6-7 ay sonra tekrarlıyor üçüncü atağım bu ve her atak diğerinden zor, uzun ve acılı. 40 güne yaklaştı tedaviye başlayalı aynen bende de düzelme yok( doktor atak sayısı arttıkça iyileşme zorlaşır diyor. benim de aynen öyle oluyor bu sefer üçüncü ve maalesef henüz düzelme yok.
Şu salgın sürecinde gerçekten herşey çok zor dr bulmak hastane bulmakHer zaman şuna inanmak lazım hicbir acı sonsuz değil. Ben sizin inancınıza satılacağınızı biliyorm ve gececek ayrıca farklı doktora gidip ilac değiştirmekte başa sardırmaz sizi süreci bile hızlandırabilir bence şifa arayın Allah’tan Ümit asla kesilmez daha iyi bi doktor eminim vardır.
Aynı yer olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kiHay Allah ya, bayağı uzun sürdü atağınız,arkadaşım 3 doktor değiştirdi, 3. Doktoru iyi geldi. Özel bir tıp merkezine gidiyor ama sgk anlaşmalı, isterseniz özelden yazarım
İnancınıza sarılacağımıza demek istemiş klavye otomatik düzeltme azizliği. Hala geçmemiş olmasına üzüldüm. Allah şifa versin.Şu salgın sürecinde gerçekten herşey çok zor dr bulmak hastane bulmakben sizin inancınıza satılacağınızı biliyorum cümlesini anlamadım o nedemek ki (
İnşallah bilmiyorum artık umudumu yitirdim çok uzadı 40 günü geçti neredeyse yaşayamıyor insan böyle. Çok zor allah şifa versin ne diyeyim.
Seni çok iyi anlıyorum, geldi mi üst üste gelir ve aslında diyorsun ya “kimsem yok” diye kalabilecek ve yardım edebilecek vs. Ben de benzer o tek kalma ve çaresizlik hislerini çok yaşadım ve kökeni de hep böyle ya bir şey olduğunda da “şu gelir yapar, o ben hastalandığımda bakar. “ diyebileceğim birisi olmamasıydı. Hep bu güçlü kalmaya çalışacağım, güçlüyüm mottosu en son bir yerde “error” veriyor ve aslında beyin diyor ki “sakinle, güvendesin bak her şey yolunda sen kendini çıkmazda hissediyorsun çünkü tekrar korumak için.”. Bak şu anda hamileyim tüm evin işini çekip çeviriyorum doğumumda yanımda istemedigim kişiler belki kalacak ağız burum ve boş laf çekeceğim belki hiç kimseyi istemiyorum öyle ki insandan bıkmışım. Ama bunun acısını en çok kendimizden çıkarıyoruz ve aslında en haksızı da bu. Her gün kendine “ben değerliyim, aldığım her nefes değerli” de sesli söyle, hatırlat kendini topla kimse de sen kötüsün diye eşin dahil sana tavır koyamaz, kızamaz vs. İçinde bulunduğun durumu en iyi sen anlarsın ve sen toplarsın, sevgilerTşkler ama zor durumdayım. Bir çocugum var çekip çevirmem gereken bir ev var gitmem gereken bir işim var ve hiç birini yapamıyorum üstelik bunun içim yardım alacağım bir yakınım çağırıp bizde kalmasını isteyeceğim kimse yok(
Tamam teşekkürler. Hala geçmedi evet ama sabrediyorum başka seçeneğim yokİnancınıza sarılacağımıza demek istemiş klavye otomatik düzeltme azizliği. Hala geçmemiş olmasına üzüldüm. Allah şifa versin.
İnialşah bebeğini sağlıkla doğrurup analı babalı büyütmek nasip olur. Zor günler geçiriyprum zaman hızla akıp gidiypr ama benim çarem benim şifam gelmiyor. Bekliyorum sabırla elbet allah kerimdir bir yerden bir şifa gelir allahtan umut kesilmezSeni çok iyi anlıyorum, geldi mi üst üste gelir ve aslında diyorsun ya “kimsem yok” diye kalabilecek ve yardım edebilecek vs. Ben de benzer o tek kalma ve çaresizlik hislerini çok yaşadım ve kökeni de hep böyle ya bir şey olduğunda da “şu gelir yapar, o ben hastalandığımda bakar. “ diyebileceğim birisi olmamasıydı. Hep bu güçlü kalmaya çalışacağım, güçlüyüm mottosu en son bir yerde “error” veriyor ve aslında beyin diyor ki “sakinle, güvendesin bak her şey yolunda sen kendini çıkmazda hissediyorsun çünkü tekrar korumak için.”. Bak şu anda hamileyim tüm evin işini çekip çeviriyorum doğumumda yanımda istemedigim kişiler belki kalacak ağız burum ve boş laf çekeceğim belki hiç kimseyi istemiyorum öyle ki insandan bıkmışım. Ama bunun acısını en çok kendimizden çıkarıyoruz ve aslında en haksızı da bu. Her gün kendine “ben değerliyim, aldığım her nefes değerli” de sesli söyle, hatırlat kendini topla kimse de sen kötüsün diye eşin dahil sana tavır koyamaz, kızamaz vs. İçinde bulunduğun durumu en iyi sen anlarsın ve sen toplarsın, sevgiler
Merhaba, bugün bir yerde B12 vitaminin yüksekliğinin depresyona iyi geldiğini okudum. Yani B12 vitamininiz düşükse depresyon oranı artıyormuş. Siz yakın zamanda hiç baktırdınız mı? Belki doktorunuza danışarak B12 seviyenizi yükseltirseniz iyileşmenize yardımcı olur. Sevgiler..İnialşah bebeğini sağlıkla doğrurup analı babalı büyütmek nasip olur. Zor günler geçiriyprum zaman hızla akıp gidiypr ama benim çarem benim şifam gelmiyor. Bekliyorum sabırla elbet allah kerimdir bir yerden bir şifa gelir allahtan umut kesilmez(
Bana da yazarmısınz istanbul da iseHay Allah ya, bayağı uzun sürdü atağınız,arkadaşım 3 doktor değiştirdi, 3. Doktoru iyi geldi. Özel bir tıp merkezine gidiyor ama sgk anlaşmalı, isterseniz özelden yazarım
Baktı dr. B vitamini troit hormonları vs.onlar gayet normal çıktıMerhaba, bugün bir yerde B12 vitaminin yüksekliğinin depresyona iyi geldiğini okudum. Yani B12 vitamininiz düşükse depresyon oranı artıyormuş. Siz yakın zamanda hiç baktırdınız mı? Belki doktorunuza danışarak B12 seviyenizi yükseltirseniz iyileşmenize yardımcı olur. Sevgiler..
Baktı dr. B vitamini troit hormonları vs.onlar gayet normal çıktıMerhaba, bugün bir yerde B12 vitaminin yüksekliğinin depresyona iyi geldiğini okudum. Yani B12 vitamininiz düşükse depresyon oranı artıyormuş. Siz yakın zamanda hiç baktırdınız mı? Belki doktorunuza danışarak B12 seviyenizi yükseltirseniz iyileşmenize yardımcı olur. Sevgiler..
Merhaba elifciğim. Kocaeli izmitte arkadaşın bahsettiği yer. Bende oraya gidiyorum tesadüf aynı yermiş.Bana da yazarmısınz istanbul da ise
Eğer izmitteki lazım olur dersen özelden yazarımBana da yazarmısınz istanbul da ise
Hm tamm o zamn sagolun:)Baktı dr. B vitamini troit hormonları vs.onlar gayet normal çıktıkeşke öyle bedensel bir sebebi olsaydı b vitamini ilaçları var iğnesi var olur iyileşiverirdim ama maalesef benimki ondan değil
Merhaba elifciğim. Kocaeli izmitte arkadaşın bahsettiği yer. Bende oraya gidiyorum tesadüf aynı yermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?