Rica ederim. Nasıl oldunuz bu arada? Biraz toparlanma düzelme var mıHm tamm o zamn sagolun:)
Malesef aynıyım hiç bir değişiklik yokRica ederim. Nasıl oldunuz bu arada? Biraz toparlanma düzelme var mı
Çok üzüldüm bu sefer bende aynıyım ve çok kötüyüm. Düzelemedim hala. Tedavin nasıl gidiyor ilaç kullanıyor musunMalesef aynıyım hiç bir değişiklik yok
Ne kadar sürede iyileştiniz acaba? Benim bu 3.atağım yaklaşık 45 gündür tedaviye başladık ama henüz cevap alamadım. Efexor 300 mg şuan ki dozum birde trankobuskas alıyorum. Bakalım beklemedeyim inşallah bende iyileşirim.Banada majör depresyon tanısı konuldu.Yaklaşık 3 aydır antidepresan kullanıyorum. Kullanmadan önce çok kötüydüm. Ama inanın çok iyi geldi. Ben bile iyiysem emin olun ki sizde çok iyi olacaksınız. Çünkü benim ki aşılacak gibi değildi. Şu an o kadar iyiyim ki nazar değmesin. 48 kiloydum şu an 59 kiloyum. Kendime geldim. Daha da iyi olacağım. Antidepresanlar hemen etki etmez kullanın , faydasını muhakkak göreceksiniz. Sakın işe yaramıyor diye içmemezlik yapmayın. Ben lustral 100 mg ve redepra 30 mg kullanıyorum. Ya siz ? Umudunuzu kaybetmeyin. Hayat her şeye rağmen yaşanmaya değer kendinize iyi bakın. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa özelden yazabilirsiniz
1 aydan itibaren etkisini görmeye başladım. Sizinde fayda görmeye başlamanız gerekti. Doktorunuz ile paylaşın durumu. Şu an nasılsınız? Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuzNe kadar sürede iyileştiniz acaba? Benim bu 3.atağım yaklaşık 45 gündür tedaviye başladık ama henüz cevap alamadım. Efexor 300 mg şuan ki dozum birde trankobuskas alıyorum. Bakalım beklemedeyim inşallah bende iyileşirim.
Benimde ilk atağımda öyle olmuştu. Hatta 1.5 ay sonra çok mutlu mesut olmuş iş hayatına bile dönmüştüm. Ancak bu üçüncü atak ve bu seferki çok zorluyor daha ağır ve ilaç artmasına rağmen hala tam bir düzelme hali yok. Allah yardımcımız olsun.1 aydan itibaren etkisini görmeye başladım. Sizinde fayda görmeye başlamanız gerekti. Doktorunuz ile paylaşın durumu. Şu an nasılsınız? Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
Çok üzüldüm umarım en kısa sürede iyileşirsinizBenimde ilk atağımda öyle olmuştu. Hatta 1.5 ay sonra çok mutlu mesut olmuş iş hayatına bile dönmüştüm. Ancak bu üçüncü atak ve bu seferki çok zorluyor daha ağır ve ilaç artmasına rağmen hala tam bir düzelme hali yok. Allah yardımcımız olsun.
Bende çok üzgünümÇok üzüldüm umarım en kısa sürede iyileşirsiniz
Amin canım benim aminBende çok üzgünüm2 ay olmak üzere dayanmak zor allah şifa ve sabır versin
Hala aynı yakamoz sorduğun için çok teşekkürler... Düzelemedim daha ilaç artık en yüksek dozda bakalım allahtan umut kesilmez...Benil canım nasılsın
Ya sabır kardeşim bi ömür böyle sürmeyecek ya, çok şükür iyi oldum mesajını illaki göreceğizHala aynı yakamoz sorduğun için çok teşekkürler... Düzelemedim daha ilaç artık en yüksek dozda bakalım allahtan umut kesilmez...
Sağol allah razı olsun. İnşallahYa sabır kardeşim bi ömür böyle sürmeyecek ya, çok şükür iyi oldum mesajını illaki göreceğiz
Ennnn kısa sürede inşallah
İlacın şifa olsun inşallah
Amin inşallah Allah cümlemizin yardımcısı olsun.. Geçmiş olsun ne ameliyatı oldunuz inşallah düzelirsiniz.Allahım yardımcımız olsun ameliyat oldum yazamadım buraya hiç.. O sıra 3 gün ilaç alamadım.. Fibromiyalji kronik ağrılarım arttı.. Midem bulanıyor ağzımda acı tat var sürekli kuruyorum allahım isyan etmek istemiyorum bu ay hamilelik istiyordum nabıcaz böyle
Geçmiş olsun allah şifa versinMide ağrısıyla gittim apandisit aldılar midemi açmışken.. Ne oldugu belli diil.. İnşallah düzelicez iyi olcaz umudumuz hep var çektiğinin kat kat fazlası huzurlu ol kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?