Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum

Banada majör depresyon tanısı konuldu.Yaklaşık 3 aydır antidepresan kullanıyorum. Kullanmadan önce çok kötüydüm. Ama inanın çok iyi geldi. Ben bile iyiysem emin olun ki sizde çok iyi olacaksınız. Çünkü benim ki aşılacak gibi değildi. Şu an o kadar iyiyim ki nazar değmesin. 48 kiloydum şu an 59 kiloyum. Kendime geldim. Daha da iyi olacağım. Antidepresanlar hemen etki etmez kullanın , faydasını muhakkak göreceksiniz. Sakın işe yaramıyor diye içmemezlik yapmayın. Ben lustral 100 mg ve redepra 30 mg kullanıyorum. Ya siz ? Umudunuzu kaybetmeyin. Hayat her şeye rağmen yaşanmaya değer kendinize iyi bakın. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa özelden yazabilirsiniz

Ne kadar sürede iyileştiniz acaba? Benim bu 3.atağım yaklaşık 45 gündür tedaviye başladık ama henüz cevap alamadım. Efexor 300 mg şuan ki dozum birde trankobuskas alıyorum. Bakalım beklemedeyim inşallah bende iyileşirim.

1 aydan itibaren etkisini görmeye başladım. Sizinde fayda görmeye başlamanız gerekti. Doktorunuz ile paylaşın durumu. Şu an nasılsınız? Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

1 aydan itibaren etkisini görmeye başladım. Sizinde fayda görmeye başlamanız gerekti. Doktorunuz ile paylaşın durumu. Şu an nasılsınız? Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
Benimde ilk atağımda öyle olmuştu. Hatta 1.5 ay sonra çok mutlu mesut olmuş iş hayatına bile dönmüştüm. Ancak bu üçüncü atak ve bu seferki çok zorluyor daha ağır ve ilaç artmasına rağmen hala tam bir düzelme hali yok. Allah yardımcımız olsun.

Çok üzüldüm umarım en kısa sürede iyileşirsiniz

Biraz araştırayım dedim belki başka bir dr a falan giderim diye ama imkansız gibi. Bulunduğum il kocaeli. Yatan hasta Servisi olan üniversiteden falan randevu baktım ama hiç yok yıl sonuna dek dolu görünüyor. Mhrs de de dolu hep. Özeller de bile yer zor bulunuyor. Sanırım salgın süreci her bölümü etkiledi (

Hala aynı yakamoz sorduğun için çok teşekkürler... Düzelemedim daha ilaç artık en yüksek dozda bakalım allahtan umut kesilmez...
Ya sabır kardeşim bi ömür böyle sürmeyecek ya, çok şükür iyi oldum mesajını illaki göreceğiz
Ennnn kısa sürede inşallah
İlacın şifa olsun inşallah

Allahım yardımcımız olsun ameliyat oldum yazamadım buraya hiç.. O sıra 3 gün ilaç alamadım.. Fibromiyalji kronik ağrılarım arttı.. Midem bulanıyor ağzımda acı tat var sürekli kuruyorum allahım isyan etmek istemiyorum bu ay hamilelik istiyordum nabıcaz böyle

Amin inşallah Allah cümlemizin yardımcısı olsun.. Geçmiş olsun ne ameliyatı oldunuz inşallah düzelirsiniz.
Ben de kötüyüm çok umudumu yitirdim 2 ayı buldu neredeyse artık eşim de katlanamıyor bu halime. Sabrı bitti. Suçlayamam onu adam çalışıyor bir yandan da ev işi yemek çocuğun dersleri vs onları yapıyor. Bense nefes alan bir ölüyüm. Böyle nereye kadar gider bilmem. İsyankar olmak bende istemiyorum ancak bittim tükendim. Yine de Allahtan başka sığınıcak kapı yok allah kerimdir bir ferahlık verir bu zorluktan sonra sabredelim dua edelim...

Mide ağrısıyla gittim apandisit aldılar midemi açmışken.. Ne oldugu belli diil.. İnşallah düzelicez iyi olcaz umudumuz hep var çektiğinin kat kat fazlası huzurlu ol kuzum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…