maison'un başarı öyküsü...

tebrik ederim inşallah kilonu korumayı da başarırsın

Teşekkürler canım ,aslında en önemli kısmı verdikten sonra korumak,en çok ondan korkuyorum zaten,ben hep kio verip alırım zaten ama hiç bu kadar fazla almamıştım,umarım bu sefer korurum

ben bu diyeti uyguluyorum ama bu diyabetik diyeti aynen bir ayda 5 kilo verdim

tebrikler gerçekten sağılıkı bir liste

uygunabilir, teşekkürler canım.. işe yarar bence..

Merhaba arkadaşlar bende 175 boyunda 75 kiloyum byuma göre 64 65 kilo civarında olmam gerekiyor.Yaklaşık 3 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum.Yardımlarınıza ve motiveye çok ihtiycım var artık psikolojik olarak etkilenmeye başladım.Çünkü karar veriyorum ve kilo veremeyeceğimi düşünerek bırakıp bu sefer daha çok yiyorum.Arkadaşlar gerçekten verebilir miyim.lütfen yardımcı olun

canım yulaf bağırsak tembelliğne çok ii. bize de diyetisyenimiz önerdi. akşam yatmadan 2 yemek kaşığı yulafı az yağlı yoğurtla karıştır, içine 1 kuru incir ve 1 kuru kayısı doğra. çok faydalı. tabi bunu yapınca gece meyve süt öğününü yapmayacaksın. onun yerine bu.
diyetler genlede aynı. salata çorba yoğurt öğlen ve akşam mutlaka var , yanına sebze yada et.

Bende bugün başladım 10 kilo fazlam var.Kilom 60 oysa 50 kilo olmam lazım.Yorumlar beni gaza getirdiaklinialirimsmile Umarım 1 ay sonra bende mutlu mesut verdiğim kiloları buraya yazabilirimkaydirigubbakcemile2

canlarım bende sizdenim malum hamilelik döneminde alınan kilolar verilmiyo aslında geçen yaz çok iyi vermiştim ama farkına varmadan almışım....inş bende pazt başlıyorum YALNIZ ARALARDA MEYVE YERıNE 4 5 BARDAK SU ıÇSEM OLMZ MI?

Canım benim bugün 3. günüm bitti.Kendimi çok zor tuttum ilk 2 gün ama bugün rahattım.Diyete bugün kaçırdığım bir bardak limonata dışında harfiyen uydum:kedi: 60.1 kiloyla bailadım bugün 58.6 kiloyum.Hakikaten işe yarıyor.Spor yapamıyorum ben ama hayatım aktif zaten her gün en az 1 saat yürüyorum.Bence diyette meyveni eksik etme.Suyu zaten içeceksin.Sanırım burda amaç acıkmadan bişeyler yemek meyve bu bakımdan kurtarıcı tatlım.Tüm gün aç gezmekte sağlıklı olmaz

Merhaba bugün ben de bu diyete başladım.67.5 kg ile .Günde 1 saat de yürüyüş yapıyorum.Ama toplam kaç kalori acaba.Çünkü benim en büyük korkum geri almak.ıdeal kilom 58 miş.Yani 9.5 kilocuk fazlalığım var sadece.Doğum yapalı 3 yıl oldu.Ben hala kiloluyum.

bu diyete bir hafta önce başladım ortalama aynı herşey ve 1 haftada 2.5 kilo verdim günlük 3 fincan yeşil çay yaseminli ve limonlu ara öğünüm yeşil elma gerisi aynı birde gecelri bazen meyve yerine tarçınlı süt içiyorum..
vücudumada extra jel kulanıyorum kilo kaybında sarkma yapmaması için..benim bu kilolar doğum sonrası kilo geldiği gibi gidecek..
diyete başalyıp bırakanlara bir tavsiye markete gidin ve bir sürü diyet galeta bisküvi kfleks alıp bir çekmeceye koyun..dolu dolu oluyor ve deyinki bak açıktıkça nekadar çok yiyebileceğim şey var inanın o çekmeceye fazla uğramıyorsunuz bile ..bende böyle oldu.

1500 veya 1300 kalori sanırım

arkadaslar ben soyle bir diyetle ilgili konulara goz atarken 1ayda 6 kilo diyeti ilgimi cekti ve bende uygulamaya karar verdim.bu arada ben 105 kilodan 67 kiloya dustum bu benim 3 uncu bu sekilde kilo vermem,malum 3 dogum en sonuncusu 1sene once idi bu arada 31 kilo verdim.tabi azim,spor ve dengeli beslenme diyetisyenede gittim ama sana dedigi bilindik seyler az yagli ,bol sebze bol meyve degil aralarda 1 buyuk ve 2 kucuk meyve olmak uzre vs.vs son 6 kilom var vermek istedigim bunu da yapicam ve spor da kacinilmaz .neyse hep birlikte uygulayalim haziran sonu ins istedigimiz ustunde rekor lan bitirelim.neyse kacamak yapmadan yiyeceklerde 2 dk dusunmek vede gobisten 1 cim cik almakk cok iyi oluyorkaydirigubbakcemile3 herkese slm sloganimizda catlasin tum dusmanlar olsun iyice hirs yaptiriyor hadi bakalim:lepi:

merhab arkadaşlar.bende size bir öneri.evinizde düzenli temizlik yapın ama sağlamından.bu size hem kilo verdirir yani yediklerinizi temizlikle yakarsınız hem eviniz tertemiz olur hem de kadına para vermemiş olursunuz.işte de tam gaz çalışmanızı tavsiye edrim o da kilo verdirir. hem de işte de başarılı olursunuz.hem alışveriş hem fiş hesabı..asıl bomba geliyor akşam saat 6 dan sonra 1 porsiyon meyve harici birşey yemeyin.ajda pekkan da böyle kilosunu koruyor.gündüz ise aburcubur hariç heerşeyi yiyin.bunu uygulamaya başlayın ilk günler karnınız guruldayarak uyuyacaksınız ama sonra yavaş yavaş mideniz küçülecek hemen doyacaksınız.sabhları da kalın bir dilim ekmeği geçmeyin kahvaltıda.herşeyden yiyin .atın olisteleri kafanızdan.o listeler size hazırlanmış tuzaklar.sağlılı beslenme herşeyden az ve sık yemektir.o listeleri takip ettikçe daha çok acıkıyoruz.ben uyguladım ve ideal kiloma indim çok şükür.tabi eğer spor da yaparsanız vücut gençleşir ve sıkılaşır .işte o daha çok disiplin isteyen bişey.ama yapabilene ne mutlu.herkese sevgileropuyorumnanaktan

diyete başlayalı 12 gün oldu 3 klo verdim aslında ilk 1 haftada verdim o 3 kiloyu yani 5 gündür başka kilo veremedim ama devam ediyorum bakalım ne olacak ..

diyete başlayalı 12 gün oldu 3 klo verdim aslında ilk 1 haftada verdim o 3 kiloyu yani 5 gündür başka kilo veremedim ama devam ediyorum bakalım ne olacak ..

Canım benimde aynen öyle olmuştu,sonra yavaş yavaş veriyorsun yani gram gram,ben o yüzden anlayabilmek için digital baskül aldım ve hergün not ediyordum,diyet
syen bu az az verilenlerin yağdan gittiğini söylemişti,sakın pes etme,
Başarılar....

Canım tebrik ederim. Umarım istediğin kiloya ulaşır ve hep orda kalırsın a.s. Canım aralarda yeşil çay içmişsin. Bu poşet çaylardan mı yoksa aktardan falan mı aldın? Bende yapıyorum bu diyeti ama yeşil çay içmiyordum :uhm: Birde akşamları bazen 1 tane pastanelerde satılan ekler den falan yiyorum bazende çiğ köfte yiyorum. Çok canım istiyor sıkmıyorum kendimi daha katımı olmalıyım acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…