bende çok tebrik ediyorum sizi kızlar çok güzel bir uygulama da benim tek sorunum meyve yiyemiyorum işte meyve yiyebilsem çok kolay kilo verilebilir sanıyorum
bende geçen yıl 80 kilodan 66 ya düştüm ve inanılmaz sağlık sorunları yaşamıştım ama hatalı diyetti benimkisi..ama 1 yılda verdiğim kiloların hepsini aldım hatta 81 kiloyum ve çok üzgünüm..nasıl tekrardan zayıflıcam kansızlık sorunumda var korkmuyor değilim,bu kiloyuda kan iğnelerinden dolayı aldım nasıl zayıflıcam ben 75 kilo olsam zaten boyum 1.75 orantılı yani dışardan kilolu gözükmüyorum ama 6 kilo nasıl kanımı düşürmeden vericem ben...:çok üzgünüm: bu arada konu sahibi arkadaşım tebrik ederim kilonuzu inşallah korursunuz..bana öneriniz var mı?
Tebrik ediyorum sizi, ne guzel vermissiniz.Peki sebze yemeklerini az yagli mi tukettiniz yoksa hic yag koymadan mi pisirdiniz?
sevgiler
Teşekkür ederim canım,soğanı kavururken çok az yağ koyuyrdum çooooookaz tencereyi kısığa alıyodum kapağını kapatıpbuharla yumuşuyordu soğan,sonra sebzeyi at pişsin
SABAH
08:00 08:30 - sınırsız domates salatalık 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(yada bir haşlanmış yumurta) 5 adet zeytin 1 dilim kepek ekmeği (uno lıght)
10:00- bir porsiyon meyve
12:00 13:00- 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt veya corba salata
15:00- bir porsiyon meyve
16:00- bir porsiyon meyve
19:00- iki köfte büyüklüğünce ızgara et yada sebze yemeği bol salata
ve yatana kadar bir porsiyon meyve ve bir bardak süt hakkınız var.(bu meyve ve sütü meyveli bir kase dondurmaylada değişebilrisniz:)
Arkadaşlar bu diyeti uygulayarak 6 kilo verdim,çok güzel bir diyet,günde 2 kez 1 fincan yeşil çay içtim,karnım çok açıktığında şekersiz ve sütsüz sade nescafe içtim müthiş iştah kesiyor,hiçbirşey yemek istemiyorsunuz,bu diyeti ben KK'den aldım uyguladım gerçekten çok sağlıklı bir diyet,içinde herşey var,ben spor yapmadım ama çok hareketli bir hayatım var,spor yapıldığında dahada etkili olabilir
Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlere bu diyeti öneriyorum....
teprikler bide foto koysaydınız keşke
1 ayda 6 kiol çokk iyii yaa
Foto koyarım problem değil ama öncesinde sadece bedenimin yeralmadığı fotolarım var malum istemiyo insan kiloları varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?