bende öyleydim :) öğrenciyken hele alırdım kitapları koli ile kitap aldığımı biliyorum bir kütüphanem olacaktı bir odamın bütün rafları dolu dolu hemde okduğum kitaplarla dizilecekti
ama ne zamanki istediğim halde birşeyi alamamaın ve ödünç almanın acımasızlığı ile yüz yüze geldim
ozaman paylaşmayıda öğrendim
gerçekten ihtiyacınız olan bir şeyi alamadığınızda ona ulaşmanın bir çok yolunu arıyorsunuz
o yüzden karar verdim evde sevip okşayacağıma benimle beraber başkalarıda bundan yararlansın
bir kaç tane kıyamadığım ve tekrar dönüp okuduğum kitaplarım hariç diğerlerini kütüphaneye verdim :))opuyorumnanaktan
yani bu pek anlatılabilecek birşey değil bence bunu zamanı geldiğinde sizde hissedip umarım bir girişimde bulunursunuz
sonuçta kitaplar sizin kütüphanenizin raflarında tozlanıp küflenecek
yıllarca orada sizden başkası sayfasını açmadığı için bu tozlu kadere mahkum oluyorlar
oysa bir başkasının yüzünde küçük bir tebessüm oluşturabilirsiniz
nice okullarda kitap yok okumak istiyorlar ama kaynak yok
yani paylaşmak güzel bir şey
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hangi kütüphaneyi kullanıyorsun benim olduğum yerdeki kütüphane çok yetersizbende öyleydim :) öğrenciyken hele alırdım kitapları koli ile kitap aldığımı biliyorum bir kütüphanem olacaktı bir odamın bütün rafları dolu dolu hemde okduğum kitaplarla dizilecekti
ama ne zamanki istediğim halde birşeyi alamamaın ve ödünç almanın acımasızlığı ile yüz yüze geldim
ozaman paylaşmayıda öğrendim
gerçekten ihtiyacınız olan bir şeyi alamadığınızda ona ulaşmanın bir çok yolunu arıyorsunuz
o yüzden karar verdim evde sevip okşayacağıma benimle beraber başkalarıda bundan yararlansın
bir kaç tane kıyamadığım ve tekrar dönüp okuduğum kitaplarım hariç diğerlerini kütüphaneye verdim :))opuyorumnanaktan
yani bu pek anlatılabilecek birşey değil bence bunu zamanı geldiğinde sizde hissedip umarım bir girişimde bulunursunuz
sonuçta kitaplar sizin kütüphanenizin raflarında tozlanıp küflenecek
yıllarca orada sizden başkası sayfasını açmadığı için bu tozlu kadere mahkum oluyorlar
oysa bir başkasının yüzünde küçük bir tebessüm oluşturabilirsiniz
nice okullarda kitap yok okumak istiyorlar ama kaynak yok
yani paylaşmak güzel bir şey
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla uğramayanları listeden çıkarabilirsin bence cnm çünkü zaten sıra onlara geldiğinde burda olmazlar muhtemelen yoğunluktan dolayı bu ara pek kitap okuyamadım bayrmdada okuyamayabilirim :2: evet bir ay çok gelmişti gözüme ama ben bile bitiremedim kitabı dahaKızlar önceki ankete katıldığı halde kitabı okuyup okumadığı halde hiç bilgi vermeyen ve bu ankette de oy kullanmayan kişiler var.
Bunları listeden çıkaralım mı liste kalabalık görünsün diye öylece kalsın mı?
Bir de kitap okuma süresi yine bir ay olmaya devam edecek sanırım değil mi, öbür kitabı hala bitiremeyenler var.
Ancak okunup bitiyor sanırım.
Bu ay bir de bayram var, bayram arası ben de çok okuyamam.
kızlar ben bir süre istirahatteyim ayakıma tabak düşürdüm ve incindi şimdi destek alçıyla evde nalları dikmiş yatıyorum şuan elimde kimya hatun var afedersiniz kim ya hatun romanı demek istedim onu okuduktan sonra hep beraber başlarız diye düşündüm bir düğün gecesine aldım kitabı hemde eski basım çok güzel seviyorum eski kitapları
kızlar ben bir süre istirahatteyim ayakıma tabak düşürdüm ve incindi şimdi destek alçıyla evde nalları dikmiş yatıyorum şuan elimde kimya hatun var afedersiniz kim ya hatun romanı demek istedim onu okuduktan sonra hep beraber başlarız diye düşündüm bir düğün gecesine aldım kitabı hemde eski basım çok güzel seviyorum eski kitapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?