''Maiberf'' kitap okuma günleri 5. anket

seçin bakalım kmeirgenler

• Harold LAMB ''Büyük İskender''

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

ay bende kitaplarıma çok kıymet veriyorum..valla paramı isteseler hiç düşünmeden veririm ama kitap olunca bir başka karaktere bürünüyorum yahu..aslında haklısın ama nedense sanki onların içine anılarımı gömüyormuşum gibi hissediyorum..sanırım benim kitaplar benimle yaşlanacak..belki ileriki yaşlarda böyle bir şey yapabilirim..
bu arada punchshe senin için şöyle bir şey yapmak isterim tabi sende istersen..eger kitabı bulmazsan ben sana alıp sana göndereyim mi..hem okuduktan sonra kütüphaneyede bagışlarsın..

hangi kütüphaneyi kullanıyorsun benim olduğum yerdeki kütüphane çok yetersiz

Şemsipaşa halk kütüphanesini kullanıyorum denize sıfır bazen bahçesinde oturması falan zevkli oluyor :)
ama içerik olarak bende yetersiz uluyorum ister istemez Hacettepe üniversitesinin kütüphanesi ile kıyaslıyorum ben ordan mezun oldum ve ordaki kütüphane çok büyüktü (

Son düzenleme:
Kızlar önceki ankete katıldığı halde kitabı okuyup okumadığı halde hiç bilgi vermeyen ve bu ankette de oy kullanmayan kişiler var.
Bunları listeden çıkaralım mı liste kalabalık görünsün diye öylece kalsın mı?
Bir de kitap okuma süresi yine bir ay olmaya devam edecek sanırım değil mi, öbür kitabı hala bitiremeyenler var.
Ancak okunup bitiyor sanırım.
Bu ay bir de bayram var, bayram arası ben de çok okuyamam.

bilmem ki nasıl mantıklı gelirse öyle yapalım
ben bitirdim yorumumu yaptım buraya da oy verdim şimdi burada adalet ağaoğlu olduğu kesinmi yoksa daha oy kullanacaklar var mı ona göre yaın kütüphaneye gideceğim

oylama senucu bellidir arkadaşlar bir düğün gecesini okumaya başlayabilirsiniz diğer kitabı bitirdiyseniz.Aaaay çok mutluyum kitap almama gerek kalmayabilir bir süre çünkü okul kütüphanesi için alınacak kitaplar listesi hazırladık 60 kitap alındı bugün de okula kitapçı gelmiş müdür bakın alınacak varsa alın dedi kitaplık kolu olarak 14 kitap aldık içinde Mevlana'nın mesnevisi de var bir süre kitaba doyucam yani hatta sapıttım şimdiden hangisinden başlasam diye,bir düğün gecesi haricinde tabi..sarissa istikrarlı üyelerimizi belirlemek senin görevin olsun emi taze müstakbel annoş ben pek uğrayamıyorum bu ara

valla uğramayanları listeden çıkarabilirsin bence cnm çünkü zaten sıra onlara geldiğinde burda olmazlar muhtemelen yoğunluktan dolayı bu ara pek kitap okuyamadım bayrmdada okuyamayabilirim :2: evet bir ay çok gelmişti gözüme ama ben bile bitiremedim kitabı daha

neyse arkadaşlar sevindirici bir haberle geldim

kütüphanede buldum kitabı ve aldım :)) bende elimdeki kitabım biter bitmez başlıyorum hemen

birde eylül diye bir kitap gördüm alacaktımda sonra vazgeçtim konusu hakkında fikri olan var mı almamı tavsiye edermisiniz bu romanı ??

Son düzenleme:
Mehmet Rauf'un Eylül'ünden bahsediyorsun sanırım.
Duymuşsundur Türk edebiyatının ilk psikolojik romanıdır Eylül.
Sırf bunun için yani bir ilk olduğu için bile okunmalı.
Ama okurken sıkılabilirsin.
Yine de okunamayacak bir kitap değil kesinlikle.

Ben de kitabımı edindim ama okumakta olduğum iki kitabım var zaten.
Onlar bitmeden başlamam.
Haftaya ancak okurum sanırım.

kızlar ben bir süre istirahatteyim ayakıma tabak düşürdüm ve incindi şimdi destek alçıyla evde nalları dikmiş yatıyorum şuan elimde kimya hatun var afedersiniz kim ya hatun romanı demek istedim onu okuduktan sonra hep beraber başlarız diye düşündüm bir düğün gecesine aldım kitabı hemde eski basım çok güzel seviyorum eski kitapları

ayyyyy geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.ben kitabıma başladım.

canım geçmiş olsun üzüldüm ( allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun canım.
Nasıl tabakmış ki o öyle :26:
Acil şifalar diliyorum.

hepinize teşekkür ediyorum kemirgen dostlarım,tabağa gelince sarissacım cam tabak ama dikine ayak bileğimin ön kısmına iniş yapınca netice bu

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi dinlen bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…