OKB doktora gitmeden beyin gücüyle geçmez mi?
neden öyle dedinizHoşgeldin sevgili panik atak
beyin gücümle kendimi kontrol edemez miyim diye düşünmüştümDalga mi gectiniz ciddi mi sordunuz?
Bana dr tavsiye etti canım sık suyunu iç midende problem yapmazsalimon gerçekten atıyor mu radyasyonu vücuttan? mutlaka denicem
Bu bilgiye nerden ulaştınız ? Çok merak ettim de.arkadaşlar öncelikle bana kızmayın.bir önceki konuda da evet bayağı üzülmüştüm ama bu kez durum farklı.
ben 2 kez beyin tomografisi çektirdim.bilgisayarlı tomografi ve sonradan öğrendim ok zararlıymış bilgisayarlı tomografivücut çok fazla radyasyon alıyormuş ben iki kez beyin tomografisi çektirdim kanser mi olucam ilerde
aranızda birkaç kez tomografi çektiren var mı? biliyor muydunuz zararlarını?
Allah korusun ya ne kanseri hemen.Kanserden korunma yöntemleri.var.bol taze yeşillik d vitamini spor ve no stresaaarkadaşlar öncelikle bana kızmayın.bir önceki konuda da evet bayağı üzülmüştüm ama bu kez durum farklı.
ben 2 kez beyin tomografisi çektirdim.bilgisayarlı tomografi ve sonradan öğrendim ok zararlıymış bilgisayarlı tomografivücut çok fazla radyasyon alıyormuş ben iki kez beyin tomografisi çektirdim kanser mi olucam ilerde
Daha olmamış birşey için bu kadar üzülmeye devam edersen kanser olursun zaten. Ya böyle birşey olacağını bile bile doktorlar tomografi çektirirler mi sana hiç? Cep telefonlarından tv'lerden bilgisayarlardan dünyanın radyasyonunu alıyoruz zaten bir gün içinde.arkadaşlar öncelikle bana kızmayın.bir önceki konuda da evet bayağı üzülmüştüm ama bu kez durum farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?