arkadaşlar öncelikle bana kızmayın.bir önceki konuda da evet bayağı üzülmüştüm ama bu kez durum farklı.
ben 2 kez beyin tomografisi çektirdim.bilgisayarlı tomografi ve sonradan öğrendim ok zararlıymış bilgisayarlı tomografivücut çok fazla radyasyon alıyormuş ben iki kez beyin tomografisi çektirdim kanser mi olucam ilerde
aranızda birkaç kez tomografi çektiren var mı? biliyor muydunuz zararlarını?
tomografi miydi çektirdiğiniz? mr mıydı? tomografinin zararları hemen çıkmıyormuş zaten 20 30 yıl sonra çıkıyormuş3 kere cekrirdim 4 yıl önce hiçte bişey olmadı
tomografi miydi çektirdiğiniz? mr mıydı? tomografinin zararları hemen çıkmıyormuş zaten 20 30 yıl sonra çıkıyormuş
neden çekildi peki? ben çok üzülüyorumBeyin tomogrofisi tatlım.. 20 30 yıl yaşayacağımin garantisi olmadığı için takmiyorum
limon gerçekten atıyor mu radyasyonu vücuttan? mutlaka denicemKanser bir tek iki üç tomogrofi ile olmaz üç yıl önce yaklaşık bir yılda ona yakın mr ve tomografiye girdim..evet mecburdum önerilmiyor ama bişey olmadı sana önerim bol bol limon suyu iç veya limon ye atıyor üzerinden doktorum önermişti
neden çekildi peki? ben çok üzülüyorum
özel değilse neden çekildiniz o kadar tomografi? ben sırf aptal takıntılarım yüzünden çekildimKanser bir tek iki üç tomogrofi ile olmaz üç yıl önce yaklaşık bir yılda ona yakın mr ve tomografiye girdim..evet mecburdum önerilmiyor ama bişey olmadı sana önerim bol bol limon suyu iç veya limon ye atıyor üzerinden doktorum önermişti
kesinlikle çok haklısın ama o zamanlar gözüm açık değildi.Doktorunuz tomografi istediginde sorgulayin gercekten gerekli mi ?gereksiz yerede bir cok doktor isteyebiliyor
Ayrıca başlığı görünce bişey var sandım ya
ben çok korkuyorum.1 tomografi çekilen insan atom bombası atılan yere 2.5 km uzaklıktaki insan kadar radyasyon alıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?