mahvoldum ben :(

bu evhamdır vesvesedir euzu besmele çekin bu düsüncelerde hasta olursunuz zararı size bırakın bu düşünceleri boşvermedikçe bunları artacaaaak banada bir dönem oldu bayan panık dolaşıyordum rezil oldum millete , ve evet bende çektirdim birşey olmaz Allaha cc dua edin imtihandan geçeceksiniz zaten geçersiniz tedbir sünnettir alınır ama tedbir takdiri değiştirmez rahat olun bizler müslümanız bunlara inanıyoruz

Yok yahu korkmayın ihtimal o ben de belki 10 tane kafadan tomografi çektirmişimdir bugüne kadar. Ben mi çok gamsızım acaba :KK45:

Orada çalışan hemşireler, doktorlar, hizmetliler, vs. onlar ne kadar korunmak için önlem almış olsalar da her gün az çok bu radyasyona maruz kalıyorlar. Böyle olumsuz bir durum olsa onlar orada o işi yaparlar mıydı?

Tabi böyle radyasyon gibi insan bedenini olumsuz yönde etkileyen şeyler var ama her maruz kalan da Allah korusun kanser olacak değil.

Zaten zararlı olsaydı doktor kendisi 2. kez bu testi yaptırmazdı size. Canınızı sıkıp aklınızı bulandırmayın.

Kaldı ki telefon, pc, mikrodalga, fön makinesi,... bunlarda da o radyasyonlar var ama nedense onlardan korkup uzaklaşmak hiç aklımıza gelmiyor.

Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Vesvese yapıp kendini harap etme

Benim de yılda 3 kez cektirmisligim var hatta doktor istememesine rağmen 1 ay sonra gittiğim de tekrar çekilmesini isteyeceğim .. Evet belki radyasyon alıyoruz yoğun şekilde ama emin ol mahallende bulunan baz istasyonu elinin altında ki telefon ve kablosuz modem de fazlası ile radyasyon yayıyor zaten ..

arkadaşlar çok sağolun sayenizde içim biraz rahatladı.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Çocukken ilaç verip beynimden tomografi çektiler. 21 yaşındayım hala ölmedim. :KK53: Sakin olun biraz, o kadar zararlı olsa hastanede sık sık kullanılmazdı.

arkadaşlar öncelikle bana kızmayın.bir önceki konuda da evet bayağı üzülmüştüm ama bu kez durum farklı.
ben 2 kez beyin tomografisi çektirdim.bilgisayarlı tomografi ve sonradan öğrendim ok zararlıymış bilgisayarlı tomografi :KK43: vücut çok fazla radyasyon alıyormuş :KK43: ben iki kez beyin tomografisi çektirdim kanser mi olucam ilerde :KK43:
aranızda birkaç kez tomografi çektiren var mı? biliyor muydunuz zararlarını? :KK43:
Bu bilgiye nerden ulaştınız ? Çok merak ettim de. :KK57:
7 yıldır Radyoloji bölümünün içindeyim. 6 yıl eğitimini aldım. Ben hiç bir profesörden ya da doktordan bu şekilde bir şey duymadım da. Tamam BT'nin zararları var ama o kadar da değil. Kanser ne alaka ben bunu hiç anlamış değilim. Zararlarını azaltmak için yoğurt yiyebilirsiniz, çıplak ayakla toprakta yürüyebilirsiniz.

ALLAH korusun canim ne kanseri her tomografi çekti eren kanser olsaydi vay halimize

arkadaşlar öncelikle bana kızmayın.bir önceki konuda da evet bayağı üzülmüştüm ama bu kez durum farklı.
ben 2 kez beyin tomografisi çektirdim.bilgisayarlı tomografi ve sonradan öğrendim ok zararlıymış bilgisayarlı tomografi :KK43: vücut çok fazla radyasyon alıyormuş :KK43: ben iki kez beyin tomografisi çektirdim kanser mi olucam ilerde :KK43:
aranızda birkaç kez tomografi çektiren var mı? biliyor muydunuz zararlarını? :KK43:
Allah korusun ya ne kanseri hemen.Kanserden korunma yöntemleri.var.bol taze yeşillik d vitamini spor ve no stresaa

Gokyuzu5 cok cok endise var sizde. Mutlaka onerdiklerimi gozden gecirin zira bu endise sizin hayatinizi mahvedecek. Guvendiginiz bir psikiyatristle gorusun ve endiselerinizi anlatin. Onceki sorunlari da.

Daha olmamış birşey için bu kadar üzülmeye devam edersen kanser olursun zaten. Ya böyle birşey olacağını bile bile doktorlar tomografi çektirirler mi sana hiç? Cep telefonlarından tv'lerden bilgisayarlardan dünyanın radyasyonunu alıyoruz zaten bir gün içinde.

Back
X