cözümü bilmiyorum ama hep soruyorum yeni doguranlar niye yanina illa birini getiriyor?bu cocugu anasi babasi yapti baba calissa bile oda elini bi tasin altina koymali „Aile“ oldugunu anlamasi icin önemli. ha olmadan zorlugunu bilemezsin dersen, benimde bir yasinda oglum var dünden bugüne herseyi kimseden yardim almadan yaptim... dogumum ve iyilesme dönemim cok zor gectigi halde...
25 ama 15 aklına ancak sahipGörümceniz kaç yaşında allah aşkına?
25 ama 15 aklına ancak sahip
Şuan eşim herşeyin farkına vardı ikimiz çok iyiyiz ama ailesiyle bi süre görüşmeyiz görümceyi sildik tamamenAh yazık yaa, lohusa halinizle güya size yardıma geldi.
Eşle arayı bozmak mı yardım oldu?
Şimdi evinizde misiniz? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Gece iki üç saat bakıyor ama akşam 4e kadar evde uyuyor zaten gece uyumayan biri olduğu için biraz da bırakmıştım ama hayatımın hatasıydı kabul ediyorum. Gece bırakmam için de onlar zorladı ama meğerse koz almakmış amaçları acı bi ders olduYa biraz siz davetiye çıkarmışsınız. Zaten bir sürü sorun yaşadığınız kişiyi hem de tam lohusalıkta evinizde yatılı çağırmışsınuz. Siz de aileniz de bir sürü laf yemiş. Hatanın birazı size ait kabul edin. Hayır bir de gece bebeği emanet etme aklını kim verdi size, çok şaşırıyorum böyle konularda. Yani mantıken siz 2-3 saat uykusuz kalmayın diye görümce uykusuz kalıyorsa, onun da bebekte hak iddia etmesi sizi rahatsız etmemeli yanlış mıyım?
Şu saatten sonra yapılacak şey, görümce ile ipleri tamamen koparmak, kayın aile ile az görüşmek, ve eşinizin de bu durumu tamamen kabul etmesi.
Bu şartlar kabul edilmezse, bence bundan boşanılır. Bu görümce hiç bir şey için çekilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?