Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümceniz abim başkasını seviyordu unutmak için evlendi falan derken eşinizin onların yanında sessiz kalması 2 ihtimali akla getiriyor
1-Gerçekten de öyle,görümcenizin dedikleri doğru
2-Yada eşiniz ailesinin yanında ağzını açamayan pasif biri.
Eşiniz normalde nasıl bilmediğim için 2. şık olma ihtimali size kalmış eşinizi tanırsınız.Onun dışında tabiki eve gelip size inkar edecek doğru olsa da.Bence bir müddet uzaklaş evden eğer mümkünse.Eşinin nasıl davrandığını görmek için değil kendi kafanı dinleyip ne yapacağına karar vermek için.Yalnız kalmak iyi gelir.
Bu kadar...Başbaşa kalıp aile olmayı öğrenmeniz gerekirken araya üçüncü şahısları katarsanız böyle olması kaçınılmaz. Gece siz birkaç saat uyuyun diye bebeği bıraktığınız kişi görümce değil eşiniz olmalıydı.
Bebek sonrası kavgalar yaşanması normaldir. Siz araya başkalarını katarak kavga sebeplerini çeşitlendirmişsiniz sadece. Kendinize zaman tanıyın, görümceyi evden gönderin, başbaşa kalıp yeni hayatınıza alışmaya başlayın.
Evi terk edecek, boşanacak, kavga gürültü koparacak bir durum yok ortada..
Al bendede okadar birkaç saat uykusuz kalın ne olurki annesiniz siz nasıl içiniz rahat ediyo anlamıyorum 3 cocugum var sezeryanla doğum yaptim dikislerim agriya agriya yataktan kalktim kimseye baktirmadim cocuklarimiyeni doğmuş bebeğin başkasının yanında gece ne işi var.burada sürekli okuyorum gece anneme verdim,kaynanama verdim diye ne kadar saçma bir durum.
yani o minicik.o bebek uyandığında sadece emmek ister bir başkası o anda avutamaz ki. eee emmesi içinde anne gene uyanacak.ne anlamı var başkasının yanında uyumasının.Al bendede okadar birkaç saat uykusuz kalın ne olurki annesiniz siz nasıl içiniz rahat ediyo anlamıyorum 3 cocugum var sezeryanla doğum yaptim dikislerim agriya agriya yataktan kalktim kimseye baktirmadim cocuklarimi
Hatayı siz zaten gorumcenizi eve alarak bebeginizi ona emanet ederek yapmissiniz olaylarda onun seyrinde gitmiş zaten
Al kocani karşına oturun güzelce konuşun kimseyi de karıştırmayın
Yani bence de.Al bendede okadar birkaç saat uykusuz kalın ne olurki annesiniz siz nasıl içiniz rahat ediyo anlamıyorum 3 cocugum var sezeryanla doğum yaptim dikislerim agriya agriya yataktan kalktim kimseye baktirmadim cocuklarimi
Hatayı siz zaten gorumcenizi eve alarak bebeginizi ona emanet ederek yapmissiniz olaylarda onun seyrinde gitmiş zaten
Al kocani karşına oturun güzelce konuşun kimseyi de karıştırmayın
Aynen öyle üzüntüden uyuyamıyorumGece bikaç saat uyumak için degermiydi şimdi belki hiç uyuyamıyorsunuzdur üzüntüden görümceniz sizi en hasas yerinizden vuruyo abim unutmak için sizinle evlendi diyerek bendede var aynısından daha geçen kızın fotografını cebinde taşıyodu hep dedi aklınca beni üzecek hiç eşime bile sormadım çünkü onun derdi biz kavga edelimde rshatlasın üzülmeyin degmez bunlara mesafeli olun
Bende bi insanın nasıl bu kadar haset ve kıskanç olabildiğine akıl erdiremiyorumSiz evinize görumce degil şeytan sokmussunuz resmen..pis yılan..okurken nasıl sinir oldum..nasıl bu kadar acimasiz olabiliyor insanlar.o yaşında..
Yazik yahu..kac gunluk bebeginle sana yasattiklarina bak..
Evet nasıl kabul ettim bu hatayı yaptım bilmiyorum kızın karakterini de biliyorum ama bu dönem de hainlik yapabileceğini düşünemedim herhaldeYani bence de.
Dogumdan 2_3 gun sonra yalniz kaldim.
Esimden baska kimse yoktu yanimda
Gorumce vs yatili kabul edilirse olacagi bu.
Neyse olan olmus
Bundan sonrasina bakmak lazim
Aynen bende anlamıyorum niye illa biri olmalı. Bu ilk zamanları bebeğiyle yalnız geçirmek daha güzel bence.cözümü bilmiyorum ama hep soruyorum yeni doguranlar niye yanina illa birini getiriyor?bu cocugu anasi babasi yapti baba calissa bile oda elini bi tasin altina koymali „Aile“ oldugunu anlamasi icin önemli. ha olmadan zorlugunu bilemezsin dersen, benimde bir yasinda oglum var dünden bugüne herseyi kimseden yardim almadan yaptim... dogumum ve iyilesme dönemim cok zor gectigi halde...
Aslında ben biraz lohusa depresyonundaydım onlara çok belli etmemeye çalıştım ama yinede aldım görümceyi eveAynen bende anlamıyorum niye illa biri olmalı. Bu ilk zamanları bebeğiyle yalnız geçirmek daha güzel bence.
Eşinizle başka pıroblemleriniz yoksa hiç canınızı sıkmayın fırsat vermeyin onlara aksine daha iyi ol aşilmicak konular degil bunlar sakin sakin konuşun eşinizle biraz öfkeniz geçerse daha mantıklı kararlar alırsınız bilmiyorum bu görümceler böyle can yakarak egolarınımı tatmin ediyolar yada madalyamı takıyolar anlamadım hep mutlu olursunuz inşallahAynen öyle üzüntüden uyuyamıyorum
Şimdi eşimin bana ettiği hakaretleri hazmedemediğim için ayrı kalalım dedim baya direndi ama kabul etti gitti ilk defa ayrı kalacağız
Ben hiiç anlam veremiyorum evli olmasa abin evde olmasa diye bakarsın evli olunca eşini neden bu kadar kıskanırsın. Eşimi gönderdim elinde market poşetleriyle geri geldi :) ağız tadıyla bi kovamadımEşinizle başka pıroblemleriniz yoksa hiç canınızı sıkmayın fırsat vermeyin onlara aksine daha iyi ol aşilmicak konular degil bunlar sakin sakin konuşun eşinizle biraz öfkeniz geçerse daha mantıklı kararlar alırsınız bilmiyorum bu görümceler böyle can yakarak egolarınımı tatmin ediyolar yada madalyamı takıyolar anlamadım hep mutlu olursunuz inşallah
Lohusa olup da bu kadar alengirli iş nasıl çevirebiliyorsunuz hayret! Gizli gizli telefona bakmalar eşten hesap sormalar, sonra soğudum muhabbetleri, siz böyle yaparsanız sizden niye soğumasınlar!Selam kızlar, uzun biraz yazım kusura bakmayın
3 yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var, eşimin benden 6 yaş küçük bir kız kardeşi var ve ben doğum yaptığımda 2 aya yakın yanımda kaldı, daha önce hem onla hem ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadık ama düzelmişti kardeşi de olgunlaştı diye düşünerek benimle kalmasını kabul ettim.
2 aylık sürede bebeğimi uyutup gece ona verdim ki bi kaç saat aralıksız uyuyayım diye bunu kendi istedi ilk baştan bnde dinlenirim sütüm için iyi olur dedim. Ama ailesinin yanına(babaanne dede yani) her gidişimiz de bizim kız böyle alıştırdı böyle yaptı hep bizim kız yaptı ya getiriyorlar yani. Zamanın çoğunluğunda bende zaten onun alıştıracağı bişi yok ama bn bu dönemde sorun yaşamayalım diye ses çıkarmadım hiç. Kızla da iyi anlaşıyoruz sanıyordym ki bi anda benim olmadık bi lafıma alınıp kavga çıkardı krizlere girdi bu evine gitti artık ben yine emeği var diye çok uzatmadım kavgayı. Ama daha sonra eşimin bazı laflarından arkamdan konuştuğunu öğrendim ki eşimin telefonuna yazışmalara bakmaya karar verdim, şifresini bildiğimi bilmiyor eşim gizlice girdim baktım ki kız bizde olduğunda bn herşey iyi sanırken günlük herşeyden beni eşime şikayet etmiş, ki ben evimin altını üstüne getirsede ağzımı hiç açmadım alınmasın diye alınmasın diye yaptıklarımı saysam bitmez. Ama çocuğuma bakamıyorum dan anneme kadar laf söylemiş, ki bebeğimin gelişimi 2-3 ay önde gidiyor. Ve eşim ben onun ailesi için küçücük kötü birşey söylesem evi ayağa kaldırır kardeşini hep geçiştirmiş idare etmiş yani. Neyse bildirim olayından eşim girdiğimi öğrendi ve ailesi de yanımızdaydı, ancak onlar varken girebildim. Ve telefonu kurcaladım diye etmediği hakaret kalmadı ve dayanamadım patlattım kavgayı hep beraber birbirimize girdik tüm sırlar döküldü ortaya herşey karıştı ve ben görümceden şunu duydum abim başkasını seviyordu onu unutmak için seni aldı, bu benim hassas noktam asla kabul edemem şuan herşeyden soğudum çekip gitmek istiyorum bebeğim var napıcam bilmiyorum akıl verseniz
Haa bu tavırlarınıza devam derseniz birgün dönmez elinizde bebeğinizde kalıverirsiniz, burada yığınla konu var. Eşi evden kovunca evlilikte güzel birşey olmuyor, ne siz ne eşiniz birbirinizin onurunu gururunu kırmayın birgün biri çekip gidiverir.Ben hiiç anlam veremiyorum evli olmasa abin evde olmasa diye bakarsın evli olunca eşini neden bu kadar kıskanırsın. Eşimi gönderdim elinde market poşetleriyle geri geldi :) ağız tadıyla bi kovamadım
Eşiniz pişmansa hiç uzatmayın güzel bir konuşma yapın ama arkanızda olması için birdahada o görumceyle hiç muatap olmayın insanları degiştiremesiniz yormayın kendinizi böyleleri içinBen hiiç anlam veremiyorum evli olmasa abin evde olmasa diye bakarsın evli olunca eşini neden bu kadar kıskanırsın. Eşimi gönderdim elinde market poşetleriyle geri geldi :) ağız tadıyla bi kovamadım