Mahvolan evliliğim

Eşim tam tersi fazlasıyla serttir, hatta hep bağırıp olayları kavga boyutuna getiren zaten o. Ailesinin yanında bu mevzu için öyle olsa bile ne diye böyle bi konu açıyorsun dedi kardeşine bunla mı aramızı bozmaya çalışıyorsun dedi yani

Bu kadar...

yeni doğmuş bebeğin başkasının yanında gece ne işi var.burada sürekli okuyorum gece anneme verdim,kaynanama verdim diye ne kadar saçma bir durum.
Al bendede okadar birkaç saat uykusuz kalın ne olurki annesiniz siz nasıl içiniz rahat ediyo anlamıyorum 3 cocugum var sezeryanla doğum yaptim dikislerim agriya agriya yataktan kalktim kimseye baktirmadim cocuklarimi
Hatayı siz zaten gorumcenizi eve alarak bebeginizi ona emanet ederek yapmissiniz olaylarda onun seyrinde gitmiş zaten
Al kocani karşına oturun güzelce konuşun kimseyi de karıştırmayın

yani o minicik.o bebek uyandığında sadece emmek ister bir başkası o anda avutamaz ki. eee emmesi içinde anne gene uyanacak.ne anlamı var başkasının yanında uyumasının.

Gece bikaç saat uyumak için degermiydi şimdi belki hiç uyuyamıyorsunuzdur üzüntüden görümceniz sizi en hasas yerinizden vuruyo abim unutmak için sizinle evlendi diyerek bendede var aynısından daha geçen kızın fotografını cebinde taşıyodu hep dedi aklınca beni üzecek hiç eşime bile sormadım çünkü onun derdi biz kavga edelimde rshatlasın üzülmeyin degmez bunlara mesafeli olun

Siz evinize görumce degil şeytan sokmussunuz resmen..pis yılan..okurken nasıl sinir oldum..nasıl bu kadar acimasiz olabiliyor insanlar.o yaşında..

Yazik yahu..kac gunluk bebeginle sana yasattiklarina bak..

Yani bence de.
Dogumdan 2_3 gun sonra yalniz kaldim.
Esimden baska kimse yoktu yanimda
Gorumce vs yatili kabul edilirse olacagi bu.

Neyse olan olmus
Bundan sonrasina bakmak lazim

Aynen öyle üzüntüden uyuyamıyorum
Şimdi eşimin bana ettiği hakaretleri hazmedemediğim için ayrı kalalım dedim baya direndi ama kabul etti gitti ilk defa ayrı kalacağız

Siz evinize görumce degil şeytan sokmussunuz resmen..pis yılan..okurken nasıl sinir oldum..nasıl bu kadar acimasiz olabiliyor insanlar.o yaşında..

Yazik yahu..kac gunluk bebeginle sana yasattiklarina bak..
Bende bi insanın nasıl bu kadar haset ve kıskanç olabildiğine akıl erdiremiyorum

Yani bence de.
Dogumdan 2_3 gun sonra yalniz kaldim.
Esimden baska kimse yoktu yanimda
Gorumce vs yatili kabul edilirse olacagi bu.

Neyse olan olmus
Bundan sonrasina bakmak lazim
Evet nasıl kabul ettim bu hatayı yaptım bilmiyorum kızın karakterini de biliyorum ama bu dönem de hainlik yapabileceğini düşünemedim herhalde

Aynen bende anlamıyorum niye illa biri olmalı. Bu ilk zamanları bebeğiyle yalnız geçirmek daha güzel bence.

Aynen öyle üzüntüden uyuyamıyorum
Şimdi eşimin bana ettiği hakaretleri hazmedemediğim için ayrı kalalım dedim baya direndi ama kabul etti gitti ilk defa ayrı kalacağız
Eşinizle başka pıroblemleriniz yoksa hiç canınızı sıkmayın fırsat vermeyin onlara aksine daha iyi ol aşilmicak konular degil bunlar sakin sakin konuşun eşinizle biraz öfkeniz geçerse daha mantıklı kararlar alırsınız bilmiyorum bu görümceler böyle can yakarak egolarınımı tatmin ediyolar yada madalyamı takıyolar anlamadım hep mutlu olursunuz inşallah

Ben hiiç anlam veremiyorum evli olmasa abin evde olmasa diye bakarsın evli olunca eşini neden bu kadar kıskanırsın. Eşimi gönderdim elinde market poşetleriyle geri geldi :) ağız tadıyla bi kovamadım

Lohusa olup da bu kadar alengirli iş nasıl çevirebiliyorsunuz hayret! Gizli gizli telefona bakmalar eşten hesap sormalar, sonra soğudum muhabbetleri, siz böyle yaparsanız sizden niye soğumasınlar!
Bir lohusa olarak bebeğinize odaklanın, yardım istediyseniz ağzınızdan çıkan laflara da dikkat edeceksiniz, haaa çekip gittiyse defolsun gitsin, ne biçim insan olduğu ortada, bu karaktersiz görümce için de evliliğini bitirme noktasına geldiniz için size ayrıca aferin!

Ben hiiç anlam veremiyorum evli olmasa abin evde olmasa diye bakarsın evli olunca eşini neden bu kadar kıskanırsın. Eşimi gönderdim elinde market poşetleriyle geri geldi :) ağız tadıyla bi kovamadım
Haa bu tavırlarınıza devam derseniz birgün dönmez elinizde bebeğinizde kalıverirsiniz, burada yığınla konu var. Eşi evden kovunca evlilikte güzel birşey olmuyor, ne siz ne eşiniz birbirinizin onurunu gururunu kırmayın birgün biri çekip gidiverir.

Madem öyle seni sevdiğine bağışliyorum buyur kapı orada istediğin zaman gidebilirsin demeniz gerekir bence.. çok istiyorsa salın ipini gitsin beyfendinin. Büyüde gel tam bir erkek olunca karını koruyabilceğin zaman gel dersiniz en sonunda da..

Eşiniz pişmansa hiç uzatmayın güzel bir konuşma yapın ama arkanızda olması için birdahada o görumceyle hiç muatap olmayın insanları degiştiremesiniz yormayın kendinizi böyleleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…