- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi siyahpembe
Avukatim Gelmene gerek yok dedi .. simdide diyorum keske bir tanesine katilsaydim..Sen neden gitmedin
Gitmeyince mahkeme uzamadı mı ?
Aynen her şeyden bi ders almak lazım ben de bu evlilkten bi çok ders aldım
Bi dha hayatıma birini almak yapacağım en son şeydir heralde yeni biri için ne cesaretim ne de ozguvenim var bidha yıkılmak istemiyorum
Zaten stresliydim beni daha da korkuttun saol :)Evet mahkeme günü yaklaştıkça insan kötü oluyor oraya gidince anlıyorsun ki senin yapabileceğin bir şey yok. Buz gibi bir ortam. Zaten siz hiç konuşmuyorsunuz. Hakim konuşuyor. Avukatlar konuşuyor. siz sadece öylece duruyorsunuz. Aslında duruşmaya gitmeseniz de olur, o ortamı görmeyin bence daha iyi.
Sende mi boşandınbende öle diyordum iki yıl almadım sonra biri çıktı hiç tanımadıgım iki haftada tanıma kabul etme kısmını yaşadık şimdi 6 yıldır beraberlik Rabbim herkeze versin öyle bir sevgili inş. zamana bırakın zamanla sararsınız yaralarınıızı
Sende mi boşandın
arkadaslar bende bosanmak istiyorum. ama korkularim var.cocugumu bana verirler mi diye.siddet var ama darp raporu alamadim.ama resimler var bunalr delil olur mu lutfen banna da yardim edinDemekki yasamaniz gerekiyormus. Eminim ki cok zordur. En büyük acilardan. Ama size cok cektirmis birinden kurtulacaksiniz, bunu düşünün.
Ve mutlu olun..
arkadaslar bende bosanmak istiyorum. ama korkularim var.cocugumu bana verirler mi diye.siddet var ama darp raporu alamadim.ama resimler var bunalr delil olur mu lutfen banna da yardim edin
Bir avukata gitnelisin. Evet fotograflar delil ur. Cocugu da anneye veriyorlar merak etme.arkadaslar bende bosanmak istiyorum. ama korkularim var.cocugumu bana verirler mi diye.siddet var ama darp raporu alamadim.ama resimler var bunalr delil olur mu lutfen banna da yardim edin
Korkacak bir sey yok. Sadece sen gitmeyebilirsin avukatin varsa demek istedim. Sonucta siz konusmayacaksiniz. Zaten 5 dakika falan suruyor her durusma. Hem adliye gibi gorunusu soguk binayi da gormemis olursun. Korkulacak bir yer degil ama ne biliyim soguk goruntusu var. Ben aglatim zannediyordum, aglayamiyorsun bile.Zaten stresliydim beni daha da korkuttun saol :)
Aslında korktuğum ağlamak değil de onun karşısında konusamamak..Korkacak bir sey yok. Sadece sen gitmeyebilirsin avukatin varsa demek istedim. Sonucta siz konusmayacaksiniz. Zaten 5 dakika falan suruyor her durusma. Hem adliye gibi gorunusu soguk binayi da gormemis olursun. Korkulacak bir yer degil ama ne biliyim soguk goruntusu var. Ben aglatim zannediyordum, aglayamiyorsun bile.
Gidince anlarsin ne demek istedigimi.
Allah yardimcin olsun.
Evlilikte daha farklı oluyoyok canım ben hiç evlenmedim gerçi ama ilk ilişkm 3.5 yıl sürdü her gün görüşürdük zamanımız hep birlikte geçerdi anlaşıp ayrıldık ailelerin görüşleri farklıydı . ama 2 yıl çok yıprandım kimseyi hayatıma almadım ikinci ilişkim devam ediyor üniversitenin son haftası biri çıktı karşıma meğer yıllarca aynı okuldayız ama yüzünü bile görmedim okulun son gününden beri 6 yıldır konusuyoruz seneye yaza evlilik olucak hayırlısıyla boşanma duygusunu hiç tatmam inş. ben birine bağlandım mı hayatta kopamam hastalık derecesi çok severim çok da zor silerim aşırı duygusal kırılgan biriyim ne kadar yıprandığımı düşünün artık :)
Cocugunu sana verirler mi bilmiyorum ama çocuğun yası eşinin işi alkolu olup olmadığı senin çalışıp çalısmadıgın önemliarkadaslar bende bosanmak istiyorum. ama korkularim var.cocugumu bana verirler mi diye.siddet var ama darp raporu alamadim.ama resimler var bunalr delil olur mu lutfen banna da yardim edin
hayır. avukatlar konuşuyor.Aslında korktuğum ağlamak değil de onun karşısında konusamamak..
Hakim hiç bişey sormuyo mu ki
canim sagol cevabin icin .darp raporu alamadim.yizum morluklar icinde gittim hastaneye .sdaece ilac verdiler.polisin raporu olmadan darp raporu vermediler .cocugum iki bucuk yasinda alkol yok.ama dayak var.yakinda konu acacagim ama sizde tectubelerinizi bana bildirirseniz sevinirim .bana bosanmis kisilerden bilgiler lazimCocugunu sana verirler mi bilmiyorum ama çocuğun yası eşinin işi alkolu olup olmadığı senin çalışıp çalısmadıgın önemli
Fotoğraf değilde sen darp raporu al bence ben öyle yaptım hemen dosyaya geçti rapor
az once daha yeni kolunu sikti .pislik.o kadar aciyoki..hafif morardi .ama alamiyomiste rapor bu acaip ulkede .polisden rapor alirsam .dava acilirsa en az 6 ay suruyormus .mahkeem normal yabancilar icin dosya acilirsa kapanmiyomus.sen tr ye gitmek istiyorsan bu davayi acma dediler .onlardan rapor alamadm.esim duElir sandim ayni tas ayni hamam.en ufaf biseyde kolunu sikti morattti.dunde sacimi yoldu.kahkaaha atiyom diye evde .kimse yok onun yaninda .cook acaip biri benim esim rabbim kurtarir inscanim sagol cevabin icin .darp raporu alamadim.yizum morluklar icinde gittim hastaneye .sdaece ilac verdiler.polisin raporu olmadan darp raporu vermediler .cocugum iki bucuk yasinda alkol yok.ama dayak var.yakinda konu acacagim ama sizde tectubelerinizi bana bildirirseniz sevinirim .bana bosanmis kisilerden bilgiler lazim