- 14 Ağustos 2014
- 147
- 31
-
- Konu Sahibi siyahpembe
aynen o hayallerin içine biri geliyo ediyo ve gidiyo sonrası stres uzuntu..guclu olmaya çalışıyorum zaten bitti diye üzülmüyorum bu evlilik olmasaydı diye üzülüyorumInsan ne hayallerle evleniyor ama sonra hayalleri en guvendigi kisi tarafindan yikiliyor, ne aci...
Siz güçlü olun.
Guclu olmak zorundasiniz zaten...
Allah güç versin..
Aynen sonra o
aynen o hayallerin içine biri geliyo ediyo ve gidiyo sonrası stres uzuntu..guclu olmaya çalışıyorum zaten bitti diye üzülmüyorum bu evlilik olmasaydı diye üzülüyorum
Ben o lafı çoktan dedim zaten canımMahkeme salonunda o insanla yüzleştiğinizde içinizden geçen tek cümle 'ben bunun gibi biriyle nasıl evlenmişim ki...' olacağından, çok rahat olun.
Bir daha doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız.
Evet yasamam gerekiyomuş ama çok erken yasadım 19 yasında bi suru keşkelerim oldu.o kişiden kazasız belasız kurtuluyo olmam tek tesellim zatenDemekki yasamaniz gerekiyormus. Eminim ki cok zordur. En büyük acilardan. Ama size cok cektirmis birinden kurtulacaksiniz, bunu düşünün.
Ve mutlu olun..
Evet yasamam gerekiyomuş ama çok erken yasadım 19 yasında bi suru keşkelerim oldu.o kişiden kazasız belasız kurtuluyo olmam tek tesellim zaten
Evlilikler artık öyle bi noktadaki boşanana değil uzun sure evliligini devam ettirene şaşılır hale geldi.turkiyede boşanan sayısı çok fazla artık çevre baskısını geride bıraktım yani çok da takmıyorumTurkiye gibi bosanan bayana cevre baskısınin cok oldugu ūlkelerde bosanmak cok zor...cevre baskisi olmayan ulkelerde ise sadece sevgiliden ayrılmak gibi birsey bosanmak...turkiyede bile buyuk sehirlerde artık normallesmeye basladi ....korkmayin...ekonomik ozgurlugunuz yoksa is bulun..bu asamada en onemli sey budur..
Aynen sonra o
aynen o hayallerin içine biri geliyo ediyo ve gidiyo sonrası stres uzuntu..guclu olmaya çalışıyorum zaten bitti diye üzülmüyorum bu evlilik olmasaydı diye üzülüyorum
Sen neden gitmedinCnm bende cekismeli bosanma davasi actim ve hic bir durusmaya gitmedim acikcasi.. sadece hakimin karsisina gecip yasadigim olumsuzluklari birde benden duymasini isterdim.. strese girme dik dur guclu ol..
Aynen her şeyden bi ders almak lazım ben de bu evlilkten bi çok ders aldımBelki daha büyük bir üzüntü yaşayacaktınız ki Allah bunu vesile etti daha iyi bir durum için bence her bir şeye şükretmek lazım rahatlamanızı sağlar.
ayrıca hayatınıza girmesinden daha büyük kötülüğü kendinize yapıp onun için gözyaşınızı sevgi ve sabrınızı harcamayın. Sonuçta daha sonra hayatınıza girecek bir erkek olursa bunları bilere girecek siz Allahın emrettiği şekilde evlendiniz yani yasak aşk ya da yuva yıkan veya yüz kızartan suçunuz yok her şey insanlar için .bu adama sabrınızı sevginizi harcarsanız hayatınıza girecek farklı bir kişiyi onun kadar sevemessiniz sevginizi daha fazla harcamayın ve tüm gücünüzü üzülmemek için kullanın