Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

boşuna heveslenme şeker. seçimden sonra eski durum gelecek sanırım. .
bakalım o zaman bu hakaretler küfürler ana babaya dümdüz gitmeleri yapacakmısınız. 1 hafta bile kalmadı. hadi bakalım
Oky her seferinde beni hayal kırıklığına uğratıyorsun :)
Şu anda tek yaptığım polemik...yasak gelince tek mesajla da hallederim merak etme :)
Sen ısrarla iyi böyle bansızlık diyordun noldu?

Oky her seferinde beni hayal kırıklığına uğratıyorsun :)
Şu anda tek yaptığım polemik...yasak gelince tek mesajla da hallederim merak etme :)
Sen ısrarla iyi böyle bansızlık diyordun noldu?
ben baştan beri ne diyıoordum hatırlatayımmı . banlıydın senin yüzünden geldim. banların kalktığını öğrendim ilk mesajım bu konuyla ilgiliydi.
şunu yazdım.
bulursam kopyalarımda.
dedimki,
polemik için kalktığına sevindim. çünkü burasi siyaset bölümü . fikirer tartışılıyor o güzel olmuş.
ancak,
hakaret küfür geyik bunlara ban gelmeli yazdım.. kısaca dediğimin yine arkasındayım

diiğer liiderlerle demirelii,erdoğanı eceviti özalı kıyaslayabiliriz.
ama onların arasına sokamayacağımız bir özel insan vardır ki. o kıyaslanmaz bunlarla. o Atatürktür
ama sürekli Erdoğan Atatürk kıyası neredeyse her konuda.
demek ki denk görülüyorlar kıyas açısından.

yani polemik harici küfür hakaret beddua ya ban gelmekli diyorum o zamanda dedim şimdide devam ediyorum

yani lozan'da kandırıldık, inönü de göz yumdu.
kurtuluş savaşında kazandıklarımızı barış kisvesi altında masada kaybettik diyor.

neden surekli kiyaslayip duruyosunuz.diktatorluk veya rte yle ilgili bi konu olunca hemen Ataturk le kiyaslamaya basliyosunuz..ulkeyi yoktan var etmis var olan rejimi degistirmis hayatini vatanina adamis bi insani kimseyle kiyaslayamazsiniz..ne kadar cok kin biriktirmissinz icinizde..ister kabul ediyen ister etmeyin Ataturk bu ulkenin gercegidr.

bunu yazmışım. 28 eylüllde
okypete
28-09-15, 12:09

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...3-yillik-karnesi.856860/page-50#post-42784662

şimdi medin bu mesajına imzamı atıyorum. kurallar değişmiş. deja vu dermişim:)
bunu yıllar önce yaşadık.
ve hoş olmadı sonu..
olay siyah yoksa beyaz olmalı ,,,olmamalı.
ahada cümleme bak.:)
biraz kötü oldu.
neyse. griileri tercih etmek gerek bir yerde.
ikisininde aşırısı fazla.
şimdi. polemik konusunda medle aynı düşünüyorum.
burası siyaset bölümü,düşünceleri karşılıklı savunurken polemik denilerek ceza yemesek iyi olacak tabiki.. .
bu iyi olmuş. ancak hakaret,belaltı. kişiliğe ima vs olmamalı.
ve konu dışına girmede. arada tabi olur.
ama sayfalarca zamanında o özgürlük olduğunda, geyik oldu.
konuyu açanın konusu yok oldu.
nerdeyse siyesettte bebek maması konuşuldu. :). abarttım ama o derece yanii:)
o yüzden bu kurallar belirginleşmeli. 2 3 mesaj konu dışı okeyde. fazlaya girince geyik bölümünden farksız oldu siyaset.
neyse kısaca kuralların bu kadar serbestliği insanları korkuttu..
her an küfür yerim endişesi kişileri uzaklaştırmış olabilir. siyaset güzel bir bölüm. kişisel haklarımızı ihlal etmedikçe ,birbirimizi linç etmedikçe ,hakaret etmedikçe tadından yenmez. neyse.
aklıma şimdilik gelen bunlar. geldikçe eklerim.

komik şey seni.. napcaz şimdi senin savundukların içinde biz öyle düşünüyoruz ..tığkı senin düşündüğün gibi söyle napcaz şimdii..

Naparsan yap sende onlar için yiyici de bişey mi dedik:) seni susturan mi oldu?

Ya bi kere sen benim forum kurallarnı bilmiyo olmamdan yararlanip burda yaptığım yorumlara SiL onları hemen ceza alırsın demiş insansın
Senin savunduğundan ne hayır gelir

yani polemik harici küfür hakaret beddua ya ban gelmekli diyorum o zamanda dedim şimdide devam ediyorum
E benim yazdıklarım sadece polemik...
Bulsana bir küfür,bir hakaret,bir beddua :)

Allahi dini Atatürk ike kiyasladiginiz. ..
Şeklinde devam eden cümle icin diyorum ki dunku kinu neden buraya taşınıyor anlamadim dogrusu
Üstelik carpitilarak.

Çatlayın patlayin :) en az yüzde kirk kuyruk açısı sizde ki zorunuza gidiyor ...

Ne yaparsanız yapın sizi iktidar YAPTİRMAYACAGİZ.... :))

PANPİSLER

Yooo sana inat yatmıyorum lan yaz hadi küçük beyin

Sen yeni geldin annem.ben saatlerdir bu konudayim.bakarsan kimlere yazdım.boklu senden.mi.cekincem :)

Tapma tekrar diyorum tapmaaa insan lan.o :)

Eger bu erkek degilse bende kadin degilim arkadaslar. Baksaniza firsati olsa bizi elleyecek moduna girmis, cok tahrik etmisiz gece gece adami,
Siyaset yapacagim diye gelmis ama bize caktirmadan cinsel tacizde bulunmus resmen.
Hic bir kadin böyle bu uslupla yazmaz. Ben ilk seferinde fark ettim, hatta kibledim, sikayet ettim ama kimse inanmadi. Iste bu cümleler ispati.

E benim yazdıklarım sadece polemik...
Bulsana bir küfür,bir hakaret,bir beddua :)
ben sendenmi bahsediyorum. iyimisin sen gerçekten.
şu konuda kimden bahsediyorum ben. kimin mesajlarını örnek verdim. okumuyormusun yazılanı.

. bir şey attın beni yalancu çıkarmak için gözüne soktum linkle mesajımı .
şimdi yine abuk biir suçlama durumundasın.
ben hakaret eden kimse, diyorum. senimi yazdım mesajımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…