Oky her seferinde beni hayal kırıklığına uğratıyorsun :)boşuna heveslenme şeker. seçimden sonra eski durum gelecek sanırım. .
bakalım o zaman bu hakaretler küfürler ana babaya dümdüz gitmeleri yapacakmısınız. 1 hafta bile kalmadı. hadi bakalım
ne cezası?tabii gülüyorlar. neyse az kaldı. şu cezalar gelirde seçimden sonra insanlar hadlerini bilir.
ben baştan beri ne diyıoordum hatırlatayımmı . banlıydın senin yüzünden geldim. banların kalktığını öğrendim ilk mesajım bu konuyla ilgiliydi.Oky her seferinde beni hayal kırıklığına uğratıyorsun :)
Şu anda tek yaptığım polemik...yasak gelince tek mesajla da hallederim merak etme :)
Sen ısrarla iyi böyle bansızlık diyordun noldu?
ama sürekli Erdoğan Atatürk kıyası neredeyse her konuda.diiğer liiderlerle demirelii,erdoğanı eceviti özalı kıyaslayabiliriz.
ama onların arasına sokamayacağımız bir özel insan vardır ki. o kıyaslanmaz bunlarla. o Atatürktür
yani lozan'da kandırıldık, inönü de göz yumdu.Konuyu derinleştirmek isterken tarih şovu yapmana gerek yok. Artık elimizin altında google olduğundan beri hepimiz birer ayaklı ansiklopediyiz. Önemli olan bunu canlı kanlı tartışabilmek. O yüzden tarih bilgisi yarışına girmeyeceğim.
Bir kelime oyunu yaparak açık bulmak istemişsin ama tartışılır tabi yazdığım kelime. Yoksa Misak-ı Milli vs bunlar bildiğimiz şeyler. Ancak "koruyamamışız" derken o zaman olanların bir başarısızlık olduğunu mu ima etmeye çalışıyorsun?
Yani Atatürk'ün yetersiz kaldığını mı vurgulamaya çalışıyorsun. Anlamadım yani ne demek istediğini.
komik şey seni.. napcaz şimdi senin savundukların içinde biz öyle düşünüyoruz ..tığkı senin düşündüğün gibi söyle napcaz şimdii..
E benim yazdıklarım sadece polemik...yani polemik harici küfür hakaret beddua ya ban gelmekli diyorum o zamanda dedim şimdide devam ediyorum
Bilmukabele değerli olivia sana minnettarım kışlar uzun kışlar soğuk eminim seninle anlam kazanacak
Çok şiirsel oldum bebeğim
Yat kız hadi gozlerine bayiliuorum ne olur mahrum etme beni ceylan gözlüm :)
Hafi hadi büyüklerin isine karışma muck tatlı küçük kurabiye canavarı seni
Çatlayın patlayin :) en az yüzde kirkkuyruk açısı sizde ki zorunuza gidiyor ...
Ne yaparsanız yapın sizi iktidar YAPTİRMAYACAGİZ.... :))
PANPİSLER
Bak güzellik kelime oyunun bana sokmez ben kolay bisey diyorum bırak dil uzatmayi izinde.olduğun kişiyi ornek alıyor musun yoksa.sadece seviyorum oluyorum o la la mi :)
Ornek alan onun gibi olur
Ornek alan yaptığını yapmaya CALİSİR EN AZİNDAN
Yooo sana inat yatmıyorum lan yaz hadi küçük beyin
Sen yeni geldin annem.ben saatlerdir bu konudayim.bakarsan kimlere yazdım.boklu senden.mi.cekincem :)
Tapma tekrar diyorum tapmaaa insan lan.o :)
ben sendenmi bahsediyorum. iyimisin sen gerçekten.E benim yazdıklarım sadece polemik...
Bulsana bir küfür,bir hakaret,bir beddua :)
ee ben polemik için yazdım bunu. halada arkasındayım
bendende özür canım yanlış anladım ..hayır canım sana demedim.
sana biri sidikli demiş ya. onu dedim.
hatlar baya karıştı burada galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?