- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
ama cicim şimdi yazarsan olmazki böyle cevap vermek zorunda kalıyorumm..yazdım sana işte anladım diyorumm..sinirlenme kakao
Git bir hava al.
Hazımsızlık için de soda iç.
İyi gelir.
olur öyle arada çok da şeetme.
ayy şiştimm anladım necisin değilsinn ikide bir yazma anladım MUHATAP alınmaman gerektiğini söyleyip durma artık şiştim ..
siz İngilizce bilmiyordunuz, değil mi? ben Lozan'a ait anlaşmaları İngiliz Tarihçilerden okudum, hiçbiri de vayyy nasıl kıstırdık Türkleri demiyordu.ben de sizin için aynı düşüncedeyim.
ölü numarası yap az sonra gider okyBak yine isine geldigi cevapladin
Ya zaten ben sana nie ciddi ciddi cevap veriyorumki?
Senin gibi sadece dusunduklerimi yazsam yeter.
Senin verdigin cevaplarinda gulerek izlerimm
Inan bana sinirden gülüyorlar. Bosver birak gülsünler, düsünsene gercek hayatta yanyana bile oturamayacaklari insanlarla sohbet ediyorlar. Tabiki hem sinir yani cekememe birde bizim seviyemize ulasmanin mutlulugu karisimi birseyler yasiyorlar su an. Birak eglensinler zavalliciklar.
Niye üzerine alindin sekerim, sen daha yeni geldin bu konuya, niye hemen üstüne atadinki ?biliyormusun Olivia şu tavrından dolayı bile acınacak zavallı bir seviyen var
o yüzden reelde bile tanımadığın insanlara iftira atma bence ve git azıcık oksijen al gel.gerekiyo bol bol oksijen sana
bayıldım bu kısmınanasıl diyor siz AKP'liler, 70 kişi elleri deri eldivenli, üzerime işediler, çocuğu havaya attılar.
.
gitmiyo matmazelim boşuna oksijen al deme ne yazdığından haberi yok.. kendisinde olmayan eksikleri olmasada olur diye o eksiklikleri örtmeye çalışıyor napsınn ..biliyormusun Olivia şu tavrından dolayı bile acınacak zavallı bir seviyen var
o yüzden reelde bile tanımadığın insanlara iftira atma bence ve git azıcık oksijen al gel.gerekiyo bol bol oksijen sana
Kesinlikle :)ama apranax iyimis konunun gdisine gore meslek ediniyosun.bi bakiyrz ogretmensn bi bakiyrz avukat..tip la ilgili bi konu olur doktor olursun..bu boyle gder heralde