Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

Cok haklisin, cok tesekkür ederim, aynen senin gibi düsünüyorum
Kasitli yapildigi, prvoke edlidigi o kadar bariz ortadaki.

ilgilendirir. olayın aslını astarını bilmeden insanları suçlamayacaksın o zaman..
olivayada yazdın demin çünkü.
. sen oliviayı az çok tanımıyormusun. o inanılmaz kibar bir kadın. demekki insanı öyle bir duruma sokuyorki, bu aktrol adam cevap vermek zorunda kalıyorsun.

Toprakları geri mi almışız. Komik olmayın bu kadar tarih bilgisinden yoksun olamazsınız hangi toprağı geri almışız.
3 kıtaya kakim bir devleti nere hapsetmişiz.
Misaki millide ilan ettiği sinırları bile koruyamamışız musul vb. Misaki milli sınırları icindedir..

Balkan ulkelerine gidin görün harika ötesi toprakları dümdüz ovaları savaş bile yapmadan kaybettik. İttihak ve terakkicilerin tümü bir anda kayboluverdiler topraklar gidince

iştee( karşı görüş düşünceniz) ile bu düşünce nasıl bir düşüncedir .. sonrada çıkıp diyorsunuzki biz objektifiz biz samimiyiz çok zor geldi dimi olivya kakao kınamışsın yanlış anladım ve kınadığın için teşekkür ederim demenn zor geldi dimiii..

Alıntı yapıp ne yazdığını gördüm beni değil kendini kandırırsın sadece.
Ben değil ama sen koca bir korkaksın. Hatta korkak olmanın yanı sıra samimiyetsin.
Bir daha da sakın eski ülkücüyüm deme bir yerlerde. sakın... Ülkücü olup Atatürk denen o özel insana besledikleri Sevgiyle bilinen o insanların adını lekeleme bından sonra.
Masken düştü senin.

ee okyy ne değişiyor o zamann o kışkırtmalar çileden çıkmalar hepimiz için geçerli değilmi bir sizemi mahsusss..

O kinamak degil Kakao ve Ben , o hicde kinamak degil, bunu sende cok iyi biliyorsun.
Su an bile "her zaman yaptigin gibi" benimle ugrasman, o tarafa degil asil benimle sorunun oldugunu bir ispatidir.
Ugrasma benimle.

Ayni mesafede olmani tavsiye ederim Kakao ve Ben , yani öbür tarafa sadece aaa olmamis diyip, benim yazdiklarimi teker teker kopyalayip koyman sence dogrumu. Sor bir vicdanina ? karsi tarafinkini niye kopyalamayip ona ithafen cümleerini kurmuyorsun ?
Yeme beni Kakako yeme beni !

ben bir zamanlar oky ve senin , ve diğer arkadaşların güzel yazdıklarına alkış tutmuş beğen butonuna basmış biriyim hayyal o şekil davrandığım için hem karşıt görüşlüsün hemde bizi beğeniyor ve bazı yazdıklarımıza alkış tutuyorsun denildi şimdi söyle bakalım kimmiş korkakk ve samimiyetsiz bak üçünüz bir oldunuz bir teşekkür edecek olivya etmemek için kırk takla ... geçiniz bunları artık burada kim samimi kim değil görünülüyor vede biliniliyorr.. veee bir daha da buralarda OBJEKTİFİZ diye yazdığınızı görürsem binicem tepenize haberiniz olsunn..

şu an burda sen varsın olivya o daha teşrif etmedi ve onu alıntılayıp kınadığıma elbet bir cevap yazacak o zaman seyredersin ..

buyrun bu mesajı bir kadın yazarmı...
resmen bir erkek gelmiş dadanmış siteye

Son düzenleme:
ee okyy ne değişiyor o zamann o kışkırtmalar çileden çıkmalar hepimiz için geçerli değilmi bir sizemi mahsusss..
sizlere hakaret edince yarabbi şükür diyormusunuz. bak ben anneme bu herif hakaret etti hala onun tarzıyla yazmadım ama diyorum ya benimde bir sabır noktam var. gelince burayı duman ederim

neden objektif olayım ben taraflıyım. bir görüşüm var.
objektif olmaya gelince ,objektifliğim sadece,
insan hak ve özgürlükleriyle alakalı benim. o konularda objektif ve hümanist bakmaya çalışıyorum. yapabildiğim kadar

Bu hayatta hiç kimse objektif değil. Ben hiç değilim. Öyle yazdığım bir cümlem dahi olamaz.
Ama senin gibi samimiyetsiz ve dürüstlükten uzak hiç değilim.
Kendine ait 1 tane fikrin dahi yok.
Benim yazdığım ve polemikten uzak bir cümleyi bile alıp 'onu da de bunu da de' atarına getiriyorsun.
Çünkü kendine ait fikri olmayan korkak insanın birisin.
İnsan olsaydın samimi olsaydın mesajımı alıntılar en Fazla ben de aynısını düşünüyorum yazardın.
Ya da en fazla beğenirdin.
Hani nerde bayan ortalık karıştırıcı?
Sen mikser özelliğini git yemek bölümlerinde kullan.

Konuyu derinleştirmek isterken tarih şovu yapmana gerek yok. Artık elimizin altında google olduğundan beri hepimiz birer ayaklı ansiklopediyiz. Önemli olan bunu canlı kanlı tartışabilmek. O yüzden tarih bilgisi yarışına girmeyeceğim.
Bir kelime oyunu yaparak açık bulmak istemişsin ama tartışılır tabi yazdığım kelime. Yoksa Misak-ı Milli vs bunlar bildiğimiz şeyler. Ancak "koruyamamışız" derken o zaman olanların bir başarısızlık olduğunu mu ima etmeye çalışıyorsun?
Yani Atatürk'ün yetersiz kaldığını mı vurgulamaya çalışıyorsun. Anlamadım yani ne demek istediğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…