• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

polemik olmalı. o mesajımda o cezanın kalkmasından hoşnutluğumu yazdım. ama zaten defalarca hakaret ,küfür için ban gelmeli yazdığımı sağıır sultan biliyor.

Eger bu erkek degilse bende kadin degilim arkadaslar. Baksaniza firsati olsa bizi elleyecek moduna girmis, cok tahrik etmisiz gece gece adami,
Siyaset yapacagim diye gelmis ama bize caktirmadan cinsel tacizde bulunmus resmen.
Hic bir kadin böyle bu uslupla yazmaz. Ben ilk seferinde fark ettim, hatta kibledim, sikayet ettim ama kimse inanmadi. Iste bu cümleler ispati.
erkek ya. o kadar belliki.

Dikkat edin yazilanlara resmen tahrik olmus adam ya, yani bize hem sidikli falan derken güzel gözlerimizide katmis araya.
Kislar soguk ve uzun seninle anlam kazanacak, panpisler falan. Yani utanmazsa daha cok seyler yazacakta yazamamis zavallim.

Bu hayatta hiç kimse objektif değil. Ben hiç değilim. Öyle yazdığım bir cümlem dahi olamaz.
Ama senin gibi samimiyetsiz ve dürüstlükten uzak hiç değilim.
Kendine ait 1 tane fikrin dahi yok.
Benim yazdığım ve polemikten uzak bir cümleyi bile alıp 'onu da de bunu da de' atarına getiriyorsun.
Çünkü kendine ait fikri olmayan korkak insanın birisin.
İnsan olsaydın samimi olsaydın mesajımı alıntılar en Fazla ben de aynısını düşünüyorum yazardın.
Ya da en fazla beğenirdin.
Hani nerde bayan ortalık karıştırıcı?
Sen mikser özelliğini git yemek bölümlerinde kullan.
hımmm seni şu beğenenler dur bir düşüneyim al birini vur ötekine ee tamam o zaman bak demişsin objektif değilim.. niye baştan demiyorsun niye demiyorsunki benim görüşümden olmayanlarla işim olmaz benim ne yazarsanız yazın umrum değil diye nıye yoruyorsun o zaman bizii.. bende burda sana İNSANLIĞI öğretmeye çalışıyorum sabahtan berii..

Dikkat edin yazilanlara resmen tahrik olmus adam ya, yani bize hem sidikli falan derken güzel gözlerimizide katmis araya.
Kislar soguk ve uzun seninle anlam kazanacak, panpisler falan. Yani utanmazsa daha cok seyler yazacakta yazamamis zavallim.
ya bir kadın o tarz mesaj yazmaz. herif bir yanddan karşı görüşteki kadınlara küfrediyor bir yandanda taciz ediyor.

Tabi canim erkek, Ilk mesajinda anladim zaten. Dikkat edin. Hepde güzel kadinlara yaziyor Kurnaz.
Kakao ve Ben Kakao ve Ben seninle ayni görüsleri paylastigi icin sana yazmamis demek.

Bilmukabele değerli olivia sana minnettarım kışlar uzun kışlar soğuk eminim seninle anlam kazanacak :KK66:
Çok şiirsel oldum bebeğim
Yat kız hadi gozlerine bayiliuorum ne olur mahrum etme beni ceylan gözlüm :)

Hafi hadi büyüklerin isine karışma muck tatlı küçük kurabiye canavarı seni

bunu bir kadın yazamaz zaten. birindede güzellik demiş.

Naparsan yap sende onlar için yiyici de bişey mi dedik:) seni susturan mi oldu?

Ya bi kere sen benim forum kurallarnı bilmiyo olmamdan yararlanip burda yaptığım yorumlara SiL onları hemen ceza alırsın demiş insansın
Senin savunduğundan ne hayır gelir:KK53:
sen şaşkınmısın nyavru paçanı kurtardım haberin yok cumhurbaşkanına hakaret ettin alenen yönetim bildirdi teker teker mahkemeye veriliyor diye bak sen diyosun haberim yok kurallardan diye değmez o tarz yazılara diyorum hala neyin derdindesin .. bi teşekkür et yaaa.. madem sildiğine pişmansın aynılarını yaz da uyarmayalım senii..

vay be... geleceği görmüşüm yalnız ben:))
benim anlamadığım bir şey var. Madem genel çerçevede kurallar belli; yani X kişi ya da kişilere saldırganlık, hakaret etmek hem ban sebebi hem de yasal suç sayılıyor, genel anlamda ban sebepleri belli ise bir tek üyeler arasındaki iletişime karışmıyor kk yönetimi. Öyle mi?
Öyle ise neden buna izin veriliyor. Ortalık mahalle çatışmasına döndü.

Back