- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
yazmaktan vazgeçmeyin inan sizin gibileri okuyanda var ve keyif alıyoruz.. ama yazdıklarınızı farklı taraflara çekecek olanlar çıkacaktır karşınıza ne lütfen yazmaya devamm..objektif bakışlara çok ihtiyaç var burada..Konuyu çok başka yere çekmişsiniz ama. Bu ülkede yıllarca Kürt insanı ötekileştirilmiş durumdaydı bir devlet politikası olarak. Şimdi onlara çok daha önce verilmiş olması gereken haklar veriliyor bu Türkiye için olumlu bir şeydir. Neyse bu konuya girersek yine ben kendi kendime konuşacağım :)
tabii gülüyorlar. neyse az kaldı. şu cezalar gelirde seçimden sonra insanlar hadlerini bilir.gördüm ve kınadım onuda bayağı çirkinleşilmiş bu ne bee suyu çıktı buralarınn..çocukça kelimeler valla kazen, mune gülüyorlardır bizlere
Peki madem gördün, madem kinadin, neden sadece benim ismimi yaziyorsun ?gördüm ve kınadım onuda bayağı çirkinleşilmiş bu ne bee suyu çıktı buralarınn..çocukça kelimeler valla kazen, mune gülüyorlardır bizlere
ah olivya ah biraz gerilere gitsen alıntılayıp yazdığımı görsenn.. ah ahhPeki madem gördün, madem kinadin, neden sadece benim ismimi yaziyorsun ?
Söylemeye korkuyorsun degilmi ? Cejiniyorsun ?
Söylesene acik acik, yazsana desene bu ne uslup arkadas, seni kiniyorum diye.
Iste o zaman sana inanacagim.
al oku olivyaaaPeki madem gördün, madem kinadin, neden sadece benim ismimi yaziyorsun ?
Söylemeye korkuyorsun degilmi ? Cejiniyorsun ?
Söylesene acik acik, yazsana desene bu ne uslup arkadas, seni kiniyorum diye
Iste o zaman sana inanacagim.
hah işte böyle yaz canımı yee.. ve deki bu ülkeye güzel katkıda bulunan tüm liderler teşekkür ederiz.güzel yapılanlarıda o gözünüz görsün 13 sene ve yahut daha önceki liderlerinde yaptıkları güzel katkılardan dolayı teşekkür ederiz deee..Birilerine göre ya Allah'a ya da Atatürk'e tapmalısın.
Oysa Allah'a şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenek de var.
Atatürk işgal altında kalmış bitmiş bir milleti Şaha kaldıran mükemmel bir asker, harika bir yöneticidir.
Allah'a böyle bir insanı Türk insanına gönderdiği için şükrediyor, Atam diyebildiğim bu insana sonsuz teşekkür ediyorum.
hah işte böyle yaz canımı yee.. ve deki bu ülkeye güzel katkıda bulunan tüm liderler teşekkür ederiz.güzel yapılanlarıda o gözünüz görsün 13 sene ve yahut daha önceki liderlerinde yaptıkları güzel katkılardan dolayı teşekkür ederiz deee..
Ölen kurtuluyor yani..O zaman Hitler için diktatör niye der bu çiğ insanlar!!Ölünün arkasından konuşacak kadar çiğ iseniz, buyurun lütfen.
Yasadan falan bahsetmiyorum bakın, direkt karakter meselesi, karaktere kalmış yani.
aa ben bunları görmedim. gerçekten olay abartılmış kötü bir boyuta gelmiş.al oku olivyaaabu ön yargınız bi bitmedi vede bitmeyecek
kizkurusu dedi: ↑
Kız sidikli sen gene.mi geldin yatıp uyu kız.sen :)
bu nasıl bir kelimedir neler söylüyorsunuz sizler birbirinize olmamış olmamışş..
Hitler bir diktatördüde ondan. Tüm dünyadaki tarih kitaplari öyle yazar.Ölen kurtuluyor yani..O zaman Hitler için diktatör niye der bu çiğ insanlar!!
sadece gülüyorum neden korkuyorsunuz merek ettimm..Sen kimin canını yemek istiyorsan ye kakao. Mide senin, keyif senin.
Beni karıştırma yaranma işlerine.
diiğer liiderlerle demirelii,erdoğanı eceviti özalı kıyaslayabiliriz.hah işte böyle yaz canımı yee.. ve deki bu ülkeye güzel katkıda bulunan tüm liderler teşekkür ederiz.güzel yapılanlarıda o gözünüz görsün 13 sene ve yahut daha önceki liderlerinde yaptıkları güzel katkılardan dolayı teşekkür ederiz deee..
Evet izin veriliyor, bunu bende anlamis degilim.aa ben bunları görmedim. gerçekten olay abartılmış kötü bir boyuta gelmiş.
şu uslubu kullanan insanların yazmasına nasıl izin verilir ki?
Şoklardayım şu an
baştan okursan seviyesizliğin dibi görülmüş dün gece ipek..aa ben bunları görmedim. gerçekten olay abartılmış kötü bir boyuta gelmiş.
şu uslubu kullanan insanların yazmasına nasıl izin verilir ki?
Şoklardayım şu an
Misal verdim ben..Sonuçta ölünün arkasından konuşulmaz kadar Çiğ ve basiretsiz bir cevap olamaz..Hitler bir diktatördüde ondan. Tüm dünyadaki tarih kitaplari öyle yazar.
Insanlari yakan, gazlayan, kendi irkindan baska irki tanimayan birisi icin tüm tarih diktatör yaziyor. Bilmiyormuydun simdi bunu sen ? Sasirdim dogrusu.Misal verdim ben..Sonuçta ölünün arkasından konuşulmaz kadar Çiğ ve basiretsiz bir cevap olamaz..
kıyaslama yap demiyorumkii kimse mükemmel değildirr.. sadece bu ülkeye az yada çok emeği faydası olan liderlere teşekkür etmek bu kadar zormuu neden kıyaslama ihtiyacı hissediyorsunuzz..diiğer liiderlerle demireli erdoğanı ecevşti özalı kıyaslatyabiliriz. ama onların arasına sokamayacağımız bir özel insan vardır ki. o kıyaslanmaz bunlarla. o Atatürktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?