Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

Yooo sana inat yatmıyorum lan yaz hadi küçük beyin

Sen yeni geldin annem.ben saatlerdir bu konudayim.bakarsan kimlere yazdım.boklu senden.mi.cekincem :)

Tapma tekrar diyorum tapmaaa insan lan.o :)

Bu şekilde konuşan bir insanla muhatap olamam ben.
Ne seviyene inerim ne cevap veririm.

Maalesef..3 kişi var bölümün içine ettiler..İşin kötüsü biz de onlara benzemeye başladık.
Tabi o 3 kişiler olmasaydı da burası ataya şiir methiye bölümü,erdoğan diktatör tü kaka bölümü,rakı balık ayvalık bölümü,seksi erkekler bölümü diye rahaaat rahat yazışıp at koştursaydınız di mi?
Babanız kurdu ya kk yı...
Sormak lazım kaç kişi sizin bu bayık muhabbetinizi görmek istiyor...işine gelmeyen çeker gider...bak kazen ne güzel yazmış "giden gelmesin,gölgesi bile düşmesin" diye...benim düşünceme saygı duymayanın düşüncesini yerden yere vururum...adam olun önce...

Peki aynı söz Atatürk'e söylenince neden tepki veriliyor?
Onada siyasi eleştiri diyebilirz o halde?

Atatürk kanunu diye bişey var sanırım tam bilmiyorum ondan kaynaklı olabilir ama tam bilmiyorum bi araştırayım

objektif yorumun için teşekkürler diğer arkadaşlar ise birbirlerine laf sokma alay etme moduna girmişlerr..

Ahahahahaha, yahu hayatimda hic senin gibi birisiyle sohbet etmedigim icin @kizkurusu cok gülüyorum sana yaaaa
Kizlar ben kaciyorum. Malum yarin is güc. Lütfen fazla ugrasmayin bunlarla, seviyenizi koruyun derim.
seviyeni sen korudundamı kaçıyorsun baya,, baya her iki tarafta seviyesizliğin dibini görmüşsünüzzz.. ilacın olsa kendi başına sür önce

Doğru karar olmuş. Atatürk'ü sevmiyorum diye kanal kanal gezen bi kadın vardı kadını eleştirdik evet ama davalık olmadı sonuçta.

Ve siyasi liderleri sevip sevmemek eleştiri yapmak özgür bir seçimdir ama Atatürk ve Tayyip de kiyaslanamaz bence... Ata'ya hakaret yani...

O okypete nin konunun birine yapıştırdığı bi liste vardı Atatürk zamanında yapılanlar diye ona bakmanız bile kıyasın anlamsız olduğunu ortaya koyacaktır.

komik şey seni.. napcaz şimdi senin savundukların içinde biz öyle düşünüyoruz ..tığkı senin düşündüğün gibi söyle napcaz şimdii..

burada kimse yazdıklarını okumamışki diğerleri boş, boş konuşmuş ve ben aynı senin yazdığın gibi düşünüyorumm.. SİSTEM HERKESE AYNI İŞLEMELİİ..

aynen onlar.

Buralarda üslup hep böyle mi? Bu şekilde nasıl tartışabilir iki kişi? Neyse, iyi geceler herkese.
CİDDİ BİR TARTIŞMA ARIYORSUN AMA BURADA BULAMASSIN taraf olmak zorundasın yoksa linç edilirsin . objektif yazamassın yoksa kimi tututuğun neyi savunduğun belli değil derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…