Lan mi ??? Kadin olduguna eminmisin sen ya..Yooo sana inat yatmıyorum lan yaz hadi küçük beyin
Sen yeni geldin annem.ben saatlerdir bu konudayim.bakarsan kimlere yazdım.boklu senden.mi.cekincem :)
Tapma tekrar diyorum tapmaaa insan lan.o :)
link paylaşımı yasak kib
Yooo sana inat yatmıyorum lan yaz hadi küçük beyin
Sen yeni geldin annem.ben saatlerdir bu konudayim.bakarsan kimlere yazdım.boklu senden.mi.cekincem :)
Tapma tekrar diyorum tapmaaa insan lan.o :)
Buralarda üslup hep böyle mi? Bu şekilde nasıl tartışabilir iki kişi? Neyse, iyi geceler herkese.
Tabi o 3 kişiler olmasaydı da burası ataya şiir methiye bölümü,erdoğan diktatör tü kaka bölümü,rakı balık ayvalık bölümü,seksi erkekler bölümü diye rahaaat rahat yazışıp at koştursaydınız di mi?Maalesef..3 kişi var bölümün içine ettiler..İşin kötüsü biz de onlara benzemeye başladık.
aynenO uzuunnn kopyala yapistirlari İnan kendileri de okumuyor :)
bu nasıl bir kelimedir neler söylüyorsunuz sizler birbirinize olmamış olmamışş..Kız sidikli sen gene.mi geldin yatıp uyu kız.sen :)
ahaa bir tane daha bu kelimelerr ne çirkinn beyaaa..Sanada kiizzzzzz sidikliiimm, kendini hep bosu yoruyorsun be cocugum. Sanada Tatli rüyalar hayatim
Peki aynı söz Atatürk'e söylenince neden tepki veriliyor?
Onada siyasi eleştiri diyebilirz o halde?
objektif yorumun için teşekkürler diğer arkadaşlar ise birbirlerine laf sokma alay etme moduna girmişlerr..Bakın bunları eleştiri olarak söyleyebilirsiniz kimse karışamaz. Ama bir insanın kurduğu sistemi sırf onu korumak mantığıyla bozmak bana akıl karı bir iş gibi gelmiyor. Eşitlik eşitliktir. Atatürk bunun dışında tutulamaz. Eğer meselelere bu açıyla bakarsanız hakime kendi ahlaki ve siyasi bakış açısını mahkemeye yansıtma yetkisi vermiş olursunuz bunun önü alınamaz sonra. Evet saygı duyulması gereken birisidir Atatürk ama bu kadar. Konu hukuk olunca ayrıcalık gözetilemez.
seviyeni sen korudundamı kaçıyorsun baya,, baya her iki tarafta seviyesizliğin dibini görmüşsünüzzz.. ilacın olsa kendi başına sür önceAhahahahaha, yahu hayatimda hic senin gibi birisiyle sohbet etmedigim icin @kizkurusu cok gülüyorum sana yaaaa
Kizlar ben kaciyorum. Malum yarin is güc. Lütfen fazla ugrasmayin bunlarla, seviyenizi koruyun derim.
komik şey seni.. napcaz şimdi senin savundukların içinde biz öyle düşünüyoruz ..tığkı senin düşündüğün gibi söyle napcaz şimdii..Erdoğan benim için lider değildir yönetici vasfını almış biri sadece..
Ama dikdatör değildir.
Kendisinin de söylediği gibi biz ona siz dikdatörsünüz diyebildiğimiz bir ülkedeyiz.
Sıkıysa hitlere deseydiler mesela yemez:)
Satıcı desek mesela.
Yiyici falan..
Dikdatör yanlıs kelime
burada kimse yazdıklarını okumamışki diğerleri boş, boş konuşmuş ve ben aynı senin yazdığın gibi düşünüyorumm.. SİSTEM HERKESE AYNI İŞLEMELİİ..Hala aynı düşünmüyorum. Hukuk diye bir şey varken bunu kişilere bağlamam imkansız bahsi geçen Atatürk de olsa malesef aynı noktada uzlaşmamız imkansız görünüyor. Çünkü bu savunulan apaçık ayrımcı bir hukuk. Ben böyle bir hukuka güvenemem. He şimdi Türkiye'de hukuk var mı? Yok çünkü bu savunduğunuz kafada bir sistem var. Doğru ve yanlış yoktur hukukta yalnızca o kural uygulanır. Atatürk bunları yapmıştır onu ayrı tutalım demekle bu kişi şucudur bu görüşe destek verir şunun akrabasıdır onu kayıralım demek aynı şeydir. Ikisi de hata, ikisi de yanlış. Benim istediğim hukuku uygulayan bir Türkiye. Ama söylediğim gibi gerçekten ütopik bakıyorum ve bu sebeple anlaşılmıyorum şurda galiba. Yoksa söylemek istediğinizin bilincindeyim ama öyle sistem yürümez bunu da görüyoruz yürümüyor işte... Hemen her dava eleştirilebilir yanlı kararlarla sonuçlanıyor bugün ve bunun tek sebebi sizin bu bahsettiğiniz yargı sistemi. Nerede durduğumuzun bi önemi yok, sistem herkese aynı işlemeli.
Atatürk'ü anlamak istemeyene anlatmaya çalışmak boşa emektir. Doğuştan kör olan birine kırmızı rengi nasıl anlatabilirsiniz
O zaman cephelerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yerine Vahdettin neden çarpışmadı? Fatih Sultan Mehmet her savaşta ordusunun başkomutanı idi.
Biz İngiliz mandasını kabul etmedik. Mesela Filistinliler İngiliz mandasını kabul ettiler. Ve şu an İsrail ile kardeş kardeş yaşıyorlar. Sanırım Atatürk'e dil uzatanlar da İsrail ile kardeş kardeş yaşamaya özlem duyanlar olmasın?
CİDDİ BİR TARTIŞMA ARIYORSUN AMA BURADA BULAMASSIN taraf olmak zorundasın yoksa linç edilirsin . objektif yazamassın yoksa kimi tututuğun neyi savunduğun belli değil derler..Buralarda üslup hep böyle mi? Bu şekilde nasıl tartışabilir iki kişi? Neyse, iyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?