Mahalle düğünleri

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
Mahalle düğünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an evin önünde sokakta düğün var. Kapı pencere kapattık ama yine de sesten beynimiz patlamak üzere başıma ağrılar girdi. Açıkcası ben sevmiyorum doğru da bulmuyorum. Bana kalırsa yasaklanmalı. İlle düğün yapacaklarsa gitsinler salon tutsunlar ya. Milletin hastası var çalışıp erken yatanı var küçük bebeği var 12 lere kadar mahalleyi inletmeleri hiç hoş değil bence. Ayrıca ses de normal bir düğün sesinden daha yüksek. Kapı pencere kapalı ama ses içeride inliyor duvarlar camlar titriyor 10 tane hoparlör var sanki.

Küçük çaplı göründüğüne bakmayın yol boyunca uzanıyor düğün alanı.

Bende çok rahatsız oluyorum doğru da bulmuyorum. Köy yerinde herkes birbirini tanır eğlencesine ortak olur belki ama büyük şehirlerde katlanılacak gibi değil kesinlikle. İnsanlar işinden gücünden geliyor başını dinlemek istiyor yaşlılar bebekler rahatsız oluyor, çekilecek dert değil. Belli bir saatten sonra olursa polisi arıyoruz biz veya silah patlattıklarında da hemen arıyoruz. Görmezden gelinebilecek bişey değil bana göre

Aslinda ben de karsiyim.
Gece 2-3de bile sesler geliyor, kizim uyuyamiyordu sesden.
Hem muzik sesi, hem de bagirip cagirma.
Beynim yaniyor resmen

12 yi 1 dk geçsin ararım ben de öyleyim. Zaten silah patlatsalar eşim ne yapar bilmiyorum çıkar kavga eder herhalde çok katı bu konularda. Çocuğum korkuyor çünkü patlama seslerinden.

Hemen polisi arayın sesi normal düzeye çeksinler...

12 yi 1 dk geçsin ararım ben de öyleyim. Zaten silah patlatsalar eşim ne yapar bilmiyorum çıkar kavga eder herhalde çok katı bu konularda. Çocuğum korkuyor çünkü patlama seslerinden.

Akşam 7den sonra gürültü yasak kanunen, arayın bence geciktirmeyin

Ya acaba bu sokak düğünlerinin yasaklanmasına yönelik birşey yapılamaz mı? Ben bunun arayışındayım. Şikayet etmek istiyorum bu durumu ama nereye kime? Hem silah sıkma olayları da azalır bence insanlar salon tutmaya mecbur kalırsa.

Gerçekten rahatsız edici. Bu konuda en dertli şehirlerden birisi Ankara sanırım. Yazın her gün düğün oluyor mahallede. Havai fişekler, silahlar... Düğünü salonda yapanlar da gece yarısı gelin getiriyor eve kornalar davullarla iniyor arabadan. Oyun havası çalıp oynuyorlar gerdek öncesi stres atmak içi herhalde

Akşam 7den sonra gürültü yasak kanunen, arayın bence geciktirmeyin

Gece yarısına kadar izin var. Zabıta aranıyormuş bu tarz şikayetler için. Aradığımda eğer on ikiden sonra devam ederse arayın gelelim dediler

Yaşayan bilir. Bizim burda sık sık olduğu için bıkmış durumdayız. Kırk yılda bir olsa tolerans gösterilir de sık sık oldu mu can sıkıcı. TV sesini bastırır, uyutmaz, 12 ye kadar devam eder. Ertesi gün erken işe gitmen kimseyi bağlamıyor

Ben düğünler için 12 ye kadar serbest biliyorum emin misiniz? Öyleyse ararım hemen çünkü

Emin değilim ama biz aramıştık polisi gelmişlerdi. Şuan da saat epey geç oldu arasanız ciddiye alırlar bence, almazlarsa tekrar ararsınız

Evet bu aralar evlenen evlenene burada da çok oluyor o yüzden açtım zaten konuyu.öf valla akşamım zehir oldu ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…