Çok teşekkür ederim kelebeğimEllerine emeğine sağlık canım şahane olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Tarifler tırt mı diyorsunResimlerin hep çok canlı çıkıyor bu işi biliyorsuntelefonun markası ne?
Tarifler efsane ve ayna gibi fotoğraflarla birleşince ayrı bir albenisi oluşuyor. Oy verme aşamasında bazen çok efsane tarifler olmasına rağmen fotoğraf konusunda zayıf olabiliyor o yüzden oy vermediğim çok olmuştur. Fotoğraf kısmı çok önemli o yüzden sende bu işi biliyorsun knka helalllllTarifler tırt mı diyorsun
Teşekkür ederim periiiimmmmAllahiiiiimgonder gelsinnnn şahane
Tarifler efsane ve ayna gibi fotoğraflarla birleşince ayrı bir albenisi oluşuyor. Oy verme aşamasında bazen çok efsane tarifler olmasına rağmen fotoğraf konusunda zayıf olabiliyor o yüzden oy vermediğim çok olmuştur. Fotoğraf kısmı çok önemli o yüzden sende bu işi biliyorsun knka helalllll
Teşekkür ederim kuzuuummmRenk bombası olmus ama buellerine sağlık canm başarılar
Eski adım oy verdiğinin birine kazandıran diğerine ikincilik tacını veren oylamaları gizliden gizliden yöneten dış güçNevreste sağ olsun. o da bazen yardımcı oluyor biz farkında olmasak bile o değil de senin eski kullanıcı adın ne?
Teşekkür ederim çiçeğiimmmEline sağlık canım, çok şık olmuşlar
Allah AllahEski adım oy verdiğinin birine kazandıran diğerine ikincilik tacını veren oylamaları gizliden gizliden yöneten dış güç
Ay dur lexa sen misin yoksa?Eski adım oy verdiğinin birine kazandıran diğerine ikincilik tacını veren oylamaları gizliden gizliden yöneten dış güç
BilemicemAy dur lexa sen misin yoksa?