Ilk olaylar soyleydi Kisaca ramazan boyunca esim ailesinde yemekten yanaydi bende evde cunki gercekten hafif bir is yapsam bile agrim oluyor sonra korkuyorum biliyorsunuz beni
Neyse bana resmen yalvardi ikna etmeye calisti derken birinci gun kiramadim gittik iftara az zaman vardi
Merhaba deyince kayinbaba direk merhaba bu saatte mi gelinir dedi sonra oruc olmadigimi ogrenince oruclularin masasinda ne isin var diye kendince kustahca saka yapti
Sonra ses etmedim calismadigimi ogrenince de direk birdaha ikindileyin gel hem yap he ye dedi bende direk dedimki zaten ben oruc tumadigim icin gelmek istemiyordum oglunun zoruyla oldu bugunde gelecegim yoktu
Neyse sinirle ac kaldim resmen iki gundur gitmedik
Sonra bugun gene oraya gidelim diye birsey oldu sabah mukabeleden ciktim kvde aradi kofte yuvarlayalim yardim edermisin gittim koftesine yardim ettim ordan dediki ilaclarim yok Merve doktora gidersen yazdir doktor beste aciliyordu gittim 18.30 da eczane felan derken evime girdim az uzandim esim geldi kalktik oraya gittik yuzsuzce
Tabi oraya gittik surat bes karis kpder kalkmis salata yapiyor ben yapim dedim yok
Kalktim sofrayi kurdum yemekleri isittim genel isleri yaptim
Sonra kaynim geldi
Saka yapti erken gelmissiniz diye Bende dedim Abi baban zaten hissettiriyor sen yapma dedi yenge geliyorsaniz onceden haber edin bari yemek fazla olur dedim zaten annen dunden biliyordu ogle burdaydim dedi Annem yoruluyor yardima gelsen
Dedimki Abi ben zaten gelmek istemiyorum ki ozelliklede yemekleri yapmamissam hic gelmek istemiyorum ama abin durmuyor calismiyorum diye de evde duramiyorum benimde islerim var valla sana da kirildim yani
Geri dedi beni yanlis anliyorsun ama arkandan soyleniyorlar sonra
Sonra tabi bisey yemedim eve geldim ama baya sinir felan degil bu durumda kaldigim icin uzuluyorum
Strobe KudrAlobar [/USER]